Şimdi Ara

boncuklu tabanca hakkında bi soru xD (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
61.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne güzel günlerdi biz sümüklü mahalle çocukları olarak 1 tl lik Tabancalardan alır zengin çocuklarının mp5 lerine karşı çıkar kapışırdık sonra mermiyi yer ağlaya ağlaya eve giderdik sonra 2 ay bekleyip mp5 almaya :
  • hatırladım ben bu konuyu. aradan 3.5 sene geçmiş ama cidden hatırlıyorum konu başlığını ve içeriğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Antipatik*

quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

ya küçükken kırıldıkça yenisi alırdım walla güzel bişeydi ama her atıştan sonra üstteki kısmı çekmek zor oluyordu bugün arkaşla muhabbet geçti aramızda ( bu arada o alman ya da yaşıo) bizim orda onların makinalısı bile war dedi bende hadi leyn dedim ama var dedi tr de bulmak mümkünmüdür merak ettim düşünsenize m60 ın boncuk attıgını

"Alman Ya da Yaşıo"

Yuf :D:D

• İlk xD yi bulan adam ...
  • Bende de var bi tane mytargets.com dan hedef kağıdı basıyorum sonra çat çat. kağıdı delip geçiyor. Çok zevkli ya Yalnız delmesi için kağıdın arkası boş olmalı.
  • Mahalledeki boncukludan bişey olmaz. Bunlar profesyonel olanlarına airsoft deniyor. Yine boncuk atıyor ama boncuk öyle bildiğiniz boncuk değil. Fiyatları 500-600 lira ortalama (tüfekler) görünüş gerçeğiyle birebir aynı. Ama öyle sokakta sıkıalcak şeyler değil yakın mesafeden çok feci yara yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Bende de var bi tane mytargets.com dan hedef kağıdı basıyorum sonra çat çat. kağıdı delip geçiyor. Çok zevkli ya Yalnız delmesi için kağıdın arkası boş olmalı.

Hadi canım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Bende de var bi tane mytargets.com dan hedef kağıdı basıyorum sonra çat çat. kağıdı delip geçiyor. Çok zevkli ya Yalnız delmesi için kağıdın arkası boş olmalı.

Hadi canım?

niye "hadi canım" ? Havalı tabanca ile atınca arkasında duvar olsa bile deliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 29 Ocak 2012; 16:08:59 >
  • bizde mahallede oynarken arkadaş gözüme doğru tutup vurmuştu
    o sinirle bende dalmıştım
  • bu mp5 tüfek falan diyorsunuz bunlar yarı otamatik mi yanda kolu var onu mu çekiyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Hadi canım?

niye "hadi canım" ? Havalı tabanca ile atınca arkasında duvar olsa bile deliyor.

Vay be.
  • valla hocam bende alacagim yalnız sorum su 35 tl ye mp5 gordum acaba o pilli olanlarinda mıdır ? yani normal boncuklu tabancamı yoksa paintball seklinde mi ?
  • ben boncuk tabancasıyla eve giren fareyi gözünden vurup bayıltmıştım zamanında. öyle aklıma geldi. dolabın arkasından çıktığı an yedi mermiyi gözüne.
  • Arkadaşlar bende boncuklu veya airsoft DESERT EAGLE almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.Bu arada Adana'lıyım. Adana'da nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ..
    [Gri DESERT EAGLE]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonimkapanik -- 22 Haziran 2012; 19:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

O boncuklar küçük ve hafif olduğu için rüzgarlı havalarda falsolu atardık (artık ne kadar teknik geliştirdiysek). Her hafta 2 paket boncuk alırdım. Ne günlerdii

Wanted stayla :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi şu otomatik tarayanlardan almak istiyorumda 55-60 liralık birşey alacağım ama hemen bozulmaz değil mi?

1-2 anımı yazıyım bir de birgün abimle bana babam tabanca almıştı bitane kızın gözünden vurmuştum annesi bizi kovaladıydı 5-6 gün dışarı çıkmamıştım o zamanlar 1.sınıftım

Birde babamın görevi nedeniyle siirtte oturuyorduk lojmandaki arkadaşlarla boncuklu silahla kürtlere saldırmıştık.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.