Şimdi Ara

boncuklu tabanca hakkında bi soru xD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
61.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara daki Dh li arkadaslar toplanalım tüfeklerdende yada tabancalardanda ucuza bulursak alıp çatışalım boş bi arazide ve 1-2 haftada 1 yaparız nasısa tabanca bizde paintballa para vermeyiz ne dersiniz?

kücüklüğümde oynuodm hep milletin kafasına ateş ediodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1n3k Valesi

http://urun.gittigidiyor.com/AirSoft-M82-Paintball-Tufek-Durbunlu-Lazerli_W0QQidZZ11728584

alırsam bundan alırım :)

• ya bende özendim şimdi alsammı yakınımda kapışacak kimse yok birde bunlarda çabuk bozulmasın çalışma şekillerini bilen varmı nasıl çalışıyor bu aletlet yani fırlatmayı yapan mekanizmadan bahsediyorum
  • bunların pillisini almayacaksınız otomatik atıyor ama çabuk bozuluyor
  • Benim kardeşim almıştı jarjörlüsünden.Taramalı gibi atmıyor ama yan tarafındaki kolu çekip bırakıyosn atıyosn.ve çok pis gidiyodu okadar şiddetli atıyodu ki boncuk duvara deyince paramparça oluyodu.
  • bende mp5 ve deagle vardı arkadaşlarla gider inşaat halindeki spor salonunda koştururduk

görünce benimde elim almaya yanaştı ama evdekiler duruma ne der orası ayrı
  • bendede küçükken vardı bitane. annem kediyi vuruyorum diye kırmıştı yasaklamıştı bana. yazık olmuştu tabancama yaaaa.
  • O boncuklar küçük ve hafif olduğu için rüzgarlı havalarda falsolu atardık (artık ne kadar teknik geliştirdiysek). Her hafta 2 paket boncuk alırdım. Ne günlerdii
  • Eskiden bahçemizde köpeğim vardı.Kediler mamsından yemesin diye deagle la headshot yapardım
    Ne zevkliydi be alıcam şu otomatiklerden
  • Şu paintball mermileriyle normal boncuklar aynımıKöpekler akşam havlıyor burda çat çat vurmak için alacağım bir tane.
  • abi çok güzel ya makinalı olan
    şimdi olucak ben de ama kim savaşıcak ki benimle
  • köye gittiğimde babaannemin tavuklarına atardım tavuk tam 1 metre sıçrardı bizim mahallede bir abi sokak kedisinin gözünü çıkarmıştı boncuk gözünde duruyodu

• quote:

Orjinalden alıntı: 67memetrix

köye gittiğimde babaannemin tavuklarına atardım tavuk tam 1 metre sıçrardı bizim mahallede bir abi sokak kedisinin gözünü çıkarmıştı boncuk gözünde duruyodu

cani

• benim hiç olmadı
  • arkadaşım ingiltereden getiriyor bana m4carbine veya hk-416 istedim ikiside otomatik olucak porsmouth gun shop diye biryerden alıcakmış
  • küçükken bu tabancalarla kapışıyoduk daha doğrusu arkadaşlar kapışıyodu bende pompalı tüfek vardı tabancalara göre daha hızlı atıyodu kapışırken bigün bi arkadaşın çenesine geldi çocuk bayıldı hemde benim tüfekle ne korkmuştum annesi bişey derse diye neyseki bişey dememişlerdi sonra oynamayı bıraktık zaten
    ne günlerdi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

arkadaşım ingiltereden getiriyor bana m4carbine veya hk-416 istedim ikiside otomatik olucak porsmouth gun shop diye biryerden alıcakmış

<
    yavv o caunterdaki colt yani 4-3 değilmi xD süper silah
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.