Ankara daki Dh li arkadaslar toplanalım tüfeklerdende yada tabancalardanda ucuza bulursak alıp çatışalım boş bi arazide ve 1-2 haftada 1 yaparız nasısa tabanca bizde paintballa para vermeyiz ne dersiniz?
kücüklüğümde oynuodm hep milletin kafasına ateş ediodum
ya bende özendim şimdi alsammı yakınımda kapışacak kimse yok birde bunlarda çabuk bozulmasın çalışma şekillerini bilen varmı nasıl çalışıyor bu aletlet yani fırlatmayı yapan mekanizmadan bahsediyorum
bunların pillisini almayacaksınız otomatik atıyor ama çabuk bozuluyor
Benim kardeşim almıştı jarjörlüsünden.Taramalı gibi atmıyor ama yan tarafındaki kolu çekip bırakıyosn atıyosn.ve çok pis gidiyodu okadar şiddetli atıyodu ki boncuk duvara deyince paramparça oluyodu.
bende mp5 ve deagle vardı arkadaşlarla gider inşaat halindeki spor salonunda koştururduk
görünce benimde elim almaya yanaştı ama evdekiler duruma ne der orası ayrı
O boncuklar küçük ve hafif olduğu için rüzgarlı havalarda falsolu atardık (artık ne kadar teknik geliştirdiysek). Her hafta 2 paket boncuk alırdım. Ne günlerdii
Eskiden bahçemizde köpeğim vardı.Kediler mamsından yemesin diye deagle la headshot yapardım Ne zevkliydi be alıcam şu otomatiklerden
Şu paintball mermileriyle normal boncuklar aynımıKöpekler akşam havlıyor burda çat çat vurmak için alacağım bir tane.
abi çok güzel ya makinalı olan şimdi olucak ben de ama kim savaşıcak ki benimle
köye gittiğimde babaannemin tavuklarına atardım tavuk tam 1 metre sıçrardı bizim mahallede bir abi sokak kedisinin gözünü çıkarmıştı boncuk gözünde duruyodu
quote:
Orjinalden alıntı: 67memetrix
köye gittiğimde babaannemin tavuklarına atardım tavuk tam 1 metre sıçrardı bizim mahallede bir abi sokak kedisinin gözünü çıkarmıştı boncuk gözünde duruyodu
cani
benim hiç olmadı
arkadaşım ingiltereden getiriyor bana m4carbine veya hk-416 istedim ikiside otomatik olucak porsmouth gun shop diye biryerden alıcakmış
küçükken bu tabancalarla kapışıyoduk daha doğrusu arkadaşlar kapışıyodu bende pompalı tüfek vardı tabancalara göre daha hızlı atıyodu kapışırken bigün bi arkadaşın çenesine geldi çocuk bayıldı hemde benim tüfekle ne korkmuştum annesi bişey derse diye neyseki bişey dememişlerdi sonra oynamayı bıraktık zaten ne günlerdi be
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
arkadaşım ingiltereden getiriyor bana m4carbine veya hk-416 istedim ikiside otomatik olucak porsmouth gun shop diye biryerden alıcakmış
< yavv o caunterdaki colt yani 4-3 değilmi xD süper silah