bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler . 1 ytllik boncuklu silahla bile mahalledeki çocukların kollarını bacaklarını morarttığımı hatırlardım,bunlardan olsa heralde hastanelik olurlardı
ahh be bu yeni nesil çok şanslı nerde bizim zamanımızda baksana şunlara ne güzel insanın gene alası geliyor :)
bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler . 1 ytllik boncuklu silahla bile mahalledeki çocukların kollarını bacaklarını morarttığımı hatırlardım,bunlardan olsa heralde hastanelik olurlardı
ahh be bu yeni nesil çok şanslı nerde bizim zamanımızda baksana şunlara ne güzel insanın gene alası geliyor :)
aklıma sokma hocam ya
Alıntıları Göster
bendede vardı 2000 yılında arkadaşım doğum günüm için 25 milyona almıştı şarjörü falan vardı ama çok çabuk biterdi
quote:
Orijinalden alıntı: EasTurkiye
bendede vardı 2000 yılında arkadaşım doğum günüm için 25 milyona almıştı şarjörü falan vardı ama çok çabuk biterdi
Alıntıları Göster
m16 değilde g3 un vardı burda fiyatı 15ytl ydi galiba makineli
quote:
Orijinalden alıntı: oxsıde
m16 değilde g3 un vardı burda fiyatı 15ytl ydi galiba makineli
Alıntıları Göster
Pompalı Pompalı bir numaraydı be ne biçim boncuk atıyodu sokaklarda lambanın korumasını bile kırmıştık onla
quote:
Orijinalden alıntı: StubB
Pompalı Pompalı bir numaraydı be ne biçim boncuk atıyodu sokaklarda lambanın korumasını bile kırmıştık onla
Alıntıları Göster
çok sakat o tabancalar ya arkadaşımı gözünden vurmuştum, hastanelik oldu
quote:
Orijinalden alıntı: EasTurkiye
Alıntıları Göster
sniperını düşünsenize bide esas onla zevkli olurdu işte
quote:
Orijinalden alıntı: Response.Write
bende tabanca ve pompalı tüfeği vardı.biz bundan 10 sene önce falan 4 er likten 2 takım kurup kapışırdık. basket sahası var burada tribün kısmının olduğu yerlerde iki takım başlıyordu işte.direk karşılıklı sıkıyordu herkes birbirine. el bombası şeklindede cephanelikleri vardı.biz yedek dolu jarjor taşıyorduk.
acayip zevkli olurdu benim kafama mermi isabet ederdi o actionda çok az hisseder hiç birşey olmamış gibi devam ederdim tabancam uzun mevzilerde sağ tarafa doğru yamultuyordu boncuğu o yüzden adamın üzerine değil soluna atardım
daha sonrada pompalıyı yedirirdim zaten 5-6 kere atınca tüfekle herkes yere düşüp kıvranıyordu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Galathil
bende tabanca ve pompalı tüfeği vardı.biz bundan 10 sene önce falan 4 er likten 2 takım kurup kapışırdık. basket sahası var burada tribün kısmının olduğu yerlerde iki takım başlıyordu işte.direk karşılıklı sıkıyordu herkes birbirine. el bombası şeklindede cephanelikleri vardı.biz yedek dolu jarjor taşıyorduk.
acayip zevkli olurdu benim kafama mermi isabet ederdi o actionda çok az hisseder hiç birşey olmamış gibi devam ederdim tabancam uzun mevzilerde sağ tarafa doğru yamultuyordu boncuğu o yüzden adamın üzerine değil soluna atardım
daha sonrada pompalıyı yedirirdim zaten 5-6 kere atınca tüfekle herkes yere düşüp kıvranıyordu
Bizde ufakken çok yapardık onu hatta bir kere çok acaip bişey yapmıştık.Biz 3 kişi apartman dairesinden,aşagıdanda 10 kişi Yani 3 vs 10 yapmıştık ve türlü türlü şeyler gerçekten çok zevkli oluyor ama birde şu kör olma riski olmasa..
quote:
Orijinalden alıntı: .Vertigo.
quote:
Orjinalden alıntı: Galathil
Bizde ufakken çok yapardık onu hatta bir kere çok acaip bişey yapmıştık.Biz 3 kişi apartman dairesinden,aşagıdanda 10 kişi Yani 3 vs 10 yapmıştık ve türlü türlü şeyler gerçekten çok zevkli oluyor ama birde şu kör olma riski olmasa..
Alıntıları Göster
deniz gözlüğü yada havuz gözlüğü takarsın . Gerçi onlar boncuğa dayanırmı ?
hocam o paintball silahı kötü olmazmı milelte gelirse
çok ucuzmuş yaw
Birine atarsan hastane masrafıyla o iyice pahalaşır. Merak etme.
100 Boncuğu 2 ytl falan. Boyalı - Boyasız.
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
yahu nerden açtınız şu konuyu 70lira zarara sokacaksınız adamı
Alıntıları Göster
valla burda bulman biraz zor gibi illa istiyorsan internetten sağlam bir alışveriş sitesinden araştır bulursun belki.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Pompalımı özledim
Vurdumu öldürüyodu valla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Pompalımı özledim
Vurdumu öldürüyodu valla
Yakın mesafeden kafama yedim, deşme yaralarımı Biz küçükkken bana şehir efsanesi gibi gelirdi hep konuşulurdu ama kullanan yoktu. Ak-47 tüfeğim vardı dümdüz atardı heyt be..
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
Valla he şimdi bir tane olacaktı sokak kedilerine çat çat
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem2602
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066