Şimdi Ara

Bonus Flaş Çarşamba Alev Alev Markette Harcadığın Kadar Bonus Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
12.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus Flaş Çarşamba Alev Alev Markette Harcadığın Kadar Bonus Hediye
    https://www.garanti.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000030325

500 TL yapı malzemesi alışverişine 30 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 29 Ağustos 2018; 10:3:1 >

• Sayın garanti yonetimi, sacma sapan bonus flaş carsamba muhabbetinden vazgecmenizi oneriyorum, yada hayatin olagan akisina uygun bonuslar verseniz, insanlar bez, mama, gida, vs. aliyooo normal hayatta, insaat isiyle ugrasan arkadaslar icinden bu bonus cekirdek parasidir, veya villasini,balkonunu duzebilen insanlar alabiliyor ancak bunlari, bu ulkenin %80 i alt sınıftır hatirlatayim dedim
  • Sayın garanti yonetimi, sacma sapan bonus flaş carsamba muhabbetinden vazgecmenizi oneriyorum, yada hayatin olagan akisina uygun bonuslar verseniz, insanlar bez, mama, gida, vs. aliyooo normal hayatta, insaat isiyle ugrasan arkadaslar icinden bu bonus cekirdek parasidir, veya villasini,balkonunu duzebilen insanlar alabiliyor ancak bunlari, bu ulkenin %80 i alt sınıftır hatirlatayim dedim
  • Tekzen ya da Koçtaş olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generalistt -- 29 Ağustos 2018; 3:52:36 >
  • generalistt G kullanıcısına yanıt
    Bonus üye işyeri olması yeterli. Geçerlidir diye düşünüyorum.
  • bonus platinium u kapattırdım sıra flexi ye geliyo sanki gömülmesi yakındır
  • İnanmayacaksınız ama bana gelene bakın...

• Geçen hafta bana 100 TL restaurant harcamasına 50 TL bonus fırsatı geldi kullandım bonus yüklenmedi, şikayet var a da yazdım otomatik cevap konuyla ilgili 2 iş günü içinde aranacaktım....ne arayan ne soran....
  • xtrax kullanıcısına yanıt
    Aynisi bende de oldu yemeksepeti harcaması yaptım bu sektör üye is yerimiz degil dedi . Ama onlar aramıyor kayıt açtırdıysan arayıp kendin soruyorsun mh ye
  • woodgate kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun 😁
  • Hem flexi hem normal bonus kk ile ayrı ayrı kampanyalara katılmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

İnanmayacaksınız ama bana gelene bakın...

Kişiye özel mi hocam? Bende bu kampanya görünmüyor.
  • market kişiye özel galiba
  • defansagelsenizelan D kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel yazmıyor fakat olabilir tabi...
  • Kişiye özel galiba. Hem paylaş linki aktif hem de ayrıcalıklı tekliflerde çıkıyor.
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    100 tl lik alışverişe 100 bonus mu yatacak?Doğru anladıysam 100 tl lik bedava alışveriş demek bu,doğru mu?
  • bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    BonusFlaş ta görünüyorsa evet👍👍👍
  • Bende market kampanyası görünüyor katıldım. Migrostan alışveriş yapsak bonus yüklenir mi? Garanti posunu özellikle istemek mi gerekiyor? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.