300/50 garantipay bende de var.Kişiye özel gelmiş....diğer 2 kartta yok..2 hakkı da kullandım bile |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1149. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Çıkmadı hocam normal kredi kartı. Belki parafta olmuyordur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod
Yığını:https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000068051www.garantibbva.com.tr
Zar zor paylaşabilirim linki. Bir tane koplaya seçeneği çıkmadı bir türlü. Oradan oraya aktardım da yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Paraf kart hiç kullanmadığım için yardımcı olamayacağım ben hocam. Bilgisi olan forumdaşlar destek verir umarım. Diğer yöntemlerle harcamayı çekmeye çalışın isterseniz. Üstte bir forumdaşa link olarak yanıt vermiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende saçma bir harcama hedefi ve bu vardı...300/50 olarak faydalandım
-
Arkadaşlar garanti otomatik fatura ödeme talimatına (su, elektrik, doğalgaz) işlem ücreti veya faiz gibi bir ücret alıyormu
Evet
Telefon ile görüşmeden kredi kartımı kapatabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulama > Kartlarım > Limit / Ödeme bilgileri en alt kısımda kart kapama işlemi var oraya tıklayıp iptal sebebinizi seçeceksiniz. 7 gün içinde müşteri hizmetleri sizi arayacak kartınızı kapatmamanız için ikna etmeye çalışacak kartımı kapatmak istiyorum diyeceksiniz ve kartınız kapanacak.
-
Teşekkürler hocam
Rica ederim.
-
-
-
-
Hepsipay kredi kartından bakiye yükleyince sektör olarak güncel ne geçiyor bilen yazabilir mi ?
-
Diğer diye geçiyor. E-ticaret 1500/100 sayıyor. Diğer kampanyalara saymıyor.
Size değil, yapacaklara söylüyorum. Sistemi suistimal etmeyin. Garanti bu yüklemeyi bütün kampanyalardan çıkartabilir, hakkıyla yararlananların da hakkına girmiş olursunuz. Hepsiburada hepsipay hesabınızı bloklayabilir, içeride kalan paranızı almakla uğraşır durursunuz.
-
Okul kampanyasına Migros market alışverişini saymadı ve aynı zamanda QR ve mobil ödeme kampanyasını da saymadı ,daha öncesinde sayardı ,yazık bakalım cevap ne verecekler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X