Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kosesoysahin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.811
Cevap
785
Favori
2.151.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11481149115011511152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalar için otomatik ödeme talimatına bonus kampanyasına katılmak istiyorum fakat faturalar için ek ödeme tutarları çıkıyor mu? Bilgisi olan var mı?

• Real_Spawn R kullanıcısına yanıt
    Evet çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan4423 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Peki mesela 500₺ lik bir fatura için kaç lira ek masraf çıkar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • garanti bbva oldu olalı hiç sözünde duran, bonusu vaktinde yatıran banka olmadı

olamadı

illa ki bir şekilde müşterisine bir şekilde kesik atacak!

Tvlerde boy bonu bonuskafalı heaa irfan reklamlarına para kusacağına

birazda BAE pardon BeBeVaa garantiyle 3-5 kuruş nebze indirim memnuniyetiyle mecburen alışveriş yapan bizlere

bonuskafa olmayı traşı bıraksın da harcama ödülü verecem diye yemin billah ettiği bonuslarını vaktinde ve tam versin artık yamuk yapmasın!

• Sana ozel fatura talimati kampanya mesaji geldi ama sartlarda Bonus Flexi dahil degildir yaziyor ve benim tek kartim o. Dikkat etmek lazim.

• Real_Spawn R kullanıcısına yanıt

faturanın ödendiği günden ekstre son ödeme gününe kadar günlük hesaplanır. arada 20 gün varsa 500 liraya güncelde 18.42 lira faiz işler. erken ödeme yaparsanız, erken ödediğiniz gün kadarı sonraki ay iade edilir.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

• Yurtdışı sanal kampanyasına temu dahil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt

Atıyorum Flex i trink vs derken 3-5 kartın var bonus flash ta tüm kampanyalar sanki tüm kartlara tanımlı gibi çıkıyor. Kampanyaya katıldın x bir kart ile işlem yapıyorsun, sonra bir bakıyorsunuz sayaç işlememiş çünkü o kart kampanyaya dahil edilmemiş. Buna dikkat edin bu aralar Bonus iyice çakallık peşinde haberiniz olsun. Birde masterpass kampanyası yapıyorlar geçen yararlanalım dedim migros sanalmarkette masterpass kayıtlı kartlar otomatik ekrana düşüyor. Neyse migros da çakal ya masterpass ödemeyi önce moneypay hesaba cüzdana çekiyor. O kadar bakındım cüzdanı devre dışı bırakacak yeri bulamadım dedim inşallah sayaç işler. Tabi cüzdan olduğu için hiçbir bonus kampanyası sayaç işlemedi masterpass kampanyası da dahil. Resmen insanlar ile dalga geçiliyor. Passina da bonusunada .🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• mtyg kullanıcısına yanıt
    şartlara uygundur

• Geçen ay her faturaya 250TL kampanyasına katılmıştım.3 fatura ekledim 750 yatması gerekirken 100 TL yattı.Şikayet kaydı oluşturdum ama hala çözülmedi.

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Sayaç işlemedi kayıt mi acmak lazim günü gelince

• Arkadaşlar bonusun her faturaya 250 toplamda 4 faturaya 1000 TL otomatik ödeme talimatı kampanyası için şartlarda şu kadar ay gün içinde iptal edilip yeniden verilen fatura talimatları olmaz felan yazmıyor 1-2 ay önce iptal ettiğimiz faturalarda olur herhalde doğru mu düşünüyorum?

• mtyg kullanıcısına yanıt
    kayıt actirin internet sayfasından

• ademmozcan A kullanıcısına yanıt

Bildirimde kredi kartından vermeniz lazım diyor.

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Bonus ta telefon dışı fatura ödemelerinde Axess'te olduğu gibi anında işleyen faiz var.

Bendeki kampanya farklı. 2 talimata 125, 4 talimata 250 ve 6 talimata 500 diyor. Birde alttaki şartları var.

"Kampanya kapsamında yüklenen bonusun geri alınmaması için; 1 Mart 2025’e kadar kampanya süresinde tanımlanan fatura talimatı adedi kadar faturanın kredi kartınıza tanımlı olması ve en az 3 kere fatura tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde yüklenen bonus 2 Mart 2025 tarihinde geri alınacaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 18 Eylül 2024; 19:32:10 >
  • Hepsiburadadan bonus kullanarak alışveriş yaptım daha sonra hatalı ürün aldığımı farkettim siparişi iptal ettim kullandığım bonuslar karta iade oluyor mu yoksa yandı mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt
    eğer günü dolmadıysa karta iade olur..

• Orkun_ kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce hepsipay kullanarak yaptığım için işlemi direk hepsipay e iadesi gelmişti puanın

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Hepsipay'e para atıp çekince verdiği bonusu geri alıyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 11481149115011511152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.