🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1204. sayfa)

-
-
arkadaşlar benim bir kampanyadan dolayı bonus geri alındı, bonus eksiye düştü. -248 bonus var şu anda. Nisan'da yüklenecek 250 bonus var , bu durum nasıl olacak şimdi? bonus yüklendi diyelim, kullanılmadığı durumda geri alınıyor 1 ay sonra. fasit bir döngüye mi girdik şu anda, daha önce öyle diyenler olmuştu da. yani bonus yüklenince +2 olacak ama kullanmayacağım sonra süresi dolunca geri alınacak yeniden -248 olacak? böyle mi durum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 25 Mart 2025; 17:22:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ekstreniz kesildiğinde eksiye düşen bonusunuz kartınıza borç olarak yansıtılır. -248 tl bonusunuz ekstreniz kesildiğinde sıfırlanır fakat kartınıza 248 tl borç yansıtılır. Sonra Nisan'da 250 tl bonusunuz yüklenir kullanırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
-
Ekstreniz nisanda yüklenecek puandan önce kesilmeli.Yoksa nisanda yatan da yanar.Şöyleki nisanda yatacak puanla eksi durum nötürlenecek ama yeni yatan puanın son kullanma tarihi geçince onu da kullanmadınız diye geri alacak.Yani yine eksiye düşeceksiniz.Banka sizden hem eksiyi geri alacak hem de yeni yatan puanı kullandirmayacak
Kritik nokta ekstre kesim günü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 25 Mart 2025; 22:39:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ek kart çıkartmaya aidat alınıyor mu ?
-
Alınıyor biliyorum
İşledi mi hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam
A101'den 6 bin liralık hediye kartı alacağım, 4-5 tane kampanya var temassız + market + paracard için vs ancak market harcamasında gıda dışı alışveriş dahil değil diyor, bu hediye kartları gıda dışı mı görünür acaba? Özellikle paracardda 5000*250 kampanyası var ama gıda olayına takıldım eğer kabul olursa tek seferde paracardla alayım diyorum, olmazsa flexiden 2 paracarddan 2 bugün + yarın 2 olarak almak mantıklı geldi.
-
Normal alışveriş olarak görür. Şimdiye kadar migros/carrefourdan yüzlerce hediye kartı aldım veya yükleme yaptım. bir tanesinin fişi hediye kart diye çıkmadı.Normal market alışverişi olarak göründü.
-
O kadar inceledim hesap yaptım ama A101 yine yaptı yapacağını, neymiş tek seferde 1 karta 1000 yükleniyormuş hemde tek işlem yapılıyormuş yani 2 tane 1000 liralık kart aldırtmıyor tek seferde. Combo yapmaya çalışmak yılan hikayesine dönüyor zaten bir de bu firmaların saçmalıklarıyla uğraşıyoruz.
A101'de bazı bankalarda (garanti, iş bankası bildiğim) ödeme yaparken pos cihazı seçtiriyor market/gıda, elektronik/gıda dışı diye. Ödeme yaparken kartı okuttuktan sonra en üstte market çıkıyor, kasiyerler genelde direkt giriş tuşuna bastığında işlem market olarak geçip ödemeyi onaylıyor. Hediye kartında elektronik/gıda dışı seçen olur mu bilmiyorum.
-
Pazarama 750 TL ye 250 TL bonus kişiye özel kampanyada cüzdan yüklemesi geçerli mi deneyen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X