Hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1202. sayfa)

-
-
Bana da bu paracard sanal kampanyasından bonus yüklendi.Web sitelerinin bazılarında bonusu görmesine rağmen kullanılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya mesajı ne zaman gelmişti
fiziki karta hiç bir şekilde aktarılmıyor mu hocam?Normalde sanal kartla yapılan alışverişlere fizikiye yatıyordu ama bunda farklı mı ki?
-
Garanti BBVA uygulamasından bildirim geldi bonus kredi kartına başvur 1000 TL üzeri ilk alışverişine 2000 TL bonus kazan diye bildirime tıklayınca direkt başvuru ekranına yönlendiriyor. Kampanya detayını göremiyorum mesala bonus yüklenme tarihi gibi detaylar yok. Sizlere de daha önce benzer teklif geldi mi süreç nasıl ilerliyor?
Bende de öyle.1500/1500 veriyor ama hiç detay yok.
-
Fiziki karta aktarmak için müşteri hizmetlerini aradım ama aktarım olmuyormuş hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 14 Mart 2025; 10:57:33 > -
şahsa özel elektronik adı geçen kampanyalarda pazarama sitesi işlemeyebilir dikkat edin, sektör market olarak gözüktüğü için e ticaret kampanyası harici saymayabilir bilginize :)
-
Arkadaslar merhaba, masterpass kayit 250 tl indirim kampanyasininda aninda indirim olmuyor galiba? Daha once indirim yansimayan oldu mu? Neye dikkat etmek gerek
Kampanya sizde varsa şartları okumak gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya tersten bakarsak, Pazarama alışverişini market kampanyasına sayar mı acaba? Bonus bu ay birkaç tane market kampanyası yapmış çünkü
Valla pazarama market sektör gözüküp de market kampanyalarında saymadı hiç. Dikkat edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siteye özgü kampanya yok ise artık sadece e-ticaret e sayıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pazarama kampanyası ve eticaret kampanyası sarı kız deneyen var mı
-
banada 400 yüklendi toplamda ama çöp oldu herlde kullanılmıyor.
-
Arkadaşlar pazarama kampanyası ile 1 gram altın almıştım geçen ay, 3400 küsürden, 300 tl puan yüklenmişti, markette harcadım puanı, şimdi bugün eksi puan yazmış banka, bilginiz olsun sonradan geri alıyor. Ama ben markette nasılsa harcadım çatır çutur pehh
Forumdaşlara bilgi olsun diye yazıyorum yoksa zaten puanı harcadım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 18 Mart 2025; 21:3:50 >
İyi güzel de bir daha Bonus puan kazanmadan 300 TL için kartı kapatacak mısınız?
-
Yok niye kapatayım
Bonus eksiye düşmüş demişsiniz. Harcadım, kurtuldum demişsiniz. Eksiye düşmüşse bir sonraki Bonus kazanımınızda eksiye puanı keser. Haliyle harcardım kurtuldum demeniz anlamsız olmuş.
-
Önemli olan yüklenen bonusu harcadımmı, harcadım, ilerde başka kampanyadan yine kazanır telafi ederim, olmadı bu kartla kampanyaya katılmam, başka kartlarla katılırım öyle bonus puanı ekside kalsın dursun pehh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X