Merhaba arkadaşlar ben sordum bu boost olayını, bana dungeon find ekranında olmayan(leveli yüksek olan) dungeonlara giremeyeceğimi söylediler. Kendim denedim gittim gayette girdim bir arkadaş var sagolsun o boostladı biraz. Tabi az exp geliyordu cünkü levelim yetmesede levelıma yakın bir dungeondı. Şimdi madem hepsine girebiliyorum daha sonraya anlaştık yüksek bi dungeonda boostlıcaz. Sorum şu level 18 her paket yüklü, simdi arkadaş direk tbc dungeonlarından birinin girişine gidip beni çekse beraber girebilirmiyiz ? Öyle birşey olursa gerçekten cok iyi olur. Yani ben bi yerde okudum 56 levelda arkadaşınız 58 e kadar tbc dungeonlarında boostlayabilir demiş. 56 level da acılmıyor ki tbc 58 de acılıyor. Eğer 56 da gidiliyorsa o zaman her leveldada gidilmesi gerekmez mi ? Yakınlarda deniyen olduysa lütfen cevap bekliyorum. Eskiden olan şeyleri söylemeyin lütfen sanırım eskiden yokmuş böyle bir olay herkes giremessin dedi ama gayette girdim yani kendimden yüksek dungeona.
dungeon fınder ın acılması 15 lvlde oluyor ama mısal rage fıre chasm gırıs aralıgı sallıyorum tabı bunu tam hatırlayamadıgım ıcın 11-13 lvl arası.Burada dıkkat edılmesı gereken pugla gırebılırsın :D ama df ,ile gremezsn :)
İşte ondan bahsediyorum dungeon finder da yoktu dungeon ismi henüz acılmamıştı ama normal giriş(pug sanırım) öyle girebildim. Demek istediğim bu leveldada tbc dungeonlarına bu şekilde girebilirmiyim pug ile ?
Her dungeonun level sınırı dungeon finderde gösterilen sınırın 4 level altı diye hatırlıyorum ama. Ayrıca sadece seni boostlarsa daha az exp alırsın. Yanına senin leveline yakın 2-3 kişi daha al.
Benim yakın levelıma nerden bulayım yaf anca gavur bulabilirim. O ilk dediğini tam anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: CryForYou
Benim yakın levelıma nerden bulayım yaf anca gavur bulabilirim. O ilk dediğini tam anlamadım ?
Sen TBC dungeonlarına giremezsin demek istiyor
wowhead e giriyosun. database-zones-dungeons a tıklıyosun. sonra gidiyosun girmek istediğin dungeona tıklıyosun. sonrasında sağ tarafta yer alan quick facts yazan yerde girmek için gereken min lvl yer alıyor. o lvldan düşük olursan giremezsin. tabi dungeon finderla girmek için min lvldan daha yüksek olman gerekiyor. örnekhttp://www.wowhead.com/zone=1584
Canım arkadaşım, oturup ne güzel kassana yahu, illâ Knight Online ayarında koxpu açtırıp oturup exp kasmak mı istiyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Canım arkadaşım, oturup ne güzel kassana yahu, illâ Knight Online ayarında koxpu açtırıp oturup exp kasmak mı istiyosun?
Benzer bisi demek icin girdim. Sanki sro oynuyoda 1 yilda olacagi max lvli 6 ayda olmak istiyo. Yap gorevleri pasa pasa gir dungeonlara zevk alarak oyna.
kendi levelından çok yüksek leveldaki bi mobu kesince xp alamıyosun diye biliyorum. ama kaynak veremem, doğru değil diyene itiraz da etmem.
quote:
Orijinalden alıntı: CryForYou
Merhaba arkadaşlar ben sordum bu boost olayını, bana dungeon find ekranında olmayan(leveli yüksek olan) dungeonlara giremeyeceğimi söylediler. Kendim denedim gittim gayette girdim bir arkadaş var sagolsun o boostladı biraz. Tabi az exp geliyordu cünkü levelim yetmesede levelıma yakın bir dungeondı. Şimdi madem hepsine girebiliyorum daha sonraya anlaştık yüksek bi dungeonda boostlıcaz. Sorum şu level 18 her paket yüklü, simdi arkadaş direk tbc dungeonlarından birinin girişine gidip beni çekse beraber girebilirmiyiz ? Öyle birşey olursa gerçekten cok iyi olur. Yani ben bi yerde okudum 56 levelda arkadaşınız 58 e kadar tbc dungeonlarında boostlayabilir demiş. 56 level da acılmıyor ki tbc 58 de acılıyor. Eğer 56 da gidiliyorsa o zaman her leveldada gidilmesi gerekmez mi ? Yakınlarda deniyen olduysa lütfen cevap bekliyorum. Eskiden olan şeyleri söylemeyin lütfen sanırım eskiden yokmuş böyle bir olay herkes giremessin dedi ama gayette girdim yani kendimden yüksek dungeona.
Oyle birsey yok dostum. Kimse seni boostlayamaz. Pasa pasa kasmak zorundasin. Baska oyunlarla karistirma
Birincisi dungeon finder kullanmadan dungeonlara girebilirsin elbette ama hepsine değil..Bir dungeon dungeon finderda 40 lvl civarında açılıyo olabilir ve ortalama o dungeon için grekli lvl 40~44 gibi bir değer olabilir ama bu dungeona kapısından bile girsen en az 35 olmalısın gibi bir min lvl değeri mevcuttur. Boost istiyorsan en fazla dungeon finderdan 5 lvl gibi alt bi lvl ile kapıdan girebilirsin dungeonlara...
İkincisi exp boyutu sen lvl 20 de 60 lvl dungeonunua girsen ve o yaratıgı kesse arkadaşın sen tahmin ettiğin gibi yüksek bir exp alamassın. Exp kazanımları senin lvlin ile orantılı. Şöyle açıklayayım senin lvlinden 3-4 lvl yüksek bir elite kesildiginde sana senden 40 lvl büyükj bi elite kesildiğinde gelen exp fazlası gelir. Yani bost istiyosan illa senin lvline yakın dungeonlardan sana daha fazla exp gelecektir.
Üçüncüsü ben q yapamam dungeon farm daha eğlenceli die düşünüyorsan partye yüksek lvl birisi ile yalnız girmek senin için avantaj değildir. Çünkü kesilen mobların expları partydeki ortalama lvle göre dağıtılıyor. Şöyleki partyde dielim bi 85 lvl birde sen varsın 20 lvl olarak, lvl ortalamanız 105/2 = 57.5 olur ve bu lvle göre sana düşük exp gelir. Ama sen 3 tane daha sen gibi lvl 20 bulursan 165/5 =31 lvl olurki ortalama sizin lvle daha yakındır daha fazla exp alırsınız...
boost olayı bence iyice tarih oldu en iyisi raf yapmak ve dungeon kasmak rafla her dungeon run 3-4 level veriyor raf olmasa bile boostla uğraşmak pek karlı değil en iyisi random dungeon.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme