Şimdi Ara

boot dvd yapma yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba laptopum çöktü kurtarma dvdsi çalışmıyor:( sonra ben hiren bood ile içindeki recorvery dosyasını kurtardım. boot nasıl yapacağım. lütfen yardım.

• Recovery dosyası nerede şu an?

Eski harddiskte görünür şekildemiydi, görünmüyor muydu, bir de recovery haricinde 2-3 mb lık bir bölüm var mıydı?

Harddiski recovery (eski şekliyle) ve kalanı olarak 2 bölüm haline getirebilirseniz kurtarma şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Kasım 2011; 22:27:20 >
  • evet hocam görünüyor hatta dosyalar
    oodfiles
    oristenv
    swımg
    hddrcevery.tag
    yaklaşık 3,5 gb dosy
  • bunları kurtardım nero da yazdırdım olmadı. sonra iso imaj dosyası olarak yazdırıp denedim yine olmadı. kaldım mal gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmat

evet hocam görünüyor hatta dosyalar
    oodfiles
    oristenv
    swımg
    hddrcevery.tag
    yaklaşık 3,5 gb dosy

Peki eskiden bilgisayarımı açınca görünüyormuydu

3,5 gb az gibi

w7 mi bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Kasım 2011; 22:32:37 >
  • görünüyordu ama boyutunu bilmiyorum. bana iki dvd verdiler bilgisayarı alınca. 1. dvdyi takıyorum f12 den seçiyorum sonra dısk formatlıyor daha sonra kopyalama işleminde hata veriyor hocam. kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

evet hocam görünüyor hatta dosyalar
    oodfiles
    oristenv
    swımg
    hddrcevery.tag
    yaklaşık 3,5 gb dosy

Peki eskiden bilgisayarımı açınca görünüyormuydu

3,5 gb az gibi

w7 mi bir de?

görünüyordu ama boyutunu bilmiyorum. bana iki dvd verdiler bilgisayarı alınca. 1. dvdyi takıyorum f12 den seçiyorum sonra dısk formatlıyor daha sonra kopyalama işleminde hata veriyor hocam. kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toshiba ne zamandır kullanmıyorum ama driver problemi çok okumuyorum.

Normal işletim sistemi yüklemeyei denediniz mi

Bi de dvd den kurtarma yapmaya çalışırken recovery bölümü hard diske kopyalanmıştı değil mi?
  • win7 basic
  • quote:

Toshiba ne zamandır kullanmıyorum ama driver problemi çok okumuyorum.

Bi de dvd den kurtarma yapmaya çalışırken recovery bölümü hard diske kopyalanmıştı değil mi?

normal işletim sistemi yükleyebiliyorum ama bu home basic sürümü lisanslı olunca. o daha çok işime geliyor. evet kopyalanmıştı ama neden olmuyor anlamadım. şimdi elimdeki dvd1 (yani hata veren dvd yi) başka bir dvd nero ile kopyalayıp tekrar deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Toshiba ne zamandır kullanmıyorum ama driver problemi çok okumuyorum.

normal işletim sistemi yükleyebiliyorum ama bu home basic sürümü lisanslı olunca. o daha çok işime geliyor. evet kopyalanmıştı ama neden olmuyor anlamadım. şimdi elimdeki dvd1 (yani hata veren dvd yi) başka bir dvd nero ile kopyalayıp tekrar deneyeceğim.

Bence recovery bölümü eksik

Aynı işletim sistemini kurup kasa arkasındaki keyi girebilirsiniz.

Belki live update gibi bir program varsa ve çalışırsa driver bulmak için bile uğraşmayabilirsiniz ama uzun süredir yeni toshibalardan hiç elime geçmedi bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Kasım 2011; 22:49:25 >

• recovery programları ile kurtardığınız "recovery" bölümünün çalışması şansa bağlı bir iş.
    Recovery partitionlarında firmalar kendi kafalarına göre işlem yapıyorlar.
    Kimisi tek dosya halinde imaj yapıyor, kimisi daha çok parçalı dosya olarak hazırlamayı uygun görüyor.
    O yüzden o datalar sağlam mı değil mi birşey demek zor.
    Elinizde kurtarma dvdleri varsa onları çalıştırmayı deneyin (üstte bahsettiğiniz dvdyi kopyalamak gibi)
    ya da win7 home basic kurabilirsiniz bilgisayarınıza..bulunamayacak birşey değil.
    Kurulumdan sonra cihaz altındaki seri no ile ürününüzü kayıt da ettirebilirsiniz.
  • teşekkür ederim.
  • quote:

teşekkür ederim.

arkadaşlar kolay gelsi sistemi kurtaramadım (konuyu yukarda da açtım ama sizede sormak istedim) arkadaşlar toshiba recorvry dvd sini taktıktan sonra formatladı diski ama win 7 kuramadan hata verdi, bense tekrar denedim hata verdi, bense win7 home premium kurdum bu seferde D diskini görmedi yanlıza yüklemiş olduğu D diskini gördü. Şimdi iki sorunum var 1. si D nasıl olupta görecek 2. D de silinen dosyaları kurtarabili miyim? teklrar teşekkür ederim,
  • quote:

quote:

teşekkür ederim.

arkadaşlar kolay gelsi sistemi kurtaramadım (konuyu yukarda da açtım ama sizede sormak istedim) arkadaşlar toshiba recorvry dvd sini taktıktan sonra formatladı diski ama win 7 kuramadan hata verdi, bense tekrar denedim hata verdi, bense win7 home premium kurdum bu seferde D diskini görmedi yanlıza yüklemiş olduğu D diskini gördü. Şimdi iki sorunum var 1. si D nasıl olupta görecek 2. D de silinen dosyaları kurtarabili miyim? teklrar teşekkür ederim,

şimdi c mi görünüyor d mi?

Bilgisayarıms sağ klik yönet disk yönetimi ndeki durum nedir?

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.

şimdi c mi görünüyor d mi?

Bilgisayarıms sağ klik yönet disk yönetimi ndeki durum nedir?

hocam yanlızca C'yi görüyor. Aslen bilgisayar benim değil. bilgisayarın toplam kaç gb harddisk olduğunu bilmiyorum. yani C yi Deye de birleştirmiş olabilir. yada dyi hiç görmüyorda. ama şuan sadece C var.

• recovery my files , recuva gibi programlarla data kurtarma denenebilir

Ama önce disk yönetiminden bir bakın disk görünümü nasıl?

Mümkünse SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 1 Aralık 2011; 11:30:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.