Şimdi Ara

Boot Problemi İçin Yadım Rica Ediyorum Format atılmıyor. Bilgisayar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer aspire 4710g model bir laptobum var. Sistemdeki aksaklıklar sebebiyle formatlamak istedim. Daha önceden çektiğim recovery cdlerini bulamadığım için recovery programından bilgisayar içindeki recoveyi kullanarak formatlamak istedim. programı başlattım bilgisayar kendini resledi ve recoveyi secmeye calıştığımda secilmiyordu. Boot hatası veriyordu. winload.exe ile ilgili 0x000000e hatası. anladımki recovey bolumu arızalanmıştı. Cdleri buldum ve boot seceneklerinden cd ile başlatmayı secerewk formatladım. Fakat bitti dedikten sonra res attı ve yine aynı boot maneger sayfası ve hatısoı. Şimdi bu adımı atlayamıyorum. recoveryi secemediğim gibi cddende yuklesem başlarken bu uyarı çıkıyor. Sizlerden yardım rica ediyorum. Hiç bir şekilde atlayamadım lutfen destek olun. Şimdiden yardım eden ve etmeye calışan arkadaslara cok teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazzci86 -- 14 Eylül 2009; 23:12:12 >

• harici bir cd ile hdd part larının hepsini silip sıfırladıktan sonra cdler ile bir daha denemeni tafsiye ederim. başka bir cd yok ise diski çıkarıp başka bir pc ye takıp deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inf_onb

harici bir cd ile hdd part larının hepsini silip sıfırladıktan sonra cdler ile bir daha denemeni tafsiye ederim. başka bir cd yok ise diski çıkarıp başka bir pc ye takıp deneyebilirsin.

Harici bir cd derken. Elimde recovey cdleri var. Birde xp cdsi. harddiskin bolumlerini acaba nasıl sıfırlayabilirim
  • hdd tamamen sıfırlamadan önce biosta boot seçeneklerinde d2 recoveryi disabled yapmayı deneyin.
    böyle bir seçenek var bu modellerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk Igci

hdd tamamen sıfırlamadan önce biosta boot seçeneklerinde d2 recoveryi disabled yapmayı deneyin.
    böyle bir seçenek var bu modellerde.

evet var peki bu ne işe yarar.
  • bootta recovery bölümünü görünmez hale getiriyor bilgisayar direk işletim sisteminin olduğu bölümden boot eder. sağlam bi sistem varsa tabi.

biostan bu seçeneği disabled yaptıktan sonra baştan kurmayı deneyin xp yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 15 Eylül 2009; 15:50:44 >
  • hiren boot cd içindeki partition magic programı ile tüm harddiski formatlayabilirsin...
    bu program "perfect xp sp3 cd" gibi modifiyeli kurulum cd'lerinin menüsünde de bulunuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.