Şimdi Ara

BootCamp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.6.8 smow leopard kullanıyorum A1181 pc modeli
    core işlemci 2gb ram250 hdd
    32bit işlemci

Orjinal mac os dvdsi yok bende)
    ---

Arada windows lazım olduğu için bootcamp ile win kurdum

--
    Apple tecrübem çok fazla yok netten araştırdım biraz bootcamp vardı macde sürüm 3.0 sanırım kurdum ettim. hdd böldüm vs

windows 7 kurdum.

2 sorun var.

KAMERA VE SES

Ne yaptıysam ses sorununu çözmedim aklıma gelen her driveri kurdum ama ses gelmiyor ses driverinde bir sorun var..

Aynı şekilde kamerada görünmüyor.

Nasıl geçebilirim bu adımları?

----

mac os açıp win 7 silip bootcamp güncellemek mi?
    Farklı bir win 7 dvd si mi? (win7 de sorun olduğunu pek sanmıyorum tıkır tıkır çalışıyor)

nasıl yapabilirim

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Bootcamp ile yükleme yaparken "driver" indirmek isteyecektir. Siz driver ları indirmeden kuruluma geçtiyseniz Mac OS X'e dönüp bootcamp'e girin ve "En son Windows destek yazlımını Apple'dan indirin" seçeneğini seçip indirme işlemini yapın.

Tabi bu dediğim sizin bootcamp sürümünüzde nasıldır, bilememekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

Bootcamp ile yükleme yaparken "driver" indirmek isteyecektir. Siz driver ları indirmeden kuruluma geçtiyseniz Mac OS X'e dönüp bootcamp'e girin ve "En son Windows destek yazlımını Apple'dan indirin" seçeneğini seçip indirme işlemini yapın.

Tabi bu dediğim sizin bootcamp sürümünüzde nasıldır, bilememekteyim.

versiyon 3 var bende..

çok önemli değil silerim tekrar kurdurururm

tam olarak nasıl kuruluyor
    Kurulumu tekrarlamanıza gerek yok, bootcamp i açtığınızda "En son Windows destek yazlımını Apple'dan indirin" seçeneğini karşınıza çıkacaktır. Diğer tikleri kaldırın sadece "En son Windows destek yazlımını Apple'dan indirin" seçeneğinde tik kalsın. Sizden bir flash disk isteyecektir ve içine bootcamp klasörü altında Windows driverlarını indirecektir.
  • quote:

Kurulumu tekrarlamanıza gerek yok, bootcamp i açtığınızda "En son Windows destek yazlımını Apple'dan indirin" seçeneğini karşınıza çıkacaktır. Diğer tikleri kaldırın sadece "En son Windows destek yazlımını Apple'dan indirin" seçeneğinde tik kalsın. Sizden bir flash disk isteyecektir ve içine bootcamp klasörü altında Windows driverlarını indirecektir.

Sorun o zaten destek yazılımı yok diyor orada

Tarama oluyor ve yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://support.apple.com/downloads/#macoscomponents

Buradan mac inize uygun en güncel bootcamp sürümünü bulup sisteminize kurun ve sıfırdan yükleme işlemini yaparak bir deneyin. Yüklerken destek yazılımını indirmeyi unutmayın.
  • quote:

http://support.apple.com/downloads/#macoscomponents

Buradan mac inize uygun en güncel bootcamp sürümünü bulup sisteminize kurun ve sıfırdan yükleme işlemini yaparak bir deneyin. Yüklerken destek yazılımını indirmeyi unutmayın.

bunu mac os açıp mı indireceğim.

4.0 indirdim setup exe nasıl çalıştırıcam mac exe açıyormu?

dmg olarak inmiyorki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac Office sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://shiftdelete.net/maclere-windows-8-kurulumu-45137.html burada videolu olarak güzel bir şekilde anlatılmıştır. videoda windows 8 kuruluyor ama sizde aynı şekilde windows 7 yi kurabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.