Dün arabamın yağ değişimini yaptım.Uzun zamandan beri bor power la ilgili araştırma yapıyordum bugün koçtaş tan bor power alıp arabama kattım.Aranızda bu ürünü kullanıp olumlu yada olumsuz dönütler alan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: yerebakanlı
Dün arabamın yağ değişimini yaptım.Uzun zamandan beri bor power la ilgili araştırma yapıyordum bugün koçtaş tan bor power alıp arabama kattım.Aranızda bu ürünü kullanıp olumlu yada olumsuz dönütler alan var mı?
Bende uzun süredir kullanmayı düşünüyorum ama olumlu düşünceler kadar olumsuzlarda var bende o yüzden kullanmadım .Konuyla ilgili sizin yorumlarınızı bekliyoruz.
100 km lik bor powerlı araç kullanımı sonucunda aracımda farkettiğim değişikliği paylaşmak istedim.Arabam 5 .viteste düz yolda 5 kişiyle daha önce 3000 devirde 100 le giderken şimdi aynı sürati 2900 devirde yakalıyor.Araba düşük devirde yığılma yapmıyor kendini toparlıyor ilk izlenimlerim bunlar. Hepinizin bayramını kutlarım...
aracınız yağ yakıyorsa kullanın ve yağ yakmadığını yağınızın daha uzun sürede kararma yaptığını göreceksiniz. kullanılabilir ama efsane değil, haberiniz ola. yakıta falan etkisi yok
bir kere zararlı değil...
Uluslar arası ödül almış, sürtünmeyi azaltan ve yağında ömrünü uzatan bir ürün..Kullandım faydasını gördüm....Tüm galericiler eski motorlarda kullanıyorlar..kompesör ölçümleri yüksek çıkıyor..
orjinalinde 0-30, 5-30 gibi ince yağ kullanan araçlara kesinlikle tavsiye etmem. aracımızın birinde kullandık, yağ kanallarını tıkamış, az kalsın komple sübap değişimi yapılıyordu. 2 kez yağ değişimi ile durumu kurtardık.
quote:
Orijinalden alıntı: gamyemez
orjinalinde 0-30, 5-30 gibi ince yağ kullanan araçlara kesinlikle tavsiye etmem. aracımızın birinde kullandık, yağ kanallarını tıkamış, az kalsın komple sübap değişimi yapılıyordu. 2 kez yağ değişimi ile durumu kurtardık.
işte bu çok doğru.. aracınızda bi sorun yoksa kesinlikle kullanmayın
Arkadaşlar aracıma bor power koyduktan sonra yaklaşık olarak 1800 km yol yaptım bunun 1300 km si uzun yol.Bor power arabanın çekişinı bir miktar artırdı motor artık daha iyi toparlıyor ama malesef yakıt konusunda ben hiç bir farklılık göremedim uzun yolda yüklü olarak 100 km ortalama hızda tüpde 9 litre şehir içi ise hala 11.5 litre yakıt tüketiyor. Ben yakıt konusunda daha iyi sonuçlar bekliyordum ama malesef istediğim sonuçları alamadım.Bir de bizim mareaların şehir içi fabrika verileri yeni nesil bir çok arabaya göre zannedersem yüksek şehir içi fabrika verisi 9.6 litre araba tüpde %20 daha fazla yakar deniyor.Böyle olunca 11 -11.5 litre şehir içinde normal gibi görünüyor.
Müdahil olmanız gerektiğini düşündüğümüz için sizi bilgilendiriyoruz; Kamuoyunun basın aracılığıyla aydınlatılması için tarafınıza delillerin sunulması. Bor Power isimli ürünün halkı ve tüm tüketicileri sahte sertifika ile yanıltarak haksız kazanç elde etmiş olmalarından dolayı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından kesilen ceza ve Kırklareli savcılığı tarafından iddanağmesinin kabul edilmesi neticesinde Ağır Ceza Mahkemesindeki açılmış olan dava hakkında. Konu hakkında daha detaylı bilgi için İsmail ÇIKÇI ile iletişime geçebilirsiniz. Tel: +90 532 413 61 82
beyler ben gaziantepden katılıyorum, bor power adlı ürünü bugün kullandım ve 150 km yol yaptım, motorun sesinde hiç bir değişiklik olmadı, 140 tl ye 4 tane almıştım ve pişman oldum, almayan arkadaşlara sesleniyorum, hiç gerek yok almayın, 140 tl yerine gidin yakıt alın ve hafta sonu ailenizle uzak biyerlere gidip onlara kebap yedirin.
Ben brava aracıma kullandım, aracımda sorunda yoktu dedim performansa katkı sağlar, ve öylede oldu performans arttı yakıt tüketimi düşmedi yalnız arabayı ısıtın ve koyduktan sonra bi 30 dk çalışır vaziyette kalsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme