Bildirim
BORA COMFORTLİNE 1.6
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yalnız araç 1.6 8 WALF fiyat düşük tutulmuş -
hocam bir aracın 8 valf
iki buji yağlanması demek sekman aşınması demek motor açılacak dünya para
üç bu şartlarda bu fiyat imkansızzzz
öldürmek için demiyorum ama gerçekten fiyat aşırı uçuk aynı model de passat alınıyor o paralara
şunu belirteyim internet piyasası sizi yanıltıyor dışarıda pazarda bu belirttiğiniz sorun olmayan boralar 17-18 bine gidiyor geçen hafta erzurumdan arkadaşıma aldık 170 binde arac iki parça boyalı motor yürür mükemmel 16750 2000 16 valf bora.
İhtiyaç için satıyorsan fiyatı aşağı çek yok değil dersen çıkarsa biri verirsin.Umarım kırıcı olmamışımdır.
Allah kaza bela vermesin hayırlı satışlar. -
GEÇEN bu arkadas banlandı yine canı uzaklasmak istiyor ölücü -
laf atan sensin ben 3 gün sen iki katım yedin laf atıp sataşan sensin sus efendi efendi işine bak -
Bence sorunu çözüp satmayı deneyin ben araç alacak olsam sorunluyu ucuza almak yerine sorunsuzu almayı tercih ederim tabi uçuk fiyatta olmamak tabiriyle.Benim ki sadece tavsiye karar sizindir. -
quote:
Orijinalden alıntı: kayhansoylukan
laf atan sensin ben 3 gün sen iki katım yedin laf atıp sataşan sensin sus efendi efendi işine bak
Ben 4 gun ban yedim 3 un 2 kati 4 mu ediyo. Ben bani konu disi ozel konuda yedim cocugun babasi olmus miras derdine dusmus babasini asagilayinca dayanaamdim bişiler yazinca banlandim senin yuzunden degil merak etme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X