Şimdi Ara

BORA COMFORTLİNE 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vw bora comfortline 1.6 8v. 1999 model 147 binde.lpg 1 ay once takıldı ve ruhsata işlidir
    full modelidir.içi krem rengidir
    kaza ve değişen yoktur ufak tefek lokal boya vardır.
    fiyatı 19000 tl dir düşük tutma nedenim araçta buji yağlanması vardır

• Yalnız araç 1.6 8 WALF fiyat düşük tutulmuş
  • hocam bir aracın 8 valf
    iki buji yağlanması demek sekman aşınması demek motor açılacak dünya para
    üç bu şartlarda bu fiyat imkansızzzz
    öldürmek için demiyorum ama gerçekten fiyat aşırı uçuk aynı model de passat alınıyor o paralara

şunu belirteyim internet piyasası sizi yanıltıyor dışarıda pazarda bu belirttiğiniz sorun olmayan boralar 17-18 bine gidiyor geçen hafta erzurumdan arkadaşıma aldık 170 binde arac iki parça boyalı motor yürür mükemmel 16750 2000 16 valf bora.

İhtiyaç için satıyorsan fiyatı aşağı çek yok değil dersen çıkarsa biri verirsin.Umarım kırıcı olmamışımdır.
    Allah kaza bela vermesin hayırlı satışlar.
  • GEÇEN bu arkadas banlandı yine canı uzaklasmak istiyor ölücü
  • laf atan sensin ben 3 gün sen iki katım yedin laf atıp sataşan sensin sus efendi efendi işine bak
  • Bence sorunu çözüp satmayı deneyin ben araç alacak olsam sorunluyu ucuza almak yerine sorunsuzu almayı tercih ederim tabi uçuk fiyatta olmamak tabiriyle.Benim ki sadece tavsiye karar sizindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

laf atan sensin ben 3 gün sen iki katım yedin laf atıp sataşan sensin sus efendi efendi işine bak

Ben 4 gun ban yedim 3 un 2 kati 4 mu ediyo. Ben bani konu disi ozel konuda yedim cocugun babasi olmus miras derdine dusmus babasini asagilayinca dayanaamdim bişiler yazinca banlandim senin yuzunden degil merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.