Şimdi Ara

BORA hakkında düşünceleri olanlar yardımcı olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakıt tüketimi nedir acaba segmentlerine göre çok fark var mı
    2004 model 40000 km.temiz bir araç 22.000 tl ye buldum tavsiye eder misiniz?

• GÜZEL ARAÇ
  • Güzel araç eğer temizse alınır ama fiyat pahalı gibi 21 e verirse al derim
  • Çok güzel sağlam ve dayanıklı araba...Eğer confortlıne donanımı ise fiyatıda süper...90 bın km 6 yıl kullandım hıc bır arıza ve masraf cıkarmadı..Uzun yoluda cok keyıflı......
  • Yakıt sarfiyatı biraz fazla olmasına rağmen bu kusuru göz ardı edilebilecke bir araç, yalnız oto pazarı ağzına kadar Bora ile dolup taşıyor bir hatırlatma...
  • arka koltukları çok dar ama 22 bin ytl ye bence çok güzel bir araç, hele bir de 16 valve versiyonsa süper olur, yol tutşu ve deb-ngesi çok güzel bir araç, kaçırma derim.
  • TDI Bora'lar çok güzel ve motorunun sesi benzinliden bile daha güzel geliyor kalkışlarda. Bana genelde kasa değiştikten sonra eski kasasını almak pek cazip gelmiyor ama Bora için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, eski kasa olsa bile hala çağın simgelerini taşıyor ve Jetta'dan benim gözümde daha güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla benim amcam geçenlerde 2003 model çok temiz ve otomotik viteslisini 20 milyara anca sattı daha ucuza bulabilirsin
  • evet her yerde galericilerde doldu tasti bu boralar ne oldukine dokuluyormu vw ler.golf u tutuluyor boradan bir farki yok aslinda icide ayni sedan turkiyede daha tutuluyor olmasi lazim.benzin fazla yaktigini zaten biliyoruz wv lerin.golf lerdede bir abarti oldugunu dusunuyorum ben ayrica.sanirim eninde sonunda yakit sarfiyatina bakiyor herkes saglamlik vs ikinci planda kaliyor artik.guzel araba yani ben almak isterim astra klasik aracim var.boralar daha guzel duruyor dedigim gibi heryerde bora satiliyor bir problemmi var acep soylenmek istenmeyen
  • Yaklaşık 5 sene Bora kullandım. Şu ana kadar kullandığım arabaların içinde en beğendiklerimden biriydi. gerek arabanın tokluğu, gerek verdiği güven hissi, gerek sessizliği ve kullanım kolaylığı herşeyiyle çok güzeldi. yakıt sarfiyatına hiç bakmadım. şirket arabasıydı ve benzini şirket ödüyordu. özellikle göstergelerin rengi beni kendine hayran bıraktırırdı. Hiçbir problem yaşamadım arabayla bakımları düzgün yapıldığı sürece. fiyat hakkında bilgim yok ama piyasasına göre normalse alınacak bir araba. arkadaşların da dediği gibi bence tek kusuru arka kısmının dar olmasıydı o kadar.
  • Comfortline mi Pacific mi?Sunroof vs. var mı, donanımları nedir?

Kimi ucuz demiş kimi pahalı.

Bunun gerçek ederi nedir acaba?
  • Bİ ARA CADDELERDE BORALARI ÇOKÇA GÖRÜYORDUK.AMA TAHMİNİM OTO PAZARLARINDA ÇOKÇA GÖRMEMİZ O ARAÇLARIN PROBLEMLİ OLMASINDAN DEĞİLDE ÇOK TUTMASINDAN KAYNAKLANAN Bİ OLAY OLARAK GÖRMEMİZ DAHA DOĞRU OLACAKTIR.ÇÜNKÜ HİÇ Bİ BORA SAHİBİNDEN ARAÇ HAKKINDA KÖTÜ VEYA OLUMSUZ Bİ YORUM DUYMADIM.ZANNEDERSEM BİZİM İNSANLARIMIZIN AÇ GÖZLÜLÜĞÜNDEN KAYNAKLANAN VE BİR TÜRLÜ ÖNÜNE GEÇEMEDİĞİMİZ EGOLARIMIZDAN KAYNAKLANAN Bİ DURUM OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.HANGİ AVRUPA ÜLKESİNDE BİZİM KADAR SIK ARABA DEĞİŞTİREN Bİ ÜLKE VAR.ADAMLAR Bİ ARAÇ ALIYOR EVLADİYELİK,AMA BİZ DEVAMLI YENİ KASA OLSUN DEĞERİNİ KAYBETMESİN,AMA DÜŞÜNEN YOK ZIRT PIRT ARAÇ DEĞİŞTİRMENİN DAHA FAZLA ZARAR ETTİRDİĞİNİ DÜŞÜNEN YOK.ALICAKSIN ADAM GİBİ ARAÇ BIKTIĞIN İÇİN DEĞİLDE ARTIK İŞLEVİNİ TAM OLARAK YERİNE GETİRMEDİĞİ İÇİN SATACAKSIN.TABİ BU BENİM DÜŞÜNCEM..!!SONUÇ OLARAK BORA İYİ Bİ ARAÇ TEMİZİNİ BULDUNMU KAÇIRMA.

• bitmiş araçlar alıpta başına bela alma servisi ve yedek parçası çok pahalı yakıt serfiyatıda baya bir fazla almak hiç mantıklı değil hemde kasası değişmiş satarken çok zorlanırsın
  • O paraya 2004 model konforlu ve sağlam bir araç almış olursun. Araç muhtemelen 1600 cc 110 bg'dir. Donanım Comfortline ise kesinlikle tavsiye ederim. Ancak, yakıt ekonomisi filan düşünmemen gerekiyor. Piyasanın satılık Bora ile dolup taşmasının iki nedeni var. Bir; yakıtı fazla olduğu için herkes elinden çıkarmaya çalışıyor. İki; son kasadan Doğuş'un elinde çok kalmıştı Pacific modeli adı altındakiler filo kiraya verildi ve kira süresinin bitiminde satılığa çıkarıldılar.
  • ARKADAŞ EĞER TEMİZ VE MASRAFSIZSA ÖZELLİKLE COMFORTLİNE İSE KESİNLİKLE AL DERİM BORA OTURAKLI KALİTELİ KONFORLU VE DE SAĞLAM BİR ARAÇ. BEN DE 2001 COMFORTLİNE VAR. ÇOK MEMNUNUM KULLANIMI HARİKA ÇOK SESSİZ MÜZİK TESİSATI ÇOK İYİ. ŞEHİRİÇİ YAKITI BİRAZ FAZLA VE SERİ DEĞİL . ŞEHİRLERARASI 7-7.5 L/100KM. YAKIYOR. PİYASADAKİ SATILIKLARIN ÇOĞU PASİFİC PRİMELİNE MODELİ VE ŞİRKET ARAÇLARI. COMFORTLİNE SAHİPLERİ ÇOK KM. YAPMAMIŞSA KOLAY KOLAY SATMIYOR.
  • Bu aracın otomatiği çok yakın bi arkadaşımda var kullanma fırsatımda oldu başta performans konusunda aşırı bir zayıflık war bide 19milyardan fazla asla verme tabi comfortlinesa bilemem...
  • hocam ablam daha 2 ay önce aldı bora;
    2004 model bora pacific aldılar otomatik vites(aslında otomatik istemiyorlardı fakat araç orijinaldi,km.si azdı ve çok temizdi o yüzden aldılar)
    üzerinde 1.6 8v 102 Hp motor var
    ben bu motoru beğenmiyorum bana göre çok hantal kalıyor(2 gün önce gece bomboş düğz yolda bastım bora'yla 198-200 km/h dedi,ötesine gitmedi-260 km/h kadran var )
    araba bi de otomatik olunca şehiriçinde 28-30 ykr'nin altında yakmıyor
    yanlız sağlam arabadır
    içi de golf 4 ile aynıdır
    hatta golf'ün sedanıdır denebilir
    2.eli de gayet iyidir
    eğer alacaksan bulabilirsen 16v'li motorlusundan al derim,bulamazsan 1.6 8v benzinli olandan al,bi de sıralı sistem lpg bağlattır,mis gibi bin
  • çok benzin yakıyorrrrrrrr
  • bu araç biraz fazla yakar. ayrıca hantaldır. zamanında bende çok beğenirdim. birçok arkadaşımdada vardı ve kullanma fırsatı buldum. biraz ağır kalıyor. çok modaydı ama modası geçti. alternatiflarinede bak derim birde. focus,megan,corolla gibi.
  • bence şu anda üretimi devam eden birçok markanın birçok modelinden daha kaliteli
    hatta gözümde comfortline leri jettadan daha güzel gözüküyor.
    tok arabadır.malzeme kalitesi oldukça yüksektir.
    biraz fazla yakar ancak çok da abartılmamalı sonuçta kasası hafif bir araç değil.
    bence kaçırılmamalı hel ki temiz ve darbesiz ise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.