Şimdi Ara

bora,megan,passat hangisini tercih edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar aracımı değiştirmek istiyorum opel vectra b 1999 model en ful donanımlı bi araç opeli bilen bilir bu araca benzer araçlar düşünüyorum aklımdakiler şunlar wolsvagen bora 1.6 comfortline , renault megan 1.5 dci dynamique , wolsvagen passat 1.8T yada 1.9-2.0 TDI bu arabalardan hangisini önerirsiniz konu hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim bütce max 27000tl

• Passat
  • megane 2 araçtanda hem daha az yakar hemde daha modelli... eski araç alıp başına bela etme derim...
  • Passat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizi bulunursa 1.8t. 1.5dci bulunabilme ihtimali daha fazla ama

• Megane

• Bir megane 2 sahibi olarak alma derim.
    Aracta bir boşluk var sanki ama sebebini Çözemedim.neden bilmiyom ama bir boşluk hissettiriyor.boyası,kaportası daha 10 yasında arabanın ama curudu.ve benim araca mi özel bilmiyorum ancak boya çok kır tutuyor yanı şuan yikasam kuruyunca bir bakıyorsunuz hala pis.öte yandan araçta surus dinamiği namına hiçbir şey yok her virajda yatar,direksiyon gaz pedalı aşırı hissiz.frenlerin kondisyonu berbat (tabi yasa da bağlı ikinci el aldım).ama tabi DCI motorun az yakması ve aracın donanımsal olarak zengin olması da + yönleri.ama bana aldığım günden beri araba değilde donanım almisim gibi hissettirdi bir turlu isinamadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 Seçenek arasında Megane öneririm.

Başka seçenek olarak

Donanım ve konfor arıyorsanız laguna öneririm donanım, konfor , yakıt ve fiyat olarak üzmez memnunum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-acill-bakimli-laguna-278196078/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ici-disi-pirilpiril-tertemiz-kazasiz-degisensiz-sigara-icilmemis-274619531/detay

Hemen satma gibi derdiniz yoksa uzun süre binecekseniz öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 16 Mart 2016; 23:41:00 >

• wv bora yı pek önermiyosunuz nlaşılan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.