Şimdi Ara

Bora tdi map sensörü temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşalar geçenlerde aracın çekişini artırmak için neler yapmak lazım diye araştırırken map sensörü temizliği çıktı bunu ilk defa duymuştum ve yerini buldum ve bugün temizledim biraz uğraştırdı ama olsun intercooller in üzerinde küçük bir sensör aracın çekişinde bariz artış oldu bakalım yakıta da etki edecek mi bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirmek istedim. Herkeze saygılar.....

• Hocam sensörün yerini ve bir de nasıl temizlediğinizi yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Hocam sensörün yerini ve bir de nasıl temizlediğinizi yazabilir misiniz?

yanlış bilmiyorsam 1.6 turbosuz araçalarda bu sensör yok ama lpg varsa lpg map sensörü vardır tdi lerde yani 130 luklarda 110 luk ve 90 lıkları bilmiyorum ama yeri pek değişeceğini zannetmiyorum fiskiye deposunun altında intercoollerin üzerine bağlı iki adet vidası var temizleme olarakta yağsız kontak spreyi ile yada izoprobil alkol ile temizleyin başka bir şey dedirmeyin özellikle halk arasında doğru bilenen yanlış balata spreyi kullanmayın şu anda imkanım yok isteyenler için bu pazar veya daha erken de olabilir ayrıntılı foto veya video çekebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abka42 -- 5 Nisan 2016; 1:20:08 >
  • dört gözle foto bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.