Şimdi Ara

Bora triger değişimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 32500 km de 2004 model OV bir aracım var..Doğuş oto servis 4 yılda bir trigeri değiştirin diyor..bir arkadaşımda triger biraz gergin dedi şöle bi motoru dinleyip (nası anladıysa) ..şimdi kararsız kaldım doğuş ortalama 750-800 YTL civarında bir fiyat söyledi(Kelebek temizliği falan da yapacaklarmış)..yalnız motor rölantide sanki hafif titreme yapıyo gibi geliyor..ama devir saatinde belirgin bir oynama yok..Sizce ne yapmalıyım..tanıdık iyi bir VW ustası da yok..

• kardeş ist. gülsuyu elitoto var vw servis 350 ye değiştiri komple set olarak hemde orjınal bi bak derim..
  • Ben Maslak tayım bana uzak orası...yani kesin değiştireyim mi..önce bir baktırmak istiyorum da..
  • önce servise baktır ama büyük ihtimal değiştirmen gerekcek....
  • doğuş hiç bakmıyo direkt değişcek 4 yılda bir değişmesi lazım diyo..dün götürdüm..benim bildiğim kadarıyla bu kayışın 90 binde falan değişmesi gerekmiyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

doğuş hiç bakmıyo direkt değişcek 4 yılda bir değişmesi lazım diyo..dün götürdüm..benim bildiğim kadarıyla bu kayışın 90 binde falan değişmesi gerekmiyo mu?

Kayış yapısı itibariyle senesi dolunca değişir. Tüm araçlar için bu böyledir. Sonuçta kauçuk bir kayıştan bahsediyoruz. Aracı alıp garaja çekseniz ve "0" km 4 yıl bekletseniz bile kayış sertleşir, çatlar ve muhtemelen ilk zorlanmada kopar.

Tüm bakımlarda yıl veya km, hangisi önce dolarsa o geçerlidir.

Triger açılıp bakılmaz. Baksanız da sırt kısmını görebilirsiniz ki bakacak kadar açmışsanız zaten işçiliğin yarısını yapmış olursunuz ki kayışı da değiştirirsiniz de. Bu işte parça değil, işçilik para tutar ve önemlidir.

Aksatmayın...

• 98 Vw Passat var komple trıger 180 ytl orj. ile Ankara'da değiştirildi.Zaten tek degısmıyor komple set olarak degısıyor.Tabi Bora ile Passat arasında nasıl bı fark olur bilemıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F4180 -- 16 Temmuz 2008; 21:56:13 >
  • Ben de Polo'nunkini 220 YTL'ye değiştirdim. Komple set ve devirdaim pompası dahil.
    4 yıl veya 80.000 km hangisi önce dolarsa o zaman değişecek dediler.
  • bizm poloya 500ytl demişler.değiştrmedk daha.bu fiyat farkları nie böle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: F4180

98 Vw Passat var komple trıger 180 ytl orj. ile Ankara'da değiştirildi.Zaten tek degısmıyor komple set olarak degısıyor.Tabi Bora ile Passat arasında nasıl bı fark olur bilemıyorum.

kardeş fiyatta bi yanlışlık var galiba 98 passat ın trigger kayışı vantilatör kayışı klima bilyaları falan devirdaim dahil 350 lira sırf trigger pistonu 100 ytl
    aracın turbo lu mu turbosuz ise 450 den aşagı asla değiştiremezsin eger değiştirdiysen adresi versene
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

doğuş hiç bakmıyo direkt değişcek 4 yılda bir değişmesi lazım diyo..dün götürdüm..benim bildiğim kadarıyla bu kayışın 90 binde falan değişmesi gerekmiyo mu?

90 bin değil ideali 60 bin dir trigger kayışının ömrünü en iyi usta bile anlayamaz. tamamen km ve yıla bakar.

ben kayış bilya satıyorum ankara da olsan bakayım fiyatına diyecektim ama sen doguş oto falan boşver git sanayi ye ww servisi olan bir yerde yaptır.
  • sağolun arkadaşlar sanırım değiştirmem gerekecek biraz bakiym uygun birini bulabilirmiyim diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.