Şimdi Ara

Bora Vites ve Debriyaj sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    62000 km deki bora aracım 2-3 gündür vites kutusunda ve debriyajından sorun çıkarıyor.
    Arada debriyaja basamıyorum çok sertleşiyor. Ayrıca özellikle 1. vitese çok zor takıyorum, ya debriyaja bikaç defa basıp 1 e takıyorum ya da 2. vitese takıp 1 e takabiliyorum. Bir de 5. viteste ayağımı gazdan çekinde vites oldukça sert bi şekilde sallanıyor.
    Bunlar neden kaynaklanabilir. bugün servise gidecem gitmeden buraya da yazayım dedim.
    Yardımınızı bekliyorum...

• ARKADAŞIM SENİN SORUNUN DEBRİYAJ MERKEZİ İLE İLGİLİ DEBRİYAJ ALT VEYA ÜST MERKEZDE PROBLEM VAR DEBRİYAJ TAM AYIRMIYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Merhaba arkadaşlar,
    62000 km deki bora aracım 2-3 gündür vites kutusunda ve debriyajından sorun çıkarıyor.
    Arada debriyaja basamıyorum çok sertleşiyor. Ayrıca özellikle 1. vitese çok zor takıyorum, ya debriyaja bikaç defa basıp 1 e takıyorum ya da 2. vitese takıp 1 e takabiliyorum. Bir de 5. viteste ayağımı gazdan çekinde vites oldukça sert bi şekilde sallanıyor.
    Bunlar neden kaynaklanabilir. bugün servise gidecem gitmeden buraya da yazayım dedim.
    Yardımınızı bekliyorum...

Baskı balatadan olabilir...
  • valla hocam serviste vites kutusunda sorun var dediler. Bugün indirecekler vitesi bakalım.
    Serviste test ederken vites kutusundan garip sesler geliyordu. hatta bi ara bi parça kopar gibi bi ses geldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.