Merhaba arkadaşlar, 62000 km deki bora aracım 2-3 gündür vites kutusunda ve debriyajından sorun çıkarıyor. Arada debriyaja basamıyorum çok sertleşiyor. Ayrıca özellikle 1. vitese çok zor takıyorum, ya debriyaja bikaç defa basıp 1 e takıyorum ya da 2. vitese takıp 1 e takabiliyorum. Bir de 5. viteste ayağımı gazdan çekinde vites oldukça sert bi şekilde sallanıyor. Bunlar neden kaynaklanabilir. bugün servise gidecem gitmeden buraya da yazayım dedim. Yardımınızı bekliyorum...
ARKADAŞIM SENİN SORUNUN DEBRİYAJ MERKEZİ İLE İLGİLİ DEBRİYAJ ALT VEYA ÜST MERKEZDE PROBLEM VAR DEBRİYAJ TAM AYIRMIYOR.
quote:
Orjinalden alıntı: Spyker
Merhaba arkadaşlar, 62000 km deki bora aracım 2-3 gündür vites kutusunda ve debriyajından sorun çıkarıyor. Arada debriyaja basamıyorum çok sertleşiyor. Ayrıca özellikle 1. vitese çok zor takıyorum, ya debriyaja bikaç defa basıp 1 e takıyorum ya da 2. vitese takıp 1 e takabiliyorum. Bir de 5. viteste ayağımı gazdan çekinde vites oldukça sert bi şekilde sallanıyor. Bunlar neden kaynaklanabilir. bugün servise gidecem gitmeden buraya da yazayım dedim. Yardımınızı bekliyorum...
Baskı balatadan olabilir...
valla hocam serviste vites kutusunda sorun var dediler. Bugün indirecekler vitesi bakalım. Serviste test ederken vites kutusundan garip sesler geliyordu. hatta bi ara bi parça kopar gibi bi ses geldi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme