Şimdi Ara

borç ödemek için araba satılır mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

valla hocam bende öyle düşünüyorum bakalım, hesaplayınca çoğu kapanıyor, ufak tefek kalıyor sadece.

• Memur olmak da zormuş sanki ya. Okurken farkettim.

• İstanbul'da bekar tek yaşayan biri olarak haftasonu gezmeye çıkacak olsam otomobile ihtiyaç duymuyorum. metro falan baya gelişmiş yani her yere gidiliyo. toplu taşıma iyi bence.

ama otobüsler iyi değil. metro metrobüs tramvay vapur teleferik, bunlar iyi. otobüs kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lusura kullanıcısına yanıt
    Hocam borç katlanıyorsa ve alacaklı sıkıştırıyorsa 3 e 5 e bakmayın borcu kapatın kurtulun bi tane ikici el 50lik motor işinizi görür önümüz yaz kışa kadar binersiniz.vitesliler veya cup modeller 50lik 110luk yapıldıysa yokuşta 2 kişiyi bile çeker ama scoterlar zorlanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

hocam tekrar hesapladım, sabah bi yanlışlık olmuş. arabayı satıp borçlarımı ödersem aylık 11.000 TL'lik taksitlerden kurtulmuş oluyorum. onun dışında bir kaç borcum kalıyor. onların toplamıda 11.000 kadar yapıyor. şuan 22 bor. 22 kira veriyorum. 10 kalıyor bana, onu da kredi kartına ödüyorum. dönmüyor. arabayı satıp borca basarsam sadece 10 bin lira cepte kalacak her ay, acaba değer mi diye düşünüyorum bilemedim.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

3-4 ay sonra istanbulu terk edip kucuk memleketıme donecem hocam.

• fatihgeyikci kullanıcısına yanıt

aslında kolay ama giderin fazla olunca kötü gibi oluyor. bide sadece maaşla geçinmek yerine yanında bişey ticareti yapıp para kazanmak gerekiyor.

Sozlesmeli memurlar emekli olana kadar calisabiliyor infaz korumaz,guvenlik, uzman cavus vb 4b ye tabiisin bir yanlislik var. Is kanuna hakim avukatla ise iade davasi ac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

hocam ben yedek astsubayim, 1 yıllık

Kadroya gecis icin kurum ici sinav acilmiyor mu ? Kadrolu olmayi dusunmuyormusun ? 50 bin az veriyorlarmis düz memur maasi. Ankara belediyede calisiyor memurlar gecen gordum adam esofman alti ve kirli sakalla işe gelmişti.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

yapilcak is değil hocam o yüzden devam etmek istemiyorum

Tamam ben de aynısından bahsettim hocam

Şimdi anlaşıldıııııı.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.