evet recep en iyisi yukardaki arkadaşın verdiği link
ekledim zaten sık kullanılanlara.vay be bende neden bizim telefonfaturaları yüksek diye düşünüyodum.
evet abi en güzeli böle servislerin hepsi ücretli hemde bayağı bi yüksek ücret ne kadar tam bilmiyorum ama bildiğeme göre diğer normal tarifelerden yüksek 118 de aynı şekilde
şaşaırmadım desem yalan olur.faturamızı bile parayla öğreniyoruz.ama bunun ücretli olup olmadığı tam olarak belli değil birisi gelsede şu konuya açıklık getirse.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
şaşaırmadım desem yalan olur.faturamızı bile parayla öğreniyoruz.ama bunun ücretli olup olmadığı tam olarak belli değil birisi gelsede şu konuya açıklık getirse.
haklısın bilen biri tam olarak açıklarsa sevinirim ben ücretli olarak biliyorum. bir yerde okumuştum bir mailde gelmişti bana ama güvenliğini tam bilmiyorum yani ücretsizde olabilir belki ama hiç sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
quote:
haklısın bilen biri tam olarak açıklarsa sevinirim ben ücretli olarak biliyorum. bir yerde okumuştum bir mailde gelmişti bana ama güvenliğini tam bilmiyorum yani ücretsizde olabilir belki ama hiç sanmıyorum
telekom bölümüde pek rağbet edilen bir bölüm değil bakalım doğru cevabı kim ne zaman verecek bize yada verebilecek mi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
quote:
telekom bölümüde pek rağbet edilen bir bölüm değil bakalım doğru cevabı kim ne zaman verecek bize yada verebilecek mi.
haklısın
ne zaman haksız olduğumu gördün sen benim.
quote:
ne zaman haksız olduğumu gördün sen benim.
genelde hep ölesin
163 sadece sehırıcı gorusme olarak ucretlendırılır. Ama sıze tuyo 4440375 den 1(yanlıs hatırlamıorsam) tusllayarak sorgularsanız ucret olarak daha dusuk ucretlendırılıor.
163 ücretli sekreterbaya bi oyalıyor bu linktede bernden sertifika yüklememi istedi sebep???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme