Şimdi Ara

Borcu bitmiş aile babasına araç tavsiyesi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
24.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Adamin borcu yok cocuklarin geleceği garanti altında araba eldeki arabayi satip birikmisle beraber güzel bir arabaya binmek halkki bence bi daha mi gelecek dünyaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Clio Sport Tourer düşünüyorum kullanan birisi varsa bagaj hakkında bir kaç sorum olacak..

• İyi geçindirmişsin abi bravo. Bence arabadan ziyade çocuklara yatırım yap. Yüzme, piyano spor okulu vs. Alacağın araba zaten radikal bir fark oluşturmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw şu jetta'yı yaşlılara tavsiye edip durmayın arabamı gören "ihtiyar arabası bu asdfdsfs:d" diyor
  • Fiat Egea tam size ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

301 ve C elyse almayın hocam. Düşük maliyetle 3. Dünya ülkeleri için üretilmiş kendi ülkesi Fransa’da bile satılmayan modeller. Çoluklu çocuklusunuz Allah korusun bir kazada koruyuculuğu olacak modeler değil. Clio 4 sporttourer sizin için mantıklı ama senede 10.000km için dizel de gerekmez simit LPG’li Corolla da düşünülebilir. Avm olayı da hallolacak yakın zamanda.
    Aslında bu aralar en çok düşündüğüm araç yeni corolla hocam.
    Tabi ki LPG li..
    1 sene daha beklesem mi diyorum.

Bilemiyorum Altan 🙂🙂🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Son 2 cümlen hariç hepsine katılıyorum. Fiyatlar hiçbir zaman düşmedi düşmez.

Alıntıları Göster
    Artık bıçak kemiğe dayandı.
    Düşecek.
    Ben arabasiz 6. Aya girdim. Almıyorum. Bekliyorum. Bu sefer düşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: efendizade34

Ne güzel az yakan 1.3 dizel aracın var, vergiside dusuk

Ne gerek var milletin anasını aglattığı arabayı almaya ?

35000 lirayı faize at ayda 400 tl getirir, sende maaşından biraz ekle birikim yap, para her zaman lazım olur.
    Yaşta geçiyor be hocam. 45-50 den sonra iyi arabaya binsen ne olacak diye düşünüyorum.

Şuan aracıma 1000 TL harcasam beni 2 sene götürür aslında..

Ama kenarda para oldukça yeni arabaları da gördükçe hep dürtüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Fiat Egea tam size ideal
    En güçlü adaylardan 🙂🙂🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: DariusVictusS

Adamin borcu yok cocuklarin geleceği garanti altında araba eldeki arabayi satip birikmisle beraber güzel bir arabaya binmek halkki bence bi daha mi gelecek dünyaya
    Bu düşünce de beni sürekli rahatsız ediyor.

Almalısın.. Almalısın diye..

• Tam alacaktım şaka gibi ötv yi yükselttiler tekrar almama kararı aldım param yetmediğinden değil boykot ediyorum dibe vurup tamamen ötv bitene kadar almamaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

Aslında bu aralar en çok düşündüğüm araç yeni corolla hocam.
    Tabi ki LPG li..
    1 sene daha beklesem mi diyorum.

Bilemiyorum Altan 🙂🙂🙂

Alıntıları Göster
    Bence borca girme. Bende 6 aydır bekliyorum. İş inada bindi bende.
    2016 Ekim de Türkiye'ye geldim. O zaman bu leonlar, apaci style fr paketler 68-70 bin TL idi. Şimdi 170 bin TL.
    Kur mur da kardeşim. ÖTV otv .

Onca arabaya baktım. Bmw ye gidiyoruz 1 serisinden giriyoruz, bu fiyata bir mı alınır diyorum, sonra 3 sonra 4 sonra bu paralara bu arabalar alinmaz.
    Her marka model için bende böyle.
    Bu fiyatları kabul etmiyorum. Edemiyorum.

Arabanız var sonuçta. Az yakan, motoru sorun çıkarmayan, iki çocukta varmış, hemde sedan. Borcta bitmiş. Al yengemi, yiyin için gezin. Gene ayda 3-5 at kenera.

Bu fiyatlar dusucek.

Hukemet faiz indirerek yolunu seçti.
    Düşük faiz, yüksek enflasyon, yüksek kur olacak.
    Ya otv ya KDV bu ikisinden biri minimum olacak.

Şimdi alırsanız pişman olursunuz. Bence bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: moviedirector

Tam alacaktım şaka gibi ötv yi yükselttiler tekrar almama kararı aldım param yetmediğinden değil boykot ediyorum dibe vurup tamamen ötv bitene kadar almamaya karar verdim.
    Yanıma hoşgeldin dostum.
    Sonuna gider direnecegiz.
    Zikke zikke indrecekler fiyatları.

• Arabanı sat birikimini de üstüne ekle otomatik istersen Civic Corolla Manuel istersen Megane falan alabilirsin.

Birikim yap deyip durmuşlar da zaten birikim yapmışsın 35 bin lira, elinde para varken ucuz arabaya binmeye gerek yok bence. Biriktirip ne yapacaksın ki parayı??? Yine üst model araba alacaksın.

Zaten arabaya Kasko yapıp birikim gözüyle bakıyoruz. Sıfır almak istiyorum dersen sene sonunu bekleyebilirsin zam olmazsa en azından, indirim olmasa bile sıfır faiz kredi kampanyası falan olsa yine kullanılır. Kısa vadeli oluyor sonuçta 12 ay falan.

• Aynı araçtan bizimde var herşeyiyle memnunuz tabi öyle on numara bir araç değil ama Türkiye şartlarında iyi :)

Öncelikle çok yol yapmıyorsanız ve uzun yola çok çıkmıyorsanız iyi bir araca gerek yok bence, park sorunumda var demişsiniz, tonla para verip sokağa cadde kenarına bırakmakta pek mantıklı değil.

Aracınızı 50 bin liraya satsanız üstüne 35 bin koyunca 85 bin ediyor. O paraya gidin 2.0 dizel Mondeo alın hatta 75e falan alınır. Ya da gidin urban egea falan alın. Borca girmeyinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir mx-5 al keyfine bak ustacım eşini varsa çocuğunu alır üstünü açar gezersin boş zamanlarınızda.

• eğer 1 ay için de tepe taklak olmassa ben de birşey bilmiyorum :) kardeşim göz diye birşey var
  • Hocam araba alma al hanimini cocugunu, avrupayi gez çocuklarını disneylanda gotur. Mis

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın be hocam

0.38 den itibaren çalmaya başladı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.