< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam buralarda yenisin galiba mauseye araba falan sorma pişman olursun 😊
|
Helal olsun valla ben de 37 yaşındayım eşimdw çalışıyo 2 çocuk var ev borcum devam ediyo ben de mi sorun var aldığım ev mi gereksiz pahalı anlamadım yav tbrk ederim 5000masşla ev ve araba var ve borç yok
|
Fıyatlar dusecek dıyenler de geldıgıne gore kadro tamamlanmıs :D 1 senedır duscek dıyosunuz, 80-90bın tl lık araclar 150bın tl oldu
|
Destek alınmadan o parayla o yaşta büyük borçlar tek başına kapatılamaz, insanların burada yazdıklarını direkt olarak ciddiye almayın
|
Ne güzel az yakan 1.3 dizel aracın var, vergiside dusuk
Ne gerek var milletin anasını aglattığı arabayı almaya ? 35000 lirayı faize at ayda 400 tl getirir, sende maaşından biraz ekle birikim yap, para her zaman lazım olur. |
Adamin borcu yok cocuklarin geleceği garanti altında araba eldeki arabayi satip birikmisle beraber güzel bir arabaya binmek halkki bence bi daha mi gelecek dünyaya
|
En güzel tavsiye aslında yukarıda verilmiş. Borcunuz hazır bitmiş, biraz rahat nefes alın boşverin yeni arabayı. Aracınız eğer size yetiyorsa bagaj hacmi olarak bir müddet borçsuzluğun tadını çıkarın, bir yandan da birkiminizin üzerine yavaş yavaş eklemeye devam edin. Çocuklar okuyup ediyor mu bilmiyorum ancak eğer okuyorlarsa onların eğitimi açısından değerlendirebilirsiniz bu birkiminizi ve bu yatırım emin olun ikinci el piyasasında aracınızın değerlenmesinden daha fazla keyif verecektir size.
Ayrıca hayırlısı olsun eviniz ve şimdiden seçiminiz |
Çok fazla haddi aşmadan model ne olmalı hocam?
Açıkçası tüm maliyet hesaplarını yaparım. Yakıt mtv falan filan. Zaten bu gün bu durumdaysak hesabı kitabı bildiğimiz için.. |
Megane neden almasın hocam. Şaşkınım şu an :)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsahhh -- 28 Temmuz 2019; 20:11:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |