Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, bee ve conferance call yok onları arayıp bulmak biraz zaman alacak galiba. youtube da baktık warrior dan düşürüyor bu ikisini, şimdi tekrar warrior'a dalmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

@Cypon
    Teşekkür ederim, bee ve conferance call yok onları arayıp bulmak biraz zaman alacak galiba. youtube da baktık warrior dan düşürüyor bu ikisini, şimdi tekrar warrior'a dalmak lazım

Oranları çok düşük ancak. Ben en az 200-250 defa öldürmüşümdür Warrior'u ancak bir kere düşürebildim conferance call'u. Bee de Hyperion yayını yapan bir elemandan düşüyor. Yan görevi var onun hatırlayamadım şimdi. Ama Eridium borularının olduğu bölümdeydi.

Orijinal oynuyorsan silahları takas yapabiliyorsun başka oyuncular ile. Tera'yı kes bir kaç defa ondan düşen legendery itemleri biriktir elbet onlarla takas etmek isteyen olur.

Orijinal değilse oyunun başkalarının save dosyaları ile halledebilirsin. Ama orijinal ise save işine bulaşma banlanma riski çok yüksek.

• Oyun orjinal o yüzden save olayına hiç bulaşmam. Şu takas olayına bi bakmak lazım yoksa aramakla bulunacak gibi değil.
    iki defa baştan sona bitirdim oyunu ama bu ikisinin bu kadar kıymetli olduğunu bilmiyordum, belkide elime geçti ama beğenmeyip sattık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 12 Mart 2013; 13:36:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu korsan olarak indirip tunngle'dan oynamayı düşünüyorum.
  • http://www.youtube.com/watch?v=oCvzg60AgkI

Şu bölümü geçemedim arkadaşlar, videodaki gibi yapıyorum olmuyor. Nedir, ne değildir bu illet ya? Level falan aynı videodaki gibi.
  • Nesini yapamıyorsun ki?
  • season pass %75 indirime girsede bütün dlc leri bi dha oynasam
  • Yeni update gelmiş. Level cap 61 oldu diyorlar. Yeni bir mode da gelmiş Ultimate diye. İndiriyorum şimdi. İndirip oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yeni update gelmiş. Level cap 61 oldu diyorlar. Yeni bir mode da gelmiş Ultimate diye. İndiriyorum şimdi. İndirip oynayan var mı?

vault hunter mode bitirdiğin zaman bu moda geçebilirisin gearbox yayınladığı shift code kaçırma 5 code veriyor bir seferde
  • Ultimate vault hunter moduyla birlikte borderlands 1deki pearlescent (turkuaz) silahlar da eklendi oyuna. Turuncudan da nadir bir seviye. Sadece bu modu oynarken badasslerden ve sandıklardan düşme şansı var ve çok düşük. Bir de bazı kutuları açınca aniden çıkan loot midgetlar, legendary loot midget olmuş ve tam bir farm kaynağı. Bunlar çok yüksek ihtimalle legendary veya pearlescent silah düşürüyorlar.
    Level 61 olup da item farmlamak isteyenler için neredeyse her seferinde en az 1 legendary garantili bir yol var umarım patchlenmez. Tannisden doctors orders yan görevini alıyorsunuz. Wildlife exploitation haritasında 4 tane echo toplamanızı istiyor. 2. Echonun oldugu odada 4 kutu var 4unden de birer tane legendary loot midget çıkıyor ve çok yüksek ihtimalle turuncu yada turkuaz silah düşüyor. 2.echoyu alırsanız iş işten geçer, bir daha farmlayamazsınız, o yüzden sakın kutudan almayın. Midgetları kesip save edip çıkarsanız tekrar spawn olurlar tabi kesmek için koca haritayı tekrar geçmeniz gerek ama eğer item düşürmek istiyorsanız bence değer. Çünkü her bossun özel silahı düşebiliyor. Bazen sadece pembe düşüyor ama bugün arka arkaya 3 midgettan da legendary düşürdüm tek seferde. Toplamda 6-7 turuncu ve 1 turkuaz düşürdüm bunlardan. Oyunda şu an rare item çıkarma yüzdesi en yüksek bunlar zaten ve bu görev esnasında her seferinde 4 tane spawn olacağı garanti. Level 61 oluncaya kadar bu görevi yapmayın, sonra tannisden alın. Düşecek itemlar da 61 olmuş olur bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 11 Nisan 2013; 2:14:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna yeni başladım sayılır. 12. Seviyeye geldim. Yeni başlayan benim seviyemdeki arkadaşlar varsa beraber takılabiliriz.
  • ilkini severek oynamıştım, ikinciye de bugün el atacağım
    normalde bu tarz grafikli oyunları pek sevmem ama borderland'in aksiyonu gayet güzeldi
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim lvl 35 Zero ile fakat anlamadığım bir şey var. R2 ile özel hareketi yapınca birtek kaçmamıza mı yarıyor bu hareket ... oyunu sitelerden izliyorum adam gölge nin içine girip kılıçla kendisini hareket yapıyor kesiyor biçiyor. sormak istediğim R2 den sonra bir tuş felan mı var bilmediğim..
  • 39 ya da 40 level olupta birlikte tvhm için oynamak isteyen var mı arkadaşlar, birinci playthrough tamamen kendi başıma geçirdim, tvhm için partnerli oynamak istiyorum. şu anda kendim biraz ilerledim ana hikayede, firehawk görevindeyim hatta. isteyen olursa steamden bulalım birbirimizi.
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 3 Mayıs 2013; 14:40:23 >
  • Borderlands 2 de 8 Levelim . 3 ve 4. çantalar kilitli nasıl açabilirim ?
  • ana görevlerle yan görevleri nasıl ayırt ediyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

ana görevlerle yan görevleri nasıl ayırt ediyoruz?

Yan görevlerde optional mission, ana görevlerde story mission yazıyor Tab'a basarak görev menüsünden bakabilirsin.
  • 2.78gblık patch düşmüş nete. Ben de Psycho dlcsi diye indirdim yükledim bir de ne göreyim? oyun açtığım profili görmüyor save dosyalarım gitmiş. Üzerine de Psycho dlcsi de değilmiş.

Görenler indirmesin benden söylemesi.
  • Oyun çizgi film grafikleri gibi ama güzel.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.