Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: dildOsman

quote:

2.78gblık patch düşmüş nete. Ben de Psycho dlcsi diye indirdim yükledim bir de ne göreyim? oyun açtığım profili görmüyor save dosyalarım gitmiş. Üzerine de Psycho dlcsi de değilmiş.

Görenler indirmesin benden söylemesi.

burada sen ve senin gibi birkaç kişi dışından korsan oynayan oldugunu sanmıyorum..

bu yüzden problem yok..

Ben de senin sanıp sanmamanın benim umrumda olduğunu sanmıyorum. Problemin yoksa niye cevap verme gereği duydun bay artist?

yaşın kaç bilmem ama beyin yaşın oldukça düşük gibi yazdıgın kelimelere dikkat et ayrıca ilk mesajında forum kurallarına aykırı, burası yasal bir forum korsan oyun teşvik edilemez, oyun hakkındaki uyarılarını bu oyunu temin ettiğin warez forumlarında belirt.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.78gblık patch düşmüş nete. Ben de Psycho dlcsi diye indirdim yükledim bir de ne göreyim? oyun açtığım profili görmüyor save dosyalarım gitmiş. Üzerine de Psycho dlcsi de değilmiş.

burada sen ve senin gibi birkaç kişi dışından korsan oynayan oldugunu sanmıyorum..

bu yüzden problem yok..

Ben de senin sanıp sanmamanın benim umrumda olduğunu sanmıyorum. Problemin yoksa niye cevap verme gereği duydun bay artist?

yaşın kaç bilmem ama beyin yaşın oldukça düşük gibi yazdıgın kelimelere dikkat et ayrıca ilk mesajında forum kurallarına aykırı, burası yasal bir forum korsan oyun teşvik edilemez, oyun hakkındaki uyarılarını bu oyunu temin ettiğin warez forumlarında belirt.

Bence başkaları hakkında yargıya varmadan önce kafandaki ''ben mükemmelim'' olgusu yok et.

Forumda illegal içerik ve link paylaşmak yasak. Mesajımda böyle birşey var mı? Birilerine şunu yaparsanız korsan oyun oynarsınız yada korsan oyun oynamak için gerekli olan programlar ve dosyalar bunlar demiş miyim? Hayır.

Sense ''Ben bu oyuna para verdim,'' diye göğüsünü kabartarak bana artist artist cevap vermeyi kendine hak bellemişsin. Sonra da yaşı küçük ben oluyorum. Tabi.

Bana atarlı mesajlar yazacağına gearbox'un borderlands 2 forumlarına yazabilirsin büyük halflerde ''OYUNU ORİJİNAL ALDIM HADİ BENİM EGOMU OKŞAYIN'' diye.

O yüzden benim yaşımı bırak da sen karakterini geliştir ilk önce.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu yüzden problem yok..

Bence başkaları hakkında yargıya varmadan önce kafandaki ''ben mükemmelim'' olgusu yok et.

Forumda illegal içerik ve link paylaşmak yasak. Mesajımda böyle birşey var mı? Birilerine şunu yaparsanız korsan oyun oynarsınız yada korsan oyun oynamak için gerekli olan programlar ve dosyalar bunlar demiş miyim? Hayır.

Sense ''Ben bu oyuna para verdim,'' diye göğüsünü kabartarak bana artist artist cevap vermeyi kendine hak bellemişsin. Sonra da yaşı küçük ben oluyorum. Tabi.

Bana atarlı mesajlar yazacağına gearbox'un borderlands 2 forumlarına yazabilirsin büyük halflerde ''OYUNU ORİJİNAL ALDIM HADİ BENİM EGOMU OKŞAYIN'' diye.

O yüzden benim yaşımı bırak da sen karakterini geliştir ilk önce.

sana cevap yazdıgım için bile utandım suan kendimden, hayatta başarılar.

• @dildOsman

Bu kafada devam edersen daha çok utanırsın kendinden.

Sana da başarılar.
  • Arkadaşlar pc de split screen oluyormu ps3 de split screen çok zevkliydi pc de varsa oynamayı düşünüyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yeni aldım co-op oynamak isteyen varsa oynayabiliriz birlikte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhill

oyunu yeni aldım co-op oynamak isteyen varsa oynayabiliriz birlikte :)

Ekle istersen.Bende geçen almıştım 13 lvl şimdi:)

Id:walternatif
  • Co-op için ekleyebilirsiniz id imzamda
  • hd 7770, amd phenom x3 , 4 gb ram var.1024x768 de herşey low olsa bile 7-10 fps veriyor.Ekran kartı güncel.Sorun ne olabilir acaba ?

Edit: Valla hangi program engelliyordu bilmiyorum ama en son format atınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 8 Mayıs 2013; 2:50:53 >
  • Chapter 14'den sonra oyun bir anda zorlaştımı yoksa bana mı öyle geldi?

zero karakteriyle oynuyorum lakin, chapter 13'den sonra düşman olayını sebile bağlamışlar
  • Beyler ben oyunu yeni indirdim mavi ekran hatası alıyorum :
    bende (amd fx-4100 4x 3.6 ghz) var ama ekran kartım (nvidia gt200) sizce biosu güncellemelimiyim?
  • 17 lvlim 21 lvl bossta takıldım yardım edecek bir arkadaş aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

17 lvlim 21 lvl bossta takıldım yardım edecek bir arkadaş aranıyor

ekle hocam id:ahmet79

warrior yada terramorphous vs gibi boss larda takılan arkadaşlar eklleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

17 lvlim 21 lvl bossta takıldım yardım edecek bir arkadaş aranıyor

ekledim
  • quote:

banada yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

quote:

banada yardım edermisiniz

• borderlands 2 da zero'nun melee hareketi nasıldır arkadaşlar
  • zero zor ya hatırladıgım kadarıyla zevkli gibi duruyorda ben beceremedim, özellikle ilerde badassler de zorlanıyorsun melee vuriyim diyorsun adam tek atıyor sana, gerçi ben oyunu ilk çıktı günlerde bahsediyorum belki güçlenmiştir.

en zevklisi salvador gibi allah'a sığınıp dalıyorsun süper laflarıda var acayip küfür ediyordu hatırladıgım kadarıyla, fakat kolaylık diyorsan en oturaklı karakter axton (komando) ben onunla oynadım 32-33 lvl yapmıstım format attım, steam coulda yedeklemediyse gitmiştir, neyse zaten benim etkisinden çıkamadıgım karakter olan "tiny tina" geliyor dlc yi alıp tekrar baslayacam bir ara

edit: tiny tina dlc den önceki bütün seslendirmeleri arada dinlerim dinlemek isteyenlere atıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dildOsman -- 16 Mayıs 2013; 0:25:43 >

• Co-op oynayan varmı forumda.
  • çooooook
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.