Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayka_tr

işte sorunda orda arkadaşım şu ana kadar 10 defa açtım chesti ve hala 1 golden key yazıyor.

Normalde bir olması lazım ve kullandıktan sonra açamaman lazım. Oyunda hata oluşmuş olabilir. Aslında çok yararlı bir hata olmuş ama sen pek memnun değilsin sanırım.

Kaç tane olduğunu o sandığın yanına geldiğinde sol tarafta görebilirsin. Ancak dediğim gibi hata oluşmuş oyunda. Oyunun forumdan yardım alabilirsin, teknik ekip ile görüşebilirsin oradan.

Ancak ben olsam oyunuma normal devam ederdim hiç sandığı açmadan. Bitirdikten sonra abanırdım sandığa.

• bence oyunun ruhuna cok ters bir olay bu golden key olayı
    benim gibi eski oyunculardan eksi puan alıcağı cok kesin.
    teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
  • çok farklı ve çok güzel bir oyun.
  • arkadaşlar oyunda level atlayamıyorum. 26 level oldum ve kaldı öyle. xp gelmiyor artık. yeni karakter alıp yeni oyuna başladım baktım sorun yok. ama mevcut karakterim level atlamıyor. steam üzerinden orjinal oyunum, daha önce böyle bir sorunlar karşılaşan oldu mu?

bu arada multi oynamak isteyenler için steam id denissa961
  • Beyler birinden item çoğaltmanın yöntemini gördüm. Şimdi elinde 50 lvl legendary bir sniper riffle olan varsa beni arkadaş eklerse çok sevinirim. Güvenmeyenler için söylüyorum, ilk ben size 50 lvl legendary bir shotgun, bir launcher, bir smg ve bir pistol çoğaltcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayka_tr

arkadaşlar oyunu season pack ile birlikte aldım şimdi şoyle bir sıkıntım var
    golden key diye anahtar verdi oyun bana dlc leri satın aldığım için.
    Fakat anlayamadığım brişey var bu golden key olayı oyunumu mahvetti
    nedeni ise istediğim levelde gidip sandığı açında elimdekilerden kat kat ustun level silah alıyorum ve oyunun herhangi bir anlamı kalmıyor
    ornek level 15 şim gidiyorum sandığı açıyorum golden key ile ve epic silahlar alıyorum elimdekilerden cok daha guzel oluyorlar
    aynı şekilde 30 level oluyorum gidiyorum yine açıyorum aynı sandığı yine 30 level muhteşem legendary silahlar cıkıyor e ben ne anladım bu işten arama tarama heycanımı mahvetti
    Şimdi sizlere sormak istiyorum benmi bişiler yanlış biliyorum yoksa bu oyun sonunda kadar hep sandığı açarak mı gidicem.

O silahlar aslında o kadar da güzel değil. O legendary dediklerin legendary değil. Legendary turuncu olur, ordan çıkanlarsa mor. Zaten true vault hunter ve ultimate vault hunter modlarına geldiğinde oyun zorlaşcak. Normal modda pek zor değil. İlerde o turuncu silahları bulmaya çalışacaksın.

• "Borderlands 2 Official Brady Guide" Bu tam olarak ne oluyor.?
  • Amazon indirimden bende aldım BL2 imi beraber oynamak isteyen varsa beklerim PM atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Amazon indirimden bende aldım BL2 imi beraber oynamak isteyen varsa beklerim PM atabilirsiniz.

O kadar iyiyse ben de alayım yahu.
  • quote:

Amazon indirimden bende aldım BL2 imi beraber oynamak isteyen varsa beklerim PM atabilirsiniz.

AyberkAdam steam nickim, BL2 beraber oynamak isteyen herkes eklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

O kadar iyiyse ben de alayım yahu.

Al da bitmiş gene ilk günde böyle olmuştu akşama gelmişti yeniden gene gelirse kaçırma bence güzel teklif.

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

AyberkAdam steam nickim, BL2 beraber oynamak isteyen herkes eklesin

Ekliyorum hemen online oyunlara girerken bi sorunla karşılıyorum gerçi bulucaz bi çaresini.

• beyler ben yeni başliycam steamdan aldım oyunu ancak hangi karakter olsam karar veremedim psycho ve mechoromancer iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre040

beyler ben yeni başliycam steamdan aldım oyunu ancak hangi karakter olsam karar veremedim psycho ve mechoromancer iyi

Onları oynamak için DLC alman lazım.Diğer karakterlerden beğendiğini seç herkes her silahı kullanıyor zaten skill olarak farkları var sadece dert etme fazla beğendiğinle oyna.
  • Amazondaki indirimlerden ben de aldım oyunumu. Birkaç gün aralıksız oynayınca şimdi level 20 Mechromancer oldum. Beraber dolaşmak isteyenler beni ekleyip pm atabilir, akşam 8 gibi oyundayım genelde.

Şimdi de quest ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Şu uçan böcek mi çekirge mi ne var. Quest ismi Mighty Morphin'li bir şey.
    O çekirge yumurtasına bir şey enjekte edip sonra onu öldürmemiz ve örnek toplamamız lazım.
    İşte bu noktadaki şöyle bir sıkıntı oldu, o mutasyona uğramış koca çekirgeyi öldüremeden öldüm. Sonra da aynı yere dönünce orda atık çekirge filan yoktu, ama hala quest ekranımda mutantı öldür düyor. Yeni bir yumurtaya enjeksiyon basamıyorum, muantı da bulamıyorum. Quest öyle yarıda kaldım. Oyundan çıktım.
    Şimdi bugün o questi yeniden başlatma gibi bir ihtimalin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 1 Temmuz 2013; 15:58:19 >
  • Quest yeniden başlamaz bildiğim kadarıyla, ama mutantı öldüremesen bile yine de poda girdikleri vakit poda iğne basabilmen lazım. Ben de ölüyordum arada, hatta iğneyi basıp poddan mutant çıkmadan patlatıyordum, ama böyle bir sorun yaşamadım diye hatırlıyorum.
  • arkadaşlar ben oyunda commander karakteriyle başliycam skill dağıtımını nasıl veriyim sizce
  • P1vsCPU kullanıcısına yanıt
    dün oyuna tekrar girdiğimde hallettim questi. Önceki gün demek ki hata oluştu, basmıyordu enjeksiyonu bir türlü.
  • emre040 E kullanıcısına yanıt
    istediğiniz gibi verin. nasıl olsa daha sonra para karşılığı reset yapabilrsiniz
  • emre040 E kullanıcısına yanıt
    En iyisi arkadaşın da dediği gibi istediğin gibi vermen. Bu sayede neyin ne işe yaradığını öğrenir ona göre kendi buildini oluşturabilirsin. Zaten istediğin zaman da makul bir ücret karşılığı reset atabiliyorsun. Oyunla ilgili birçok vidyo izledim, birçok build okudum, ama olaylar bayağı karmaşık. Bossa göre, silaha göre buildler falan da oluyor, o yüzden net bir build ben de öneremem, ama şöyle bir site var BD2 için buna göz atabilirsin.

http://borderlands.wikia.com/wiki/Category:Axton_Builds
  • Arkadaşlar oyun elinde olup da satmak isteyen varsa bana ulaşsın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.