Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steamde haftasonuna ozel 16$ olarak satısta,orjınal almak isteyenler kacırmasın bu fiyata...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu oyun icin detayli (oyunculardan) bilgiler rehberler bulabilrcrgimiz bir site forum varmi kullanicilarin guide lar ozellikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

Merhaba bu oyun icin detayli (oyunculardan) bilgiler rehberler bulabilrcrgimiz bir site forum varmi kullanicilarin guide lar ozellikle

http://www.ign.com/wikis/borderlands-2

Google'a borderlands 2 ve oyun için istediğiniz şeyi yazıyorsunuz. Guide zaten rehber demek, guide yazarsanız istediğiniz bilgilere ulaşırsınız. Aralarından istediğiniz bilgiyi de siz seçersiniz artık, kolay kısmı size kalsın.
  • Tesekkurler onu okudum zaten ben kullanicilardan guide lar bakmistim ornegin sc2 icin teamliquid gibi ama dun uzun uzun arastirinca istedigim gibi bir site olmadigini farkettim
    peki oyun icin totalde bir 100$ lik dlc listesi var bunlardan hangilerini tavsiye edersiniz ve bunlar indirime giriyor mu?

• quote:

Tesekkurler onu okudum zaten ben kullanicilardan guide lar bakmistim ornegin sc2 icin teamliquid gibi ama dun uzun uzun arastirinca istedigim gibi bir site olmadigini farkettim
    peki oyun icin totalde bir 100$ lik dlc listesi var bunlardan hangilerini tavsiye edersiniz ve bunlar indirime giriyor mu?

dlc leri tektek değilde season pass olarak alın şuan gmg de %30 indirim kodu ile alınabiliyor
  • Farkli içerikleri. season pass alinca diger siniflar gelmiyor sanirim aciklamasinda goremedim iceriginde yok. Birde mesela GOTY var onlarda yok. tam para tuzagi simdi topluca hepsini iceren yok mu
    Season pass + goty almak gerekecek sanirim indirim bekleyip ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TssdR -- 19 Mayıs 2013; 18:06:16 >
  • quote:

Farkli içerikleri. season pass alinca diger siniflar gelmiyor sanirim aciklamasinda goremedim iceriginde yok. Birde mesela GOTY var onlarda yok. tam para tuzagi simdi topluca hepsini iceren yok mu

Psycho Pack DLC haricinde diğer tüm dlcler dahil seasons passa
  • Beyler co-op oynayacak 15+ lvl birini arıyorum. Ben 15 lvlım 17 lvl robot bi boss var ya, onda takıldım tek başıma geçemiyorum. Steam id WG'SamilGun . Siz bana pm atın ben ekliyeyim sizi.
  • Steamde 12 dolara düşünce aldım, finallerden sonra başlayacağım bakalım oynamaya. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

17 lvlim 21 lvl bossta takıldım yardım edecek bir arkadaş aranıyor

ekle hocam id:ahmet79

warrior yada terramorphous vs gibi boss larda takılan arkadaşlar eklleyebilir.

üstat şu an 50 levelim lakin bu hafta içinde birkaç level daha alınca terramorphus ve hyperius'a dalıcam, lakin 2-3 kişi daha lazım olcak o vakit :D
    Yardımcı olursun di mi eğer yakalarsak seni :)
  • quote:

Farkli içerikleri. season pass alinca diger siniflar gelmiyor sanirim aciklamasinda goremedim iceriginde yok. Birde mesela GOTY var onlarda yok. tam para tuzagi simdi topluca hepsini iceren yok mu

Bir ay kadar önce Greenmangaming de çok iyi bir fırsat vardı en son çıkan Psycho Pack hariç her şey 22 $ dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyboymosia

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

17 lvlim 21 lvl bossta takıldım yardım edecek bir arkadaş aranıyor

ekle hocam id:ahmet79

warrior yada terramorphous vs gibi boss larda takılan arkadaşlar eklleyebilir.

üstat şu an 50 levelim lakin bu hafta içinde birkaç level daha alınca terramorphus ve hyperius'a dalıcam, lakin 2-3 kişi daha lazım olcak o vakit :D
    Yardımcı olursun di mi eğer yakalarsak seni :)

Olurum hocam.
  • Raid bosslarını kolayca kesmek isteyenler şu 2 itemi edinsin.

http://borderlands.wikia.com/wiki/The_Bee

http://borderlands.wikia.com/wiki/Infinity
  • Beyler açıkça söyliyim uzun zamandır (yaklaşık 1 senedir) hiç bi oyuna uzun süre bağlı kalıp oynayamıyor oyun ne kadar adı duyulmuş ne kadar güzel olursa olsun oyunu bitirmeden oynamayı bırakıyordum ama bu oyun farklı birşey. Sabah akşam oynamak istiyorum kolay kolay sıkılmıyorum da. Sürekli yeni silahlar ve görevler gerçekten uzun süredir bi oyunu bu kadar beğenip bu kadar uzun süre oynamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 28 Mayıs 2013; 21:25:30 >
  • Oyunun 1.sini oynamıştım. Ama yarıda bırakmıştım. Şimdi ikinciye başlayacağım. Oyun ilkine kıyasla nasıl bilgi verebilir misiniz?

• Yeni DLC süper yahu. Tina zaten oyunda en sevdiğim karakter. Onun üzerine bir DLC olması da ayrı bir süper olmuş. D&D modunda yapmaları da ayrı bir süper.

• arkadaşlar oyunu season pack ile birlikte aldım şimdi şoyle bir sıkıntım var
    golden key diye anahtar verdi oyun bana dlc leri satın aldığım için.
    Fakat anlayamadığım brişey var bu golden key olayı oyunumu mahvetti
    nedeni ise istediğim levelde gidip sandığı açında elimdekilerden kat kat ustun level silah alıyorum ve oyunun herhangi bir anlamı kalmıyor
    ornek level 15 şim gidiyorum sandığı açıyorum golden key ile ve epic silahlar alıyorum elimdekilerden cok daha guzel oluyorlar
    aynı şekilde 30 level oluyorum gidiyorum yine açıyorum aynı sandığı yine 30 level muhteşem legendary silahlar cıkıyor e ben ne anladım bu işten arama tarama heycanımı mahvetti
    Şimdi sizlere sormak istiyorum benmi bişiler yanlış biliyorum yoksa bu oyun sonunda kadar hep sandığı açarak mı gidicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayka_tr

arkadaşlar oyunu season pack ile birlikte aldım şimdi şoyle bir sıkıntım var
    golden key diye anahtar verdi oyun bana dlc leri satın aldığım için.
    Fakat anlayamadığım brişey var bu golden key olayı oyunumu mahvetti
    nedeni ise istediğim levelde gidip sandığı açında elimdekilerden kat kat ustun level silah alıyorum ve oyunun herhangi bir anlamı kalmıyor
    ornek level 15 şim gidiyorum sandığı açıyorum golden key ile ve epic silahlar alıyorum elimdekilerden cok daha guzel oluyorlar
    aynı şekilde 30 level oluyorum gidiyorum yine açıyorum aynı sandığı yine 30 level muhteşem legendary silahlar cıkıyor e ben ne anladım bu işten arama tarama heycanımı mahvetti
    Şimdi sizlere sormak istiyorum benmi bişiler yanlış biliyorum yoksa bu oyun sonunda kadar hep sandığı açarak mı gidicem.

Golden key'in amacı da o zaten. Belirli sayıda anahtarın var ve leveline göre üstün bir silah veriyor. Ancak aldığın silahlar bir iki level geçtikten sonra işe yaramaz hale gelecek. O yüzden herkes en üst levele ulaşıp sonra anahtar kullanıyor ki en üst seviye silahı olsun.

Bunun dışında zaten loot ederek birçok silah çıkarmak oyunun büyük bölümünü kaplıyor.

Kaç tane golden key'in var ki bu arada?

• işte sorunda orda arkadaşım şu ana kadar 10 defa açtım chesti ve hala 1 golden key yazıyor.
  • acaba sayısı bitiyormu yada bitiyorsa kaç keyimin kaldığını nereden oğrenebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.