Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de oyunu yeni aldım. Beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir beni. Steam kullanıcı adı:hectormusto
  • Oyunu + Season Pass alsak bile her şeyi kapsamıyor... Nasıl nalet bir şeydir bu ya. Almıyorum orjinal... Korsan akar.
  • 2 tane karakter paketi ve Moxxi Launcher için olan ek paketi kapsamıyor sadece hocam
    Season Pass içerik:
    Captain Scarlett and Her Pirate's Booty
    Mr. Torgue's Campaign of Carnage
    Sir Hammerlock's Big Game Hunt
    Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack
    Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
  • 13 lvl im yeni aldım oyunu bende steam imzada beraber oynamak istiyen eklesin birde biri steamde bl2 grubu açsa orda herkes oynayan arkadaşlarını davet etse daha büyük bir topluluk yapabiliriz
  • Ben de oyunu aldım, bi 40 dakika kadar oynadım fakat anlayamadığım hala çok şey var, 1. oyunu da oynamadığım için acemeyim kısacası. Oynamak isteyen olursa Steam'e ekleyebilir.

Steam ID: kivanc23
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende amazondan almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç almadım amazondan. Borderlands Bundleganza paketinde online game code yazıyor, bu kodla steamden mi indireceğiz? Bir de almak için paypal hesabı gerekli mi yoksa kredi kartıyla direkt alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Ben de oyunu aldım, bi 40 dakika kadar oynadım fakat anlayamadığım hala çok şey var, 1. oyunu da oynamadığım için acemeyim kısacası. Oynamak isteyen olursa Steam'e ekleyebilir.

Steam ID: kivanc23

Anlamayacak çok şey yok aslında, bu tip oyunları ilk defa oynamıyorsan mutlaka çözersin. Her karakterin ayrı bir özelliği var, her bölümde ayrı bir görev var, her levelde yine başka bir görev, sürekli yeni yeni silahlar vs vs... Bir de her karakterin kendine has bir özel yeteneği var, bunun için de biraz level atlaman lazım. Karakteri biraz geliştirmen lazım. Bu özellik aktif olduğunda ihtiyacın olduğunda F tuşu ile kullanabiliyorsun.
  • Borderlands 2 Alınır.
  • borderlands 2 almak isteyen varsa ortak alabilriz ben season pass istiyorum. 6.75$ falan yapıyor bl2
  • Bende oyun mevcut Season Pass ile birlikte aldım.

Çıkan dlclerin hepsini indiremiyorum. Nedendir?

Ayrıca 3 tane card düştü oyundan ne yapıcam o kartlarla?
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    season pass bütün dlc'leri içermiyor da ondan
  • teşekkürler

düşen kartlar ne işe yarıyor peki
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    steam trade'in bir zımbırtısı, oyunla direk alakası yok. ayrıntılar için forumda steam trade diye aratın veya google amcaya sorun.
  • hasta oldum şu tiny tina'ya bugüne kadar oynadığım en komik oyun yahu borderlands. ne biçim bir dlc'dir bu tiny tina ne kadar tatlı bir şey lan o kız tam ıssırmalık :P mordecai'nin bildiği cevabı 'fart' çıkan bulmacadan sonraki gülüşü öldürdü bitirdi beni. ahahahahha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 8 Temmuz 2013; 19:29:04 >
  • season passla birlikte almıştım fakat bende borderlands 2 olduğunda elimde 1 tane kaldı isteyenlere başka bir oyunla takas edebilrim yada tf 2 key yada dota 2 keyiyle tekliflerinizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

hasta oldum şu tiny tina'ya bugüne kadar oynadığım en komik oyun yahu borderlands. ne biçim bir dlc'dir bu tiny tina ne kadar tatlı bir şey lan o kız tam ıssırmalık :P mordecai'nin bildiği cevabı 'fart' çıkan bulmacadan sonraki gülüşü öldürdü bitirdi beni. ahahahahha

PLOT TWIST diye bağırdığı yerde gözümden yaş geldi yeminle. Gerçi Tina'dan bekliyordum böyle birşey o yüzden geride durmuştum ne olur ne olmaz diye.
  • :) tiny tina ek paketi güzel olmuş özellikle müzikleri çok sağlam ama çok kısa geldi bana... benim en çok sevdiğim dlc'ler sırasıyla dr.ned-general knoxx-tiny tina oldu şimdiye kadar. ama 'viva la robolution' da iyiydi hani :)

edit:

joffrey: "my mother and uncle are just good friends thats all" euheuhe bu ne yahu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 10 Temmuz 2013; 20:36:04 >

• ya bu arada bir şey sorucam level 61 olmak için ultimate vault hunter modunda mı oynamamız gerekiyor ben true vault hunter moddayım level 50'de kaldım artmıyor artık level cap.
  • elimde borderlands 2 steam key var 5 tf 2 key yada dota 2 keyi ile takas olur yada paypal 20 tl ile satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

ya bu arada bir şey sorucam level 61 olmak için ultimate vault hunter modunda mı oynamamız gerekiyor ben true vault hunter moddayım level 50'de kaldım artmıyor artık level cap.

Level pack gibi bişey vardı herhalde 61 için onun olması lazım DLC.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.