Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Borderlands 2 için yeni DLC'lere ve 72. levele kadar büyümeye izin veren Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2'ye hazırlanın :)
    İkinci sezon DLC'ler için yeni bir season pass gelir mi bilinmez ama Upgrade pack fiyatı şimdiden 5 dolar civarı olacağı söyleniyor.
    http://www.oxm.co.uk/58748/the-future-of-borderlands-2-ultimate-vault-hunter-upgrade-pack-2-and-more-dlc-incoming/

Süper.Oyunun uzatılması güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Friendship özelliğini arttıran bir amulet aldım tiny Tina dlcsinde. Bu özellik ne işe yarar arkadaşlar. Bir şeye yaramıyor sanırsam ama merak ettim.

• Level 18 im kasılmak zorlaştı güzel yerler söyleyebilir misiniz kasmak için.
  • arenalar, veya coop
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcosman05

Level 18 im kasılmak zorlaştı güzel yerler söyleyebilir misiniz kasmak için.

lvl kasmak için yanlış oyun. aama konuyu daha hızlı ilerlemek ve daha iyi silahlar için baskaları ile misal dha yüksek levelli oyunlara girip özelilkle bosslarla savasarak lvl atlyaiblirsiniz. benim 42 lvl gunzerk ile oyun seçiyorum, tam girerken oyun basınta psycho karakterimi seçiyorum. bu sekild ilk oyunda 11 lvl yaptm. b,raz konuyu oynayıp 18 yaptım 1 saat daha oynayip 22 yaptım . yani toplam bu yöntemi 2 kere kullnarak oyun zevkimi bozmadan güzel ilerledim. bi de ilk görevler düzgün XP vermiyor ileriki görevlerde daha iyi xp var. özellikle bıtırdıkten sonra acılan realhunter mod ultimate hunter mod gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 27 Temmuz 2013; 19:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcosman05

Level 18 im kasılmak zorlaştı güzel yerler söyleyebilir misiniz kasmak için.

Hocam sana tavsiyem main missionlardan ziyade side missionları yapmadındır , side missionlar bittiği zaman mainlere geç bu sayede mainleri çok daha rahat yaparsın.Sidelardan aldığın ekipmanların sana çok büyük yardımı olacaktır , hatta side missionlardan aldığın seviye seni mainlerin önüne bile geçirebilir.Exp verdiği taktirde karşına çıkan tüm düşmanları öldür hocam üşenmeden seviyesi senin altındaysa 1 exp verme şansı var o zaman yanlarından koşarak geç yeter.Ben ara görevleri bitirip ana görevlere geçiyordum bazen 2-3 seviye farkım oluyordu ana görevle öldürdüğüm düşmanlar exp vermiyordu

• Beyler Borderlands 2 Hesabını takaslamak isteyen varsa,

Far Cry 3
    veya
    Fifa 13 verebilirim....

Öncelikli tercihim DLC'li olandır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Beyler Borderlands 2 Hesabını takaslamak isteyen varsa,

Far Cry 3
    veya
    Fifa 13 verebilirim....

Öncelikli tercihim DLC'li olandır...

Hesap mı, oyun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Borderlands 2 için yeni DLC'lere ve 72. levele kadar büyümeye izin veren Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2'ye hazırlanın :)
    İkinci sezon DLC'ler için yeni bir season pass gelir mi bilinmez ama Upgrade pack fiyatı şimdiden 5 dolar civarı olacağı söyleniyor.
    http://www.oxm.co.uk/58748/the-future-of-borderlands-2-ultimate-vault-hunter-upgrade-pack-2-and-more-dlc-incoming/

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 bugün itibariyle Steam'de 5 dolardan satışa çıktı. Haberiniz olsun.

• Borderlands 2 beraber oynamak isteyen varsa steam ismim burak81s

season2 dlc var beraber takiliriz
  • Oyunu yeni aldım.Beraber oynamak isteyenler ekleyebilirler.

Steam:AhatK
  • görev vs yardım isteyen olursa pm
  • beyler Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 satin alan oldu mu?
  • Selam arkadaşlar, :)

Youtube kanalımda Borderlands 2 videoları da yayınlıyorum ilgilenen olursa bakabilirsiniz yeni video yayınladık.

https://www.youtube.com/watch?v=atmLmtywEBs

Beğenirseniz kanalıma abone olmayı unutmayın
  • Pek oynayan kalmamis anlasilan,buradan beraber oynayabilecegim turk oyuncular bulabilirim diye bakmistim ama aradigimi bulamadim
  • Oynayan varmı acaba oyunu daha.. Bende yeni almayı planlıyorumda?
    İndirimde bir site yakaladım $13.19 satılıyor Borderlands 2.. Bu kurulumdan başka bir şey daha alınacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Oynayan varmı acaba oyunu daha.. Bende yeni almayı planlıyorumda?
    İndirimde bir site yakaladım $13.19 satılıyor Borderlands 2.. Bu kurulumdan başka bir şey daha alınacakmı?

Ben surekli oynuyorum,eger alirsan oynariz Steam kullanici ismimi eklersin istersen: Burak81s

Eger dlc leride alirsan(Season 2,Tiny Tina vs.) oyun dahada genisliyor daha eglenceli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak81s -- 30 Eylül 2013; 13:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

quote:

Ben surekli oynuyorum,eger alirsan oynariz Steam kullanici ismimi eklersin istersen: Burak81s

Eger dlc leride alirsan(Season 2,Tiny Tina vs.) oyun dahada genisliyor daha eglenceli oluyor

Siz hangisini kullanıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Borderlands 2 + Season 2 + Tiny Tina + Ultimate Vault Hunter upgrade 2

Fiyat olarak Season 2 = 50 TL
    Ultimate Vault Hunter upgrade 2 = 10 TL
    Tiny Tina = Buna para verdigimi hatirlamiyorum.Season 2 icinde beraber gelmislerdi galiba

Fiyatlar birkac ay oncesine ait tabi mutlaka degismistir diye tahmin ediyorum.Oyunun kendisi bile DLC ler olmadan oldukca genis ve oynanabilir istersen oncelikle sadece oyunun kendisini al.Ben oyle yapmistim.Once korsan oynadim cok begendim ardindan orjinalini aldim(o donemde orjinali 120 TL idi fakat play storede 1 gune mahsus 60 tl satiliyordu) ardindan DLC leri aldim.1 yila yakin bir suredir hala zevkle takim arkadaslarimla beraber oynuyorum

Edit: Season 2 icinde en az 2 ayri DLC var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak81s -- 30 Eylül 2013; 14:30:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Borderlands 2 + Season 2 + Tiny Tina + Ultimate Vault Hunter upgrade 2

Fiyat olarak Season 2 = 50 TL
    Ultimate Vault Hunter upgrade 2 = 10 TL
    Tiny Tina = Buna para verdigimi hatirlamiyorum.Season 2 icinde beraber gelmislerdi galiba

Fiyatlar birkac ay oncesine ait tabi mutlaka degismistir diye tahmin ediyorum.Oyunun kendisi bile DLC ler olmadan oldukca genis ve oynanabilir istersen oncelikle sadece oyunun kendisini al.Ben oyle yapmistim.Once korsan oynadim cok begendim ardindan orjinalini aldim(o donemde orjinali 120 TL idi fakat play storede 1 gune mahsus 60 tl satiliyordu) ardindan DLC leri aldim.1 yila yakin bir suredir hala zevkle takim arkadaslarimla beraber oynuyorum

Edit: Season 2 icinde en az 2 ayri DLC var

10 numara cevaplamişsiniz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.