Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart düşürmek için oynadım birinci oyunu bitirmeden dalmam buna galiba.
  • Oynamak isteyen varsa eklesin steamden.
    http://steamcommunity.com/id/ekaraca/
  • bloodwing de kaldım yardım lazım yardım edicek olan eklebilir mi steam imzada
  • Oyun şuan steam'de indirimde 10$ son 7 saat :)
  • FTH - A F kullanıcısına yanıt
    karakter level kaç?
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    onu kesemediğimde 19lvl as. dım ama bir arkadaş yardım etti halletim
    geç kaldık yani :) neyse yine de arena tarzı takılmak isterseniz beni ekleyebilirsiniz. İmzamda hem steam adı hem karakter leveli var.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    ekledim. yine zor a düşersem yardım isterim :)
    Onayladım davetiyenizi.
    Hızlı level kasmak için arenalar güzeldir. Bir tane arena Frige bölümünün başında var, ayrıca Creatures of the slaughterdome dlc ile gelen arenada çok güzel bir rocket launcher veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 19 Temmuz 2013; 10:14:58 >
  • normal oyunla season pass arasında ne fark var
  • 3yüz5yüz kullanıcısına yanıt
    DLC
  • yok arkadaş tiny tina ek paketinde 2 tane turuncu düştü, normal oyunu baştan sona oynadım bir tane dahi düşmedi tvh modda, 50 kere warrior kestim %5 rare drop'la gene legendary düşmüyor arkadaş bu ne yahu? termamopholus mu ne bunu kesmek için neler lazım? siren'im lvl 50 the bee var, conferance call var.

edit: bi .ikime yaramadı bunlar direk öldüm :) kayanın arkasına saklanarak takıldım ama yanımda cıkınca direk ölüyorum tek atıyor ipne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 20 Temmuz 2013; 16:55:50 >
  • Selam Arkadaşlar,

24lvl le geldim hala 4üncü silah açılmadı. Acaba bu silahı hangi görevle açıyoruz söylermisiniz lütfen.
  • Arkadşlar merhaba, bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Oyunu xbox ta oynuyorum, geçen indirimde live dan aldım. Sorun şu, oyunu save edemiyorum. Yani ilerliyorum ilerliyorum save and quit diyorum. Topladığım silahlar ve param olduğu gibi duruyor. Ancak geçtiğim yerleri tekrar geçmek zorunda kalıyorum. KAfayı yemek üzereyim bi yardım edin :D
  • Oyunun içeriği güzel Lakin görüntü kalitesi çizgi filmi andırıyor
  • yaklaşık olarak 20.lvlde açılıyor, hikaye görevlerine karşılık veriliyor. Hikaye görevlerini atlamışın veya yapmamışın demek
  • özelliği de o zaten çizgi roman gibi olmak
  • seriousgigi S kullanıcısına yanıt
    Sanırım "You. Will. Die. (Seriously.)" questinden bahsediyorsunuz. Onu ilk aldığımda level 33'tüm (yeni aldım bu aralar). O yaratığın leveli de 52 idi. Yani level büyüyene kadar onu vurmak imkansız. Zaten farkındaysanız quest zorluğu aldığınızda IMPOSSIBLE diyor.
  • normal oyun bile yeterince uzun ve parasını hak ediyor dlc der de oyunu önce season pass osunra aldım toplam 25 $ harcadim (pycho karakteri le)

gunzerk için güzel bir karakter ağacı olusturdum lakin pycho için güzel bir seçim yapamadım öneriniz var mı su su özellikleri aç su işe yarıyor gibi. birde kill skill nedir ne işe yarar kill skil duration %66 artıran class mod var.

Birde balta ile daldığımız özel yeteneğimizin süresini uzatan bir şey mu? ya da dolma süreisni kısaltan. salvador reis ile nerdeyse full cift silah çatısıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kmmk3232

Oyunun içeriği güzel Lakin görüntü kalitesi çizgi filmi andırıyor

olayı o zaten. bir süre crysis ilk çıktığında özellikle full gerçeklik kasarken bazı oyunlarda aksine masal gibi cizgi roman gibi. ben borderlands da o cizgi roman görünümü seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 21 Temmuz 2013; 22:10:35 >

• Borderlands 2 için yeni DLC'lere ve 72. levele kadar büyümeye izin veren Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2'ye hazırlanın :)
    İkinci sezon DLC'ler için yeni bir season pass gelir mi bilinmez ama Upgrade pack fiyatı şimdiden 5 dolar civarı olacağı söyleniyor.
    http://www.oxm.co.uk/58748/the-future-of-borderlands-2-ultimate-vault-hunter-upgrade-pack-2-and-more-dlc-incoming/
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.