Şimdi Ara

Boş Plaka Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş plaka sorgulama işlemini nereden gerçekleştirebilirim? 33 kodlu bir plaka istiyorum üç harfli baş harfi M olmak üzere, 33 M Toros'ta gözüküyor ikametgahımı oraya aldırdığım zaman üç harfli 33 MXX YY plakayı alabilir miyim?

• 33 mersin plakası. Iyhhh. Toroslar ilçesine alırsan 30-40TL lik bir ücret ile alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin uğraşacağına 40-50 trafik takipçisine ver tüm işlemleri halletsin sen de yorulma hocam

• Herhangi bir bankanın internet veya cep şubesinden mtv ödeme kısmından sorgulayabilirsiniz, plaka boşsa veya Temmuz vergisi ödendiyse (düşük bir ihtimal) o plakaya ait sonuca ulaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Herhangi bir bankanın internet veya cep şubesinden mtv ödeme kısmından sorgulayabilirsiniz, plaka boşsa veya Temmuz vergisi ödendiyse (düşük bir ihtimal) o plakaya ait sonuca ulaşamazsınız.

Hocam birkaç istediğim plakayı kontrol ettim hepsinde "Vergi Türü bilgilerine ilişkin tahakkuk kaydı bulunamadı !" uyarısını verdi, eğer baktığım 3 plaka sahibide önceden ödemediyse vergiyi istediğim plakayı alabilirim. İkametgah işini hallettikten sonra trafik tescilinde plaka süreci nasıl işliyor biliyor musunuz? Sanırım özel plakalar için bir miktar bağış yapmak gerekiyordu.
  • M plakası her türlü bulunur bence. Bir özelliği yok ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

M plakası her türlü bulunur bence. Bir özelliği yok ki?

MXX şeklinde X harflerini ismime göre şekillendireceğim fakat M plaka istediğim sayı TOROS vergi dairesinde ve Alt-Üst sınır M 001 - M 999 olarak belirlenmiş. M harfinin yanına ikinci ve üçüncü harfler gelemiyor mu bu durumda bilginiz var mı?
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ancak bunu öğrenmenin kolay yolu oradaki trafik müdürlüğüne gitmek. Özel plaka istediğinizi belirttiğinizde bakılır. Yinede o tür plaka için çok isteyeceklerini sanmam. Önce bu işlerle uğraşana fiyat danışın derim. Sonra kendiniz gidip sorun. Atıyorum 500 lira istediler. Muamelecide 1.000 dedi. Zaten 500 istiyorlar 300'e halledebilirsen 100'de sana veririm dersiniz mesela. Ya da hiç uğraşmayıp 500 verirsiniz.

• Başka MXX şeklinde isterseniz İzmirin menemen ilçesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Herhangi bir bankanın internet veya cep şubesinden mtv ödeme kısmından sorgulayabilirsiniz, plaka boşsa veya Temmuz vergisi ödendiyse (düşük bir ihtimal) o plakaya ait sonuca ulaşamazsınız.

Hocam birkaç istediğim plakayı kontrol ettim hepsinde "Vergi Türü bilgilerine ilişkin tahakkuk kaydı bulunamadı !" uyarısını verdi, eğer baktığım 3 plaka sahibide önceden ödemediyse vergiyi istediğim plakayı alabilirim. İkametgah işini hallettikten sonra trafik tescilinde plaka süreci nasıl işliyor biliyor musunuz? Sanırım özel plakalar için bir miktar bağış yapmak gerekiyordu.

Önce ilçe emniyet müdürlüğünden randevu almanız gerekiyor. Evet bağış yapmanız gerekiyor bu miktar İstanbulda 10.000 tl civarına kadar çıkabiliyor, 2-3 bin liranın altına inmeleri de çok düşük bir ihtimal. Diğer şehirleri bilemem

Fakat bağış yaparken prosedür nasıl işliyor bilmiyorum, bence bir sorun.

• nasıl çözdünüz acaba
  • Made IN Darende kullanıcısına yanıt
    İLÇE TRAFİĞİ ARAYIP SORUN ONLAR SÖYLÜYOR BAĞIŞ YAPILACAK YERİ HOCAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

İLÇE TRAFİĞİ ARAYIP SORUN ONLAR SÖYLÜYOR BAĞIŞ YAPILACAK YERİ HOCAM.
    Bagis yapınca istedigimizi alabilirmiyiz?

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    BAZI ŞEHİRLERDE İPTAL OLMUŞ ama boşta ise veriyorlar. belli bir sisteme bağlanmış sanırım, harfe göre ücret tarifesi var, 3 harfin üçünü de belirlemek isterseniz ya da ALİ gibi isim olsun derseniz fiyat artıyordu.
    ben araç alırken telefonla aradım trafik bölge neyse internetten numarasını buldum, bilgi verdiler; şuradan sorun boşta ise plakayı ayırırız şuraya gidip ödeme yapar gelir alırsınız plakayı dediler, geçen yıl.
  • Hangi plakanın boşta olduğunu merak ediyorsanız trafik şubeyi arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Boş plaka sorgulama için her ilin ".pol.tr" uzantılı siteleri de kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefes1221 -- 16 Nisan 2022; 11:40:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.