Şimdi Ara

BOŞ PORT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Superonline’ın beni kandırması neticesinde kullandığım 100 mbit hızlı turkneti iptal ettim ve bir sonraki gün geri dönmek istedim. Fakat geri dönmek istediğimde port kalmadığı iletildi. Yani benim portum bir gün içerisinde dolmuştu. Etrafta her binada fiber var. Gerçekten her binada var. Bir tek bizim binada bina sahibiyle telekom saha ekibinin sorun yaşaması neticesinde yok. Şimdi port bekliyorum. Port bekleme süresi tahmini ne kadardır? Aynı zamanda türk telekomda da bir abonelik başlangıcı için ön kayıt oluşturdum. Sorunun çözülmesi için başka yapılacak ne gibi adımlar var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Port işi sıkıntılı sizin gibi aboneliği iptal eden veya farklı bir yere alan kişi olursa sıradan bir kişi port a yerleşir siz iptal edince başkası portu almış biri daha port bosalirsa başka port bekleyen yoksa size düşer sizden önce port isteyen varsa ona öncelik gider internetsiz kalmışsınız geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • port yok ise türk telekomdan taahütsüz ev telefonu istiyorsun. Onlar bağladıktan sonra port gözükür. sonra istediğin issden başvuru yapıp portu dolmadan yakalıyorsun. sonra telefonu iptal edebilirsin. bir diğer yöntem ise bölgendeki türk telekom müdürlüğüne gidip konuşmak. yok abi ben uğraşamam diyorsan direk türk telekomdan başvuru yapacaksın onlar sana port olmamasına rağmen bir şekilde port bulup seni abone yapıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.