Şimdi Ara

boş umd disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boş disk nerden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• boş umd bulamazsın.umd yazıcıyı bulman gerekir önce hem.boşuna arama
  • Her PSP sahibinin hayalidir bir UMD yazıcı ve boş UMD diskler.
    Tabii büyük ihtimalle hayal olarak kalmaya devam edecek.
  • belki yarın belki yarından da yakın,belkide hiçbirzaman
  • bunu yapmanın yolu psp oyunlarının basıldığı fabrikaya çaktırmadan girip bikaç yüz tane boş disk yürütmek tabi yazıcısınıda unutma sakın
  • bos disc ne isinize yaricakki alin 4 gb lik bi kart. oyunlari filmleri icine.
  • Herkes demeyelim lutfen umd umrumda degıl olsa ne olur traktor gıbı seslı calıan bır medya okuyucu mu yoksa sessiz 50 gb pro duo mu sizi cezbedıryor ???

Bence ikincisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD KART "Disk Yazma Korumalı"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangisi keseye uygunsa onu tercih ederim açıkcası !
  • arkadaşlar umd yazıcısı sony bazı bayilere veriyor fakat bu bayiler kendisine bağlı ve güvendiği bayiler... ve bu yazıcı 8000$ biraz pahalı bunun umd disklerinin de bi o kadar olduğunu düşünürsek....
  • yakinda sony satmaya başlar. iyi de para kazanir. saten PSP den kazandi. bu sayede memory stickten de kazandi. yakinda umd ve yazucusundan da iyi bara kaldirir. zaten kopya oyunlara göz yumuyo olması memory stick satmak istemesinden kaynaklanıyor. o da doyuma ulaşınca umd yazıcıalr çıkar meydana
  • Yok
  • boş umd olmadığı gibi sonynin ev kullanıcıları için umd yazıcı çıkarma gibi bir planıda yok malesef :(
  • adam psp-2 çıkartma çalışmasında bi de umd yazıcı mı çıakarcak hiç inanmam da yani benim bi oyunun o umd dış tarafı çatlaklarla dolu onu deiştirebilirmiyizki yani disc bende mevcut zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ursis27

adam psp-2 çıkartma çalışmasında bi de umd yazıcı mı çıakarcak hiç inanmam da yani benim bi oyunun o umd dış tarafı çatlaklarla dolu onu deiştirebilirmiyizki yani disc bende mevcut zaten

4 senelik konu :D
  • aynen :D
  • konu hortlamış
  • tarihi görmedim ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.