Şimdi Ara

Harici Disk İçinde Klasör Şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
27.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seagate 500 gb harici diskimin içerisinde şifreli bi klasör oluşturmak istiyorum.diğer klasörler normal sadece o klasör şifreli olmalı ve programın yüklü olmadığı bilgisayarlarda bile çalışmalı (programlı olursa eğer). bi yardım edebilir misiniz?

• Bu iş için en uygunu WİNRAR kullanmadır.

Şifreleyerek sıkıştır.Hatta store secerek hiç sıkıştırmasın sadece şifrelesin. ( daha hızlı oluyor)

Winrar sonuçda nerdeyse her bilgisayarda vardır. Güzel rakamlı ve harfli bir şifre seçersen kimse kıramaz şifreyi..........
  • winrarda sıkıştırmadan şifreleme nasıl oluo
  • compression method bölümünde STORE diyorsun yani depola seçiyorsun
  • Folder guard ve Folder Lock isimli programlar hem küçük ve basit, hemde oldukça işlevsel. Tavsiye ederim.
  • trshahin nin de dediği gibi winrar şifreleme yeter. bir de depo yaptıkmı tamamdır.
  • folder lock sadece kurulu olan sistemde çalışır.başka bilgisayara bağlandığında her şey normal gözükür.diğer programın da farklı olacağını sanmam.
    seagatein yada wd'ın filan şifreleme programı vardı diye duymuştum ama bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içerisinde 130gb büyüklüğündedosya bulunan bir klasörü şifrelemek istiyorsanız, winrarla bunu yapmak çook zaman alıyor. ayrıca ona göre hafızada yerde olması lazım
  • aynı programların toshiba için olanı var mıdır arkadaşlar
  • harici programlar kullanana kadar winrar kullanmanızı öneririm. başka pc'lerde kullanırken sıkıntı yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.