< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BOŞANMAK ÜZEREYİM.. SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ??? (3. sayfa)
-
-
eşiği değiştir yeğennn
-
boşan gitsin. hele çocuk yoksa arkana bile bakma. ben 2010 da evlenmiştim. b.k varmış gibi hemen çocuk yaptım(kızım dünyanın en değerli varlığı benim için o ayrı). bu nedenle 2017 ye kadar fiziken, 2019 yılına kadar da resmen evli kalmak zorunda kaldım. çocuk olmasa en fazla 2012 yi görürdü evliliğim. kısacası boşa kurtul. hele dediğin gibi küfürler kıyametler varsa yol ver gitsin. sana birşey olmaz. genç yaşta dul kalsın da görsün hanyayı konyayı. yüz vermeyin arkadaşlar. kadınları ezin demiyorum yanlış anlamayın. ama köle de olmayın.
-
Kardeşim her insanı aynı kefeye koyabilir misin ? Vallahi ben mutluyum.Sağolsun eşim her zaman arkamda.Ekonomik açıdan refah bol dönemlerimizde oldu tam tersi dönemlerde bir kere olmayacak bir şey için ağzını açtığını hatırlamam.Maaşı yattığı gibi getirir bana verir vs. vs.
Birlikte herşeyi yapabiliyorum.Geziyoruz, yiyoruz, içiyoruz, arkadaşlarımız ortak.Yaşlandığımı da düşünmüyorum
Kısaca eş hayat arkadaşıdır.Nasıl dünyada her insanla anlaşma şansın yoksa aslında burada da durum aynı.Senin için doğru insanı bulursan gerisi önemli değil.Ha ayrıca zaten evlenmeden para pul hesabı yapıyorsan da zaten hiç evlenme
Ha bu arada düğün takılarından açmışsın konuyu.Düğün sonrası takıların hepsini ben kendisine vermiştim kalsın sende diyerek.Doğum günümde çok istediğimi bildiği için gidip takılarla bana 350Z almıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim 300 küfür diye yazmışsın ancak ilk küfürden sonra yol vermen gerekiyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeş kusura bakma da sen ne enayi bir adamsın ya. Okurken ben sinirlendim , nasıl hala aynı evi paylaşıyorsunuz?
-
İpleri vermişsin kadının eline oynuyor seninle haberin olsun. Boşanmakta geç bile kalmışsın. Yumruğunu masaya vurmayı öğren ki başka evlilikler yaşarsan aynı şeyler başına gelmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konusahibi arkadas sen bu kafayla hic evlenmeseydin keske, buyuk hata yapmissin. Hemen bosan o kadindan sana hayir gelmez, hatta yazdiklarindan seni aldatiyor olabilecegini bile cikardim. Bir kadina karsi cizgi cekemiyorsan o kadindan uzak dur. Saygisi olmayan kadin sen ne kadar ezdirirsen kendini seni daha cok ezer bu is gitgide kötü bir yere dogru gider.
Kadinin her dedigini yaparak ve arkadaslarindan uzak durarak zaten yanlis yapmissin. Su kadinlariniai simarik cocuklariniz gibi davranmayin, yeri gelince tatli yeri gelince sert olun. Aileni takmiyor, seni takmiyor, kardesine yardim etmekten korkar olmussun, arkadaslarin yok, senin hayatin bu simarik kizim oyuncagi olmus. Arkana bakmadan bosan ve bu kafaylada bir daha evlenme.
Siz boşanmışsınız zaten, sen kabullenme aşamasındasın. En zor aşamadır. Umarım sana layık biri tekrar çıkar karşına.
Mutluluğunuz daim olsun Hocam.
Esenlikler dilerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli kardeşlerim bu konuya bekar arkadaşlar yorum yapamaz sadece evli olanlar anlar halinden bu arkadaşın o nedenle gereksiz eleştiri yapmayın olmayan hayat tecrübenizle akıl vermeyin, nacizane düşüncem evlilik kolay bir iş değil o nedenle bu yola nasıl çıktığınızdaki düşünce ve hayallerinizi eşiniz ile birlikte başbaşa konuşun son defa ve bu size evliliğin çözüm ile kurtarılır mı onu anlamış olursunuz ancak burada önemli olan ikiniz karar vermeniz ki evlilik iki kişi arasında olur ayrıca ikinizin de ego kibir kin yapmaması lazım hatta en doğru ilişki terapistine gidin artık belediyelerin bile böyle hizmetleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saygı bitmişse evlilik de bitmiştir. Bunu bilir bunu söylerim. Evliyim ve avukatım.
Benden tavsiye bir an önce delillerini toplamaya başla. İleride avukatlık olduğunda ama eşime güvendim nasıl delil toplayabilirdim gibi durumlar yaşama.
-
Hayata bir kere geliyoruz ve evlilik kurumu içinde en önemli şey saygı saygı yoksa geri kalan hiç birsey yok.
Eşinin sana saygısı yok bu saatten sonra inşa etmek zor. Bu nedenle çocuk vs olmadan bağını tamamen koparacak şekilde bosan geç buradan dönüş olmaz, çünkü insanlar değişmez bugün böyleyse çocuk olduğunda da böyle olacak, 10 yıl sonrada böyle olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okuyunca çok gerildim. Yol yakınken çocuk falan yokken doğru düşün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlendiğin kadın küçüklüğünden beri bir fiske yememiş, metanet nedir bilmeyen arsız şımarık biri imajı çiziyor, bununla bir ömür yaşanmaz.
Belli bir süreden sonra sürekli senle evlendiği için lanet etmeye de başlar. Aileni ise sana karşı küstürmesi bin beter bir durum.
Boşanma avukatına danışman lazım umarım karşılıklı feshedersiniz de mevzu temiz biter yoksa böyle bir kadın adama inadına ömür boyu nafaka da ödetir.
Rezilliğe gel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Haziran 2024; 16:24:33 > -
Eğer anlattıkların gerçekse nereden tutsak elimizde kalıyor be hocam.
1-)Eşine yardım etmende bir problem yok aslında. Mesele sen normalde bekarken de bu hareketi yapıyor muydun yapmıyor muydun? Sen ananın evinde suyu bile kendin almaya gitmezken eşin için bu denli değişmiş isen genelde kadınlar bunu zayıflık olarak algılıyor.
2-)Düğünde yapılan tartışma çok gereksiz olmuş. Bu genelde kadınların ego savaşından oluyor. Hele tek çocuksan veya tek erkek çocuksan anneler sahiplenmeyi abartıp bu noktaya getirebiliyor. Anneni köşeye çekip "anne takılmana gerek yok, kendileri bilir" deyip geçsen daha iyi olurmuş. Hiç gerek yok annen ile eşinin arasına girmene. 3 değil de 5 bilezik takılsa o kıza yarayacak bir şey zaten. Çok da kafana takma.
3-)Eşin istedi diye işi gücü bırakman çok büyük hata olmuş. Erkek tarafı sen olduğun ve eve ekmek getirecek sen olduğun için, iş konusunu senin kontrol etmen daha doğru olur. İşini istemiyor mu? o zaman "tamam o zaman ben yeni iş bulana kadar evliliği erteleyeceğiz" demen daha doğrusu olurmuş. Anlattığın olayların çoğu ekonomik farkındaysan.
4-)Sana fiziksel ve sözlü şiddet uygulaması, hakaret etmesi falan kabul edilecek şeyler değil. Hiç tartışmaya girmeden ceketini alıp çıksan daha sağlıklı olurmuş. Sonrasında o çözsün meseleyi der geçersin. Hele bu işi başkalarının yanında yapıyorsa zaten bunu yapman daha doğru olurmuş.
İşte bu yüzden eskiler erkek askere gidip, sonra işini gücünü kurup evlensin isterdi. Geçmiş olsun demek en doğrusu sanırım. Hangi yolu seçerseniz seçin sizin için hayırlısı olsun. Geçmiş olsun.
-
Erkeklerin eşlerine yardım etmesi tartışmasız ilişkiyi dinç tutan bir şey. Ama bu ne be abi. Sen bir yapıyorsan karşıdan da bir bekleyeceksin.
Karşı taraf sana hiç yardımcı olmuyorsa senin ne işin var bu evliliğin içerisinde?
Bir avukat tut, whatsappta sana hakaret vs ettiyse git mesajları göster. Sonra aç boşanma davasını. Sana o denli hakaret eden kadını hayatında tuttuğun her gün sana zehir olacaktır. Gerekiyorsa bilinçli delil üret. Yoksa bir de nafaka ile uğraşırsın.
Kurt kışı geçirir ama yediği soğuğu unutmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 26 Haziran 2024; 18:5:55 > -
Neden öyledir hocam sizce bağrılmaktan veya emir verilmekten neden hoşlanıyor olabilirler?
-
Bence erkek olmak (höt olmayı kastetmiyorum, cinsiyetinin bilincinde olmak) toplulukla olacak iş değil. Deneyimli büyüklerden laf almak, onların deneyimlerini dinlemek hele ki birey sosyal öğrenici ise bayağı işe yarar.
Kadın ve erkek kanun önünde eşit olabilir ama biyolojik farklılıkları elbet var, biyolojik olarak eşit değiliz. Konu sahibi arkadaş ballandırmış yok yemek yaparım yok temizlik yaparım falan diye. Bu hayatta kalma becerisi, modernlik değil, erkeklik değil. Tabii, günümüz erkeği ile 50 sene öncesinin erkeği bir değil. Bu maharetleri bilmek kişiye artı değer katar ancak bunlar evlilikte iyi eş olmanın ölçütü değil.
Gördüğüm kadarıyla arkadaş ya incitir düşüncesiyle ya yokluktan veya başka sebeple eşini kırmamış, ancak eşinin umru mu, laflar, küfürler, varlığına hakaret sayılacak davranışlar vs. Bu arkadaş biraz daha maskülen olsaydı, eşine yerini ve haddini bildirseydi belki farklı şeyleri konuşuyor olurduk. Tabii bunda karakterler, yaşam tarzları vs. bir sürü etken var. Onları da saymak lazım.
Kesin olan bir şey var ki bu evlilik falso. Evliliğin gerçekleşmiş olması bir hata.
Evlenmek başka bir şey, hayat arkadaşı edinmek başka bir şey. Herkes evlenir ancak herkes hayat arkadaşı edinemez.
Düşündükçe sinirleniyorum, bu arkadaş niye eşinin her dediğini yapmış! Senin kardeşin yav, aynı kanı taşıdığın insan. "Ona yapılan yanlış bana yapılmıştır" demesi gerekirken kalkıp kardeşiyle arasını açıyor. Arkadaşlarıyla görüşmeyi kesiyor. "Sen yokken kardeşim vardı, arkadaşlarım vardı" demesi gerekirken "emreder hazretleri" kafasıyla hareket etmiş.
Daha fazla konuşursam arkadaşı anlattığına pişman ederim. Bence yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çünkü kadın doğası gereği her bakımdan kendinden güçlü erkeği daha çekici buluyor. Daha baskın, daha zengin, daha akıllı vs…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X