Şimdi Ara

Bosch Car Service

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-honda-city-otomatik-servis-bakimli-99380253/detay

bu arabayı almak ıstıyorum yalnız arabaya expertiz yaptıracam ama bosch car serviceler expertiz yapılıyomu bılmıyorum yapılıyorsa sağlam bakarlarmı

• upupupupupupupupupup
  • Check-Up yaptırmıştım Bosch car Service de aracın aküsüne şarj edip etmediğine lastiklere aydınlatmalara, balatalara, aks körüklerine, amortisörlere,egzoz lastiklerine, sıvı ölçülerine ve sileceklere bakıyorlar gayet güzel ilgileniyorlar. Araca Check Up yapılırken girişte televizyon izleyip dergi okuyabilirsiniz.

Ben memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Check-Up yaptırmıştım Bosch car Service de aracın aküsüne şarj edip etmediğine lastiklere aydınlatmalara, balatalara, aks körüklerine, amortisörlere,egzoz lastiklerine, sıvı ölçülerine ve sileceklere bakıyorlar gayet güzel ilgileniyorlar. Araca Check Up yapılırken girişte televizyon izleyip dergi okuyabilirsiniz.

Ben memnun kaldım.

fiyat nedir hocam peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben expertiz yaptırmak ıstıyorum ve motoru şanzumanı ne durumda onu merak edıyorum
  • cobançeşmedeki bosch car servisi de fena değildi. Yağ değişimi için gitmiştim. İlgi alaka güzeldi hem benimle hem araçla...
  • Ekspertiz yapıyorlar.Ben 75 vermiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ekspertiz yapıyorlar.Ben 75 vermiştim.

motor ve şanzumana baktılarrmı
  • Her aracı kendı servısınde expertız yaptırmak daha saglıklı olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: isotcuk

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ekspertiz yapıyorlar.Ben 75 vermiştim.

motor ve şanzumana baktılarrmı

Evet ama bence de neyse verin ucretini yetkili servis baksin.(Gerci onlar da artik cok guvenilir degiller.)

• quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Check-Up yaptırmıştım Bosch car Service de aracın aküsüne şarj edip etmediğine lastiklere aydınlatmalara, balatalara, aks körüklerine, amortisörlere,egzoz lastiklerine, sıvı ölçülerine ve sileceklere bakıyorlar gayet güzel ilgileniyorlar. Araca Check Up yapılırken girişte televizyon izleyip dergi okuyabilirsiniz.

Ben memnun kaldım.

fiyat nedir hocam peki?

Ben MTV'yi World Card ile ödediğim için Bosch Car Service'den ücretsiz Check-Up vermişlerdi fiyatı hakkında bir bilgim yok.
  • Yetkili servisler aracın en son hangi kmde bakıma girdiğini gördükleri için ekspertizi onlara yaptırmak daha mantıklı bence
  • Bosch ekipmanlari kullanan ekspertiz öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.