Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.145
Cevap
54
Favori
250.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklıma geldi aslında.Çok teşekkür ederim. Sizde mi ortada kullanıyorsunuz
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bende cr50 var. Benzer ayar bölümünde bende de orta seçili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UglyOwl

Aynen hocam. Bende cr50 var. Benzer ayar bölümünde bende de orta seçili.
    Hocam sanki petekleri geç devreye alıyor gibi geldi bana. Ortada oldugundan. Acaba hızlı mı yapsam.
  • UglyOwl U kullanıcısına yanıt
    Bende hızlı yapmayı düşündüm ama yakıta olumsuz etkisi olur diye orta da bıraktım.

Sonuçta adamlar açık açık hangi ayarın hangi sisteme uygun olduğunu yazmış diye dokunmadım. Deneyip yakıtı gözlemleyen oldu mu acaba ?
  • Hocam hızlı yaptım. Bu sefer çok sık denetleme yaptığından olsa gerek petekleri sık sık devreye aldığını gözlemledim. O da ekonomik olmuyor. Yavaşta da ekonomik olmuyor bu sefer de uzun aralıklarla denetlendiğinden derece kaçıyor daha uzun süre devrede kalıyor. Ben ortadan memnunum hocam :)
  • UglyOwl U kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UglyOwl

Hocam hızlı yaptım. Bu sefer çok sık denetleme yaptığından olsa gerek petekleri sık sık devreye aldığını gözlemledim. O da ekonomik olmuyor. Yavaşta da ekonomik olmuyor bu sefer de uzun aralıklarla denetlendiğinden derece kaçıyor daha uzun süre devrede kalıyor. Ben ortadan memnunum hocam :)
    Teşekkürler ortada bırakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kombi ile uyumlu kablosuz ve modülasyonlu bir oda termostatı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

Arkadaşlar bu kombi ile uyumlu kablosuz ve modülasyonlu bir oda termostatı var mı?

Kablosuz ve modülasyonlu yok diye biliyorum hocam. Sitesinden de kontrol ettim iki şartı sağlayan seçenek görünmüyor. Kablosuz isterseniz on off seçenekleri var. Modülasyonlu olarak ise kablolu CR50 modeli var. Ben onu kullanıyorum ve çok memnunum.

• Herkese merhabalar bosch condens 2500 kombim var. Hem modülasyonlu hemde kablosuz bosch oda termostatı almak istiyorum fakat boschta modülasyonlu termostatları kablolu :( şunu sormak istiyorum cosa, general gibi üniversal markalarda hem kablosuz hemde modülasyonlu bosch condens 2500 e uyacak bir oda termostatı var mı? üniversal marka kullanacaksanız sanki mecbur on/off oda termostatı mı almak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chem06 -- 24 Aralık 2020; 10:11:31 >
  • chem06 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kombiden bende de var ve boshc tr36rf oda termostati kullanıyorum, çok memnunum. Geçen sene termostat alma zamanında yaptığım araştırmalarda kombi modülasyonlu olduğu için oda termastatinin modülasyonlu olmasının çok elzem olmadığını okumuştum. Ben de kablosuz oda termostatini tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_ali

Hocam aynı kombiden bende de var ve boshc tr36rf oda termostati kullanıyorum, çok memnunum. Geçen sene termostat alma zamanında yaptığım araştırmalarda kombi modülasyonlu olduğu için oda termastatinin modülasyonlu olmasının çok elzem olmadığını okumuştum. Ben de kablosuz oda termostatini tercih ettim.

Ben baya takıntılıyım hocam mühendisliğin vermiş olduğu birşeyden en etkin ve maximum faydalanma için modülasyonlu istiyorum. Belki reelde çok bi fark yapmayacaktır araştırmak denemek test etmek lazım. Şuan için önceliğim kablosuz ve modülasyonlu bir termostat almak. Üniversal bir markada olabilir benim için.

• Arkadaşlar bosch condens 2500 kombım ıkı gundur c6 hatası verıyor sıtede komsulardada olmuş servıs bı ayar yaomıs duzelmıs garantısı bıttı kombının bu ayarı bılen varmı yada ayar parametlerının en alma geldıgını yazan bı dokuman bulabılırmıyım

• Arkadaşlar kombiye su basamıyor uz
    Ne yaptıysam Su vanasını döndüremedim, daha da zorlasam elimde kalır diye korkuyorum
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Kalmaz. Biraz güç uygulayın sıkışıyor çünkü.
  • tsmsk kullanıcısına yanıt
    Hocam bayağı zorladım yok dönmüyor
    Göstergeye 1'in altına düşmüş yakında full biter
  • Herkese selamlar. Son zamanlarda doğalga faturamın fazla geldiğini düşünüyorum. Hava sıcaklıkları iyi gitmesine rağmen bu ay 450 lira geldi. Evimizin alt katındaki kiracı taşındı ve aşt kat boş. Sebebi bu olabilir mi? Ev zemini tamamen parke ve parke altına 6mm yalıtım malzemesi döşetmiştim. Ev iki katlı mantolama ve çatı izolasyonu var. Tek aklıma gelen alt katın boş olması veya gaz ayarında bir sorun oluştu. Sezon başında bakım içim servis çağırmıştım ama garantisi bitsin öyle gelelim demişlerdi ilginç bir şekilde. Bir de bu sezon başında yoğunluktan tesisat dönüş filtrelerini temizlemedim etkisi olur mu acaba? Geçen sene açtığımda içinde öyle gözle görülür bir tortu birikimi de yoktu. Bu arada cr 50 oda termostatı ile birlikte kullanıyorum. Sıcaklık gece 22.5 gündüz 23 e ayarlı.
  • Arkadaslar bu su basma vanasi mandali mavi olan yerinden cikip duruyor cok dandik yapmislar bunu servisten degistirten veya farkli cozum bulan varmi aramaizda sikayet var sitesindede hayli sikayet var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kablosuz oda termostadı almak istiyorum fazla anlamam ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Imkan varsa netatmo ama ben kendi modulosyonlu ot sini oneririm
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.