Şimdi Ara

Bosch h4 xenon 250 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8597625

ürün 0km hemde bosch marka hemde 250 ytl
    motorlu sistem, galiba en iisi bu.
    çift ampulluler zaten iş yapmaz.
    bi en sewdiğim 8kK
    ne dersiniz (:
    alınacak bi mal mı ???

Bosch h4 xenon 250 ytl

biraz daha pahalı olan 400 ytllik cyclone war
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=252884&productid=otm011725

• http://urun.gittigidiyor.com/Xenon-Far-h4-6000-k-Damping-Muthis-Fiyata_W0QQidZZ8655192sorarsan 8000ksı da olması lazımdı ama aracın farları merceklı değilse 6000k daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyer17

http://urun.gittigidiyor.com/Xenon-Far-h4-6000-k-Damping-Muthis-Fiyata_W0QQidZZ8655192sorarsan 8000ksı da olması lazımdı ama aracın farları merceklı değilse 6000k daha iyidir
    Motorluların sıkıntısı şudur, farların sönükken selektör yaparsan ampul ömrün katlanarak kısalıyor. Çift flamanlılar daha uzun ömürlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: lrfan

Motorluların sıkıntısı şudur, farların sönükken selektör yaparsan ampul ömrün katlanarak kısalıyor. Çift flamanlılar daha uzun ömürlü.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

çift falamanlı xenon war mı bildiğiniz.marka veya link werirseniz sewinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gsray4ever

quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

çift falamanlı xenon war mı bildiğiniz.marka veya link werirseniz sewinirim..

Alıntıları Göster
    motorlu dedikleri sistem yanılmıyorsam sadece h4 farlı otomobillere, yani tek ampülde uzun kısa olayı ..bu bosh nerde satılıyor ..Valla ben bu fiyata alır taktırırım..Tabi yakından da incelemek lazım üzerinde bosh yazıp tırnakla kazınan cinstense hiç işim olmaz tabii..

Sette birde bir şey hoşuma gitti adam genelde h4 lerde mercek olmadığından ve olduğundan karşıdakinin gözünü almasın diye şapka koymuş..cıhaz da fotodaki gibiyse çok kaliteli ve ufak beyinli gözüküyor..kullanılan malzemelerde paslanmazdan çok şık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 10 Mart 2008; 12:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

motorlu dedikleri sistem yanılmıyorsam sadece h4 farlı otomobillere, yani tek ampülde uzun kısa olayı ..bu bosh nerde satılıyor ..Valla ben bu fiyata alır taktırırım..Tabi yakından da incelemek lazım üzerinde bosh yazıp tırnakla kazınan cinstense hiç işim olmaz tabii..

Sette birde bir şey hoşuma gitti adam genelde h4 lerde mercek olmadığından ve olduğundan karşıdakinin gözünü almasın diye şapka koymuş..cıhaz da fotodaki gibiyse çok kaliteli ve ufak beyinli gözüküyor..kullanılan malzemelerde paslanmazdan çok şık..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ART CAR

ewet motor olayı sadece h4ler de war.
    ürün mesajın en ustunden yazdıgı gibi gitti gidiyor malı.gg malı oldugu için ele almak için once satın almak lazım.
    fiestalarda lambada sapka olmasa bile farın kendi içinde sapka war lambanın oturdugu yerde(:

• quote:

Orijinalden alıntı: gsray4ever

quote:

Orjinalden alıntı: ART CAR

ewet motor olayı sadece h4ler de war.
    ürün mesajın en ustunden yazdıgı gibi gitti gidiyor malı.gg malı oldugu için ele almak için once satın almak lazım.
    fiestalarda lambada sapka olmasa bile farın kendi içinde sapka war lambanın oturdugu yerde(:

Alıntıları Göster
    bence orjinal bir ürün değil. 250 YTL'ye bosch alamazsın. Çin malı H4 ler bile 225 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

bence orjinal bir ürün değil. 250 YTL'ye bosch alamazsın. Çin malı H4 ler bile 225 civarı

Alıntıları Göster
    benim takacağım araç 1988 bir bir porsche 911 targa bundada şapka var fakat uzak bir şapka ..genelde şapkasız bir farda görmüş değilim..Bende adam demekki içinci şapkayı düşünmüşki daha iyi ışığı kırıyor diye düşünmüştüm..Evet 250 ytl bana da çok mantıklı gelmedi fakat ürün fotoda kaliteli gibi duruyor ..ince beyin falan..tabi dediğiniz gibi yakından bir incelemek şart ..esasen ben mtec düşünüyordum çünkü şu an söylenen piyasadakinin philips ten sonra en iyisi o fiyatıda takma dahil ,garantili faturalı olarak 320 $ demişlerdi yanılmıyorsam..Adamlar takmaya zaten 60-70 ytl alıyor..o 250 ler herşeyiyle 300 küsura geliyor ..kimse 20 milyona takmaz ve söyledikler parada da işçilik dahil değil dikkat ederseniz ..Çevrenize de dikkatli bakın x enonların yarısının teki ya yanmıyor ya full yanık takılı kalıyor yada devamlı arıza halinde bundan dolayı en iyi olanı bulmak şart bencede hella,bosh,philips ve mtec olursa iyi olacak..

Bu da benim h4 ü takacağım aracım...

Bosch h4 xenon 250 ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

benim takacağım araç 1988 bir bir porsche 911 targa bundada şapka var fakat uzak bir şapka ..genelde şapkasız bir farda görmüş değilim..Bende adam demekki içinci şapkayı düşünmüşki daha iyi ışığı kırıyor diye düşünmüştüm..Evet 250 ytl bana da çok mantıklı gelmedi fakat ürün fotoda kaliteli gibi duruyor ..ince beyin falan..tabi dediğiniz gibi yakından bir incelemek şart ..esasen ben mtec düşünüyordum çünkü şu an söylenen piyasadakinin philips ten sonra en iyisi o fiyatıda takma dahil ,garantili faturalı olarak 320 $ demişlerdi yanılmıyorsam..Adamlar takmaya zaten 60-70 ytl alıyor..o 250 ler herşeyiyle 300 küsura geliyor ..kimse 20 milyona takmaz ve söyledikler parada da işçilik dahil değil dikkat ederseniz ..Çevrenize de dikkatli bakın x enonların yarısının teki ya yanmıyor ya full yanık takılı kalıyor yada devamlı arıza halinde bundan dolayı en iyi olanı bulmak şart bencede hella,bosh,philips ve mtec olursa iyi olacak..

Bu da benim h4 ü takacağım aracım...

Bosch h4 xenon 250 ytl

Alıntıları Göster
    fiyat niye bu kadar ucuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick74

fiyat niye bu kadar ucuz...

Alıntıları Göster
    Motorlu dediğiniz şey bi-xenon farlarda olur...

Mercek aşağı yukarı oynatılır.Tek ampül,tek flaman vardır..

H4 ise 2 çeşittir..

Xenon ampül ve halojen h1 aynı düzenekte.Halojen h4 hesabı çalışırlar.Selektör yaptığınızda diğer flaman da yanar

Ancak hem uzunlar hem kısalar h4 de aynı ampül üzerinden çalışır.

Motor yoktur.Motor yerine bir yay ve elektro mıknatıs esası vardır.
    Selektöre bastığınızda elektro mıknatık devreye girer ve ampülün açısını değiştirirBöylece uzun yapmış olursunuz.
    Kolu bırakınca mıknatıs devreden çıkar ve yay ampülü yerine geri çeker.

Ampülün yanıyor yada yanmıyor olması düzeneği etkilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: happycar

Motorlu dediğiniz şey bi-xenon farlarda olur...

Mercek aşağı yukarı oynatılır.Tek ampül,tek flaman vardır..

H4 ise 2 çeşittir..

Xenon ampül ve halojen h1 aynı düzenekte.Halojen h4 hesabı çalışırlar.Selektör yaptığınızda diğer flaman da yanar

Ancak hem uzunlar hem kısalar h4 de aynı ampül üzerinden çalışır.

Motor yoktur.Motor yerine bir yay ve elektro mıknatıs esası vardır.
    Selektöre bastığınızda elektro mıknatık devreye girer ve ampülün açısını değiştirirBöylece uzun yapmış olursunuz.
    Kolu bırakınca mıknatıs devreden çıkar ve yay ampülü yerine geri çeker.

Ampülün yanıyor yada yanmıyor olması düzeneği etkilemez.

Alıntıları Göster
    Sahte Bosch'lar piyasada, aman dikkat, bilinmedik yerden satın almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lrfan

Sahte Bosch'lar piyasada, aman dikkat, bilinmedik yerden satın almayın.

Alıntıları Göster
    valla ne yapacağımızı şaşırdık
    İNCA PRO XENON H4 KİT 8000 K GERÇEK BEYAZ IŞIK
    adlşı ürün de var
    h4 için hangi markayı önerirsiniz
    benim gönlüm bosch dan yana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyy

valla ne yapacağımızı şaşırdık
    İNCA PRO XENON H4 KİT 8000 K GERÇEK BEYAZ IŞIK
    adlşı ürün de var
    h4 için hangi markayı önerirsiniz
    benim gönlüm bosch dan yana...

Alıntıları Göster
    orjinal değil zaten bu .alınacaksan mtec kal kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

orjinal değil zaten bu .alınacaksan mtec kal kafan rahat olsun.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar alın 4300 k kullanın önünüzü görün...
    geçen bindim gene bi arkın 8000 k aracına önü görünmüyor benimkilerden sonra...

paşa paşa 4300k varken 8000 lerle urasmayın bence
    tabi zevk meselesi..

bu arada biraz mantıklı düşünürseniz yukarıdaki ürünün gerçekten bosch olmayacağını rahatlıkla anlayabilirsiniz....
    şuanda bosch AL adıyla üretim yapıyor hatta...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

geçen bindim gene bi arkın 8000 k aracına önü görünmüyor benimkilerden sonra...

paşa paşa 4300k varken 8000 lerle urasmayın bence
    tabi zevk meselesi..

bu arada biraz mantıklı düşünürseniz yukarıdaki ürünün gerçekten bosch olmayacağını rahatlıkla anlayabilirsiniz....
    şuanda bosch AL adıyla üretim yapıyor hatta...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Alıntıları Göster
    walla marka model o kadar çokki... şu iyi diyemeyiz. bi yerde şans işi...

• quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

walla marka model o kadar çokki... şu iyi diyemeyiz. bi yerde şans işi...

Alıntıları Göster
    139 ytl. ye kısa xenon uzun halogen kitler satılıyor halihazırda...

150 ytl. ye 6000k h4-3 yada 6000k h4-4 xenon far kiti bulunamazmı_?

(h4-3 we h4-4 = uzunda xenon kısada xenon)
  • bi de şunu buldum arkadaşlar.fiyatı biraz ucuz die huylandım ama bi kusur bulamadım.bunun diğerlerinden farkı ne ki?
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10265510#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanz6161 -- 12 Haziran 2008; 0:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanz6161

bi de şunu buldum arkadaşlar.fiyatı biraz ucuz die huylandım ama bi kusur bulamadım.bunun diğerlerinden farkı ne ki?
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10265510#aciklama
    250 Ytlye ne yazık ki Bosch;üstelik 8000K'lık bulmak imkansız.Bosch sanırım bildiği kadarıyla araç üreticilerine yönelik üretim yapıyor ve 4300K'lık xenonlar yapıyor.
    resimde zaten kutuda bi kere Bosch'un logosu yok;dandik çin mallarından olduğu belli.

buna boşuna para vermeyin derim.
    Forumda @apojitsu nickli(Dh Fiat Marea Kulübü'nde) arkadaş Texon xenonları satıyor.200 ytl'ye satıyor ama h4'ler biraz daha pahalı olabilir.
    ama bundan daha iyi olduğuna garanti verebilirim.

bir de geçende parcasitesi.com'da gördüm;139 ytl'ye h4 de dahil xenon satıyorlar;onlardan ACT'de filan alıp kullananlar var onlar da memnun o markadan(Clyptone Garat marka).madem ucuz bişey alacaksınız;onu alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 12 Haziran 2008; 1:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

250 Ytlye ne yazık ki Bosch;üstelik 8000K'lık bulmak imkansız.Bosch sanırım bildiği kadarıyla araç üreticilerine yönelik üretim yapıyor ve 4300K'lık xenonlar yapıyor.
    resimde zaten kutuda bi kere Bosch'un logosu yok;dandik çin mallarından olduğu belli.

Forumda @apojitsu nickli(Dh Fiat Marea Kulübü'nde) arkadaş Texon xenonları satıyor.200 ytl'ye satıyor ama h4'ler biraz daha pahalı olabilir.

bir de geçende parcasitesi.com'da gördüm;139 ytl'ye h4 de dahil xenon satıyorlar;onlardan ACT'de filan alıp kullananlar var onlar da memnun o markadan(Clyptone Garat marka).madem ucuz bişey alacaksınız;onu alın derim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

aynen katılıyorum parça trenindeki 139+kdv idi sanırım..diğerinide arkadaş kendisi monte ediyoruş bi ara para ayarlayım bende alacam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.