Satiliktir 1 ay kullanildi.. onler 17 cm 200 w arkalar 13 cm 170 w .Yeni tesisatimla uyum gosteremedi... 0'ı 170 milyon 50 milyona satilik garantili
bu nedir tam olarak.
midbass mı yoksa normal hoperlör mü?bide markası ne?
boschmann miş markası ama devamını bilmiyorum , bi açıklasın arkdaş bakalım
mid bass takimi..Kapi iclerine konuluyo 206 palio vs arabalara oluyo. bass i kuvvetlendirmek icin ama tesisatiniz yoksa size gore.Tesisatli arabada sesi bozuyo..Compenet sistem de boschmann ucuz markalardan biri.Alpine compenet sistemin fiyati 270 euro... arkalar a 170 yazmisim 150 w sory.
hacı tesiisatı olmayan adam ne yapsın mid bassı kimse kendi hoperlorünü değiştirmez midbasslarla...tesisatta ses bozuyo diyorsun o zaman tesisat düşünen adamda almaz bunu...ama ben cevre bi sorayım isteyen olursa seni haberdar ederim...
Lakerman hangi şehirdesin dostum ?
Ben ankaradayim usta.Tesisat derken eski pioneer woofer la hic uyumsuzluk gostermedi.Aksine cok guzel ses aldim.Simdi jbl taktik bununlada tam zit oldular.Anlamadim bende ben kapi iclerine alpine getirttim.Onu denedik o da bozdu takmaktan vazgectim.Bagaj alsa bir woofer daha koyacam o zaman buna gerek kalmayacak ama bagaj zaten iptal su an.kutuyu kucultuyorum o zamanda ses istedigim gibi gelmiyo..
zaten bunu taktiginda tweeterlarin olmasi lazim yoksa sadece bass sesi gelir.tweeter da verecem:)
sadece 17 cm'lik önleri düşünüyorum , bende polo var , kapı içlerinden birisi patladı gibi sanırım onların yerine koyarım . özel mesajdan fiyat gönder
Onler 30 arklar 20 olabilir :)
arkadaş bu ne?
quote:
Orjinalden alıntı: diyabolik
arkadaş bu ne?
satılık midbass takımı boschmann marka 50 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: Lakerman
Onler 30 arklar 20 olabilir :)
arkaları takacak yerim yok maalesef , önleri alıyım ben senden , msn adresim : nurioran@msn.com gel konuşalım
usta msn yada icq kullanmiyorum yaa. cengizbozok@yahoo.com mail adresimde il neresi senin?
benim il izmir
Slm millet Elimde çok temiz yaklaşık sıfır 25 cm BOSCHMANN TÜP BASS KUTULU 400WATT kabin bulunmaktadır. Fiyatı 40 YTLdir.İnanın bass keyfini bununla hissedeceksiniz.
İlgilenen olursa bana bu numaraan ulaşabilir 0544 894 17 65
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme