Şimdi Ara

Bosna Hersek Üniversite Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosna hakkında ne düşünüyorsunuz ve danışmanlıksız işlemleri kendimiz halledebilirmiyiz.
    Öncelikli sorular
    Kiralar Nekadar? veya yurt ?
    yiyecek içecek restorant masrafı nekadar?
    ulaşım nasıl ücretleri?
    Okul ücretleri ne kadar

Bölüm:Mimarlık,Yazılım Mühendisliği,Psikoloji
    (3 arkadaş gidicez)

Yardımcı olursanız insan hayatını değiştirebilirsiniz ve minnettar kalırım..

• Bende merak ediyorum ve polonyaya gitmek istyrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende merak içindeyim. kayıt ücretleri orda 1 yıl yaşamak ne kadar tutar yardımcı olur musunuz
  • Bosnayı bende dusunuyorum şu aralar Uluslararası Saraybosna Üniversitesini. Bu üniversiteye bakın derim,okulun istanbulda kayıt ofisi var danışmanlara para kaptırmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararası Saraybosna Üniversitesini ögrenım dılı nedır. muhendıslık egıtım yıllık ucretı nedır.
  • İngilizce egitim dili.hazırlık 3200 euro,mühendislik 5500 euro.okulun sitesinden detaylıca bakabilirsinizhttp://aday.ius.edu.ba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Bu ücret peşin mi ödeniyor acaba ? yoksa taksit oluyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Travnik üniversitesinde türkçe eğitim deniliyor bu ne kadar doğru %100 türkçe eğitim mi acaba ? Bir de diyelim biz orada inşaat mühendisliği bölümünü bitirdik türkiye ye dönünce iş bulma olasılığımız ne olur ? Devlete girmek için yine bir sınava girmek mi gerekiyor ?

Ekleme : Danışmanlıklar ne kadar ücret alıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 5 Ağustos 2014; 14:50:40 >
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar bende bu Bosna Hersek'te ki üniversiteler ile ilgili arayış içerisindeyim. Şu an tanıdığım 2 kişi bu sene gitti. Onlardan bilgi aldığım sürece burada sizlere paylaşacağım. Travnik Üniversitesi'nde Türkçe eğitim var. Denklik vardır. Yani oradaki diploma toplam 47 ülke de geçerlidir. İçerisinde Türkiye'de vardır. Ülkenin en sevdiğim özelliği 150 yıl boyunca Osmanlı'nın hüküm sürdüğü yer olmasıdır. Bu yüzden alışma konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum. 17 Camii sinin olması zaten bu bilgiyi aydınlatıyor. Benim okumak istediğim bölüm Hukuk, Travnik Üniversitesi'nde..

Travnik Üniversitesi Fakülteleri

HUKUK FAKÜLTESİ
    •Hukuk (Türkçe Eğitim) 1750 €

EKONOMİ FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ;
    •İşletme (Türkçe Eğitim) 1500 €
    •Bankacılık ve Sigortacılık (Türkçe Eğitim) 1500 €
    •Ekonomisi (Türkçe Eğitim) 1500 €
    •İşletme Enformatiği (Türkçe Eğitim) 1500 €
    •Turizm ve Otelcilik (Türkçe Eğitim) 1500 €
    •İşletme Psikolojisi (Türkçe Eğitim) 1500 €

EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ;
    •Kineziyoloji
    •Psikoloji ve Pedagoji (Türkçe Eğitim) 1975 €
    •İlkokul Öğretmenliği
    •Anaokulu Öğretmenliği
    •Boşnak Dili ve Edebiyatı
    •Matematik ve Bilişim Teknolojileri
    •Boşnak Dili ve Edebiyatı
    •Spor İşletmeciliği
    •Güvenlik (Ordu, Polis ve Güvenlik)
    •Spor (Axntrenmancılık)

TEKNİK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ;
    •Grafik ve Tasarım Mühendisliği
    •Mimar (Türkçe Eğitim) 2500 €
    •Bilişim Sistemleri Mühendisliği
    •İnşaat Mühendisliği (Türkçe Eğitim) 2500 €

ECZACILIK VE SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ;
    •Eczacılık (Türkçe Eğitim) 3000€
    •Diş Hekimliği (Türkçe Eğitim) 4000 €
    •Fizik Tedavi (Türkçe Eğitim) 2500 €
    •Radyoloji
    •Hemşirelik

• Arkadaşlar,

Yeni aldığım bilgileri sizlere de ileteyim ki gidecek olan var ise EURO STAR denen o illete bulaşmamış olur. Bosna Hersek ' te ki üniversite dekanları ve diğer çalışanlar Euro Star'a dava açtı. Bunun nedeni ise insanları kandırmak ve bunun karşılığında yüklü miktarda para almaktır. Bosna Hersek'te ki herhangi bir üniversiteye gitmek için yanınızda Euro Star'ın olmasına gerek yoktur. Gidip şahsi olarak kaydınızı yaptırıp harcınızı oraya yatırabiliyorsunuz. Euro Star bu gibi işlemlerde sizin yanınızda olacağını ve Euro Star olmadan kayıt yaptıramayacağınızı söylüyordur. Bizde bunun mağduru olacaktık az kalsın. Bu işlemler için 2.000 Euro vermeniz gerekiyordu Euro Star'a fakat bu miktarı vermenize gerek yoktur. O haberde çıkan dekanlar ve yanında (sözde) orada okumuş öğrenci falan hepsi kurmacadır. Oraya Euro Star'dan giden aile dostumuz bunun mağduru olmuştur. 2.000 Euro vermeyip de gelip kaydını yaptıran bir sürü kişiyi görünce daha da olayın neticesini anlamıştır. Kısacası bu yazıyı yazmamda ki neden daha fazla insanlarımızın kandırılıp ceplerinden para çıkmamasıdır.

Ayrıca orada şu an içerisinde okuyan arkadaşımdan aldığım bilgilere göre Türkçe eğitim veriyorlarmış. Boşnak hoca konuştuktan sonra Türkçe çevirisini yapan yanında bir hoca daha varmış. Bu da güzel bir haber niteliğini taşıyor.

Herkese bilgi dolu yarınlar, mutlu anlar diliyorum.

Soracağınız sorular olursa cevap vermeye hazırım, iyi geceler.

• Bosna'da kesinlikle yabancılık çekmezsiniz. Saraybosna'da üniversite eğitimi hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linklerden mutlaka kendilerine yardımcı olabilecek birilerini bulurlar diye düşünüyorum.

https://www.facebook.com/IUSEnglish?ref=ts&fref=ts
    https://www.facebook.com/groups/iuSarajevo/?ref=br_rs
    https://www.facebook.com/groups/bhius/?ref=br_rs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FENOMEN_FB -- 2 Kasım 2014; 18:39:37 >

• HakanYetisen H kullanıcısına yanıt
    Her kafadan bir ses çıkıyor bu travnik üniversitesi hakkında.. allah aşkına bu üniversite yök onaylımı degılmı bırı bıze su universiteyle alakalı açık ve net bilgi versinde ona göre gidelim.benim riske girmek gibi bir lüksüm yok! onun için iyice araştırmadan gidemeyecegim ama biride cıksın şunu bunu ara konus desin veya gittiklerini gördüklerini yaptıklarını paylaşsın. oraya giden insanları öldürüyorlar mı nedir hepsi kayıp yahu????siteye bakıyorum dandirik siteler ve üniversite sayfaları. bu üniversiteyi bizzat arasak konussak mutlaka türkçe bilen birine bağlayıp yönlendirirler sanıyorum? sonucta kalıcak yer yok evraklar hazır degıl sonucta yer bılmıyoruz bir danışmanlık gerekıyor sanırım eurostarda gidecek olan kişileri toplayıp yer yön gosterıyor. cunku bır kişi demiştiki bizi havalımanında toplandık ve hepımızı gruplara ayırdılar. bırlıkte bosnaya gıttık orada da arabalar geldı bızı aldı evlere yerlestırdıler her ıhtıyacımızda yardımcı oldular dendi. ee peki bu ögrencilere yardım eden kişiler kimler??
    @HakanYetisen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.