Şimdi Ara

BOSS BİLİŞİM (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
58.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu sabah alışveriş yaptım. Teslimat süresi 1 gün diyordu. Sabahtan beri siparişlerim sayfasında onaylandı olarak gözükmekte. Bekliyorum kargoya verilecek mi? Güncelleme yapıyor olacağım.

Ek : Bugün kargoya verildi olarak gözükmekte. Fakat Siparişlerim sayfasında yazan kargo numarasını Aras kargoda sorgulattığım zaman gönderi bulunamadı diyor :)

EK2: Verdikleri kargo takip no yurtiçi kargo numarasıymış. Kontrol ettiğim zaman 30 Haziran tarihinde aldığım kargoyu 1 Temmuz günü kargoya vermişler. Kargolama süresi benim için oldukça makul. Fiyat olarak piyasadan uygun bir üründü. Şuana kadar hem müşteri temsilcisinin tavrından hemde kargo süresinden memnunum. Ürün geldikten sonra ürünüde kontrol edip bir güncelleme daha yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 2 Temmuz 2020; 10:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexer3

Kontrolcüsü de dahil mi bu fiyata?

Alıntıları Göster
    hocam fanlar satıldı kontrolcusu yoktu
  • 15 Haziranda BossBilişim internet sitesi üzerinden bir alışveriş yapmıştım. Ürünün web sayfasında tedarik süresi 9 gün olarak gösteriyordu. Böyle yurt dışı stoklu çalışan firma/şirketlerin nasıl çalıştığını bildiğimden ben kafamdan 1 ay süre biçmiştim tedarik + kargolama için. Beklediğim gibi ürün sipariş edilmesinin 22. günüde tedarik edilip kargoya verildi. Memnun muyum? Kesinlikle memnunum. Satın aldığım ürün Türkiye'de bulunmayan üst seviye bir termal macun. Bossbilişim fiyatı 195TL, bu ürünü amazon yada newegg'den getirtmeye kalksam 500TL'ye mal olacaktı. Gayet güzel acelesi olmayan bir alışveriş oldu.

Ürünün web sayfasında tedarik süresi 9 gün yazıyorsa arkadaşlar, ürününüz yurtdışından temin edilecek, gümrükten geçip ülkemize girecek sonra size ulaşacak demektir. Tedarik süresi 1 gün yazanlar zaten firmanın Türkiye'deki stoklarında mevcut demektir. Bu ürünleri sipariş etmeniz durumunda muhtemelen birkaç gün içinde teslim alırsınız.

Sonuç olarak: Eğerki alışverişinizde bir aceleniz yoksa, bence tercih edilebilecek bir durum. Bazı ürünlerde inanılmaz fiyat avantajları sunabiliyor.

• 8 haziranda yapmış olduğum alışverişim hala daha tedarik ediliyor aşamasında. 1 ay geçmesine rağmen kargoya verilmedi, gümrükteki yeni vergilendirmeler sebebiyle bu gecikmenin olduğunu söylediler.
  • Güncelleme: 27 Temmuz tarihinde kargom teslim edildi. Ürünler sipariş verdikten 49 gün sonra elime ulaştı.
  • Merhaba, 30 Temmuz tarihinde hiçbir yerde bulamadığım 1 More H1007 Spearhead Gaming Kulaklığı Boss Bilişim'den siparişi geçtim. Ürün elime 4 Eylül tarihinde ulaştı. Müşteri temsilcilerini aradığımda sürekli bu hafta gelir ve adresinize kargolanır diyorlardı. Tabii ki öyle olmadı yaklaşık 35 günün ardından 2 Eylül tarihinde siparişim paketlendikten sonra kargolandı. Sizlere önerim sabırlıysanız ve aradığınız ürün stoklarda değilse buradan isteyebilirsiniz. Ucuz olması da göz ardı edilmemeli tabii ki.
  • Bu firma düzgün çalışıyor ve aktif midir. Yoksa Nano teknoloji gibi dolandırıcı firma mıdır?

• MeretX M kullanıcısına yanıt

Nanoteknoloji dolandırıcı mıydı ki? BOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir.  Ben 3-4 kez alışveriş yapmış ve hiç sorun yaşamamıştım. Benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla; ürünler eline geç ulaştığı için yaygara yapan kimi sabırsız müşteriler firmayı karalamaya çalıştı. Koparılan yaygaradan etkilenen insanlar da firmayı dolandırıcı belledi BOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. 

Boss Bilişim de benzer şekilde çalışıyor, yani ürünler elinize geç ulaşır. Sipariş verirseniz ortalama bir - bir buçuk ay kadar beklemeyi göze alın. Aceleniz varsa bu tür yerlerden sipariş vermeyin.

• Geçenlerde Türkiye'de bulamadığım bir ürünü sırf burada gördüm ve çok pahalı bir şey değil diye (75TL) sipariş ettim. 2-3 ay bekledim gelmedi. İptal/İade talebinde bulundum sonunda. Talep hızlıca cevaplandı, param sorunsuz şekilde geri yattı ama 2-3 ay da onlarda kalmış oldu. Dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum ama bir daha alışveriş -denemesi-yapmayı da düşünmüyorum.

• XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt

ürün patladı galiba ses seda yokBOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. 

bu arada hep de yeni üyeler teslim aldım diyor nonakatolog patladı hala kanan var mı bu yeni üyelere acabaBOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ocak 2021; 20:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ürün patladı galiba ses seda yok 

bu arada hep de yeni üyeler teslim aldım diyor nonakatolog patladı hala kanan var mı bu yeni üyelere acaba 

Selamlar hocam ben ürünümü teslim aldım. Buraya yazmamışım. Yeni üye derken bana söylemediniz umarım :)

• XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt

yok sana demedimBOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir.  iyi bari kurtarmışsın güle güle kullanBOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ocak 2021; 21:32:33 >
  • wishnem35 kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 10 gün önce ram aldım boss bilişimden tek isteğim ramin gelmesi rami hiçbiryerde bulamıyorum sadece orada var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasKapital

Yaklaşık 10 gün önce ram aldım boss bilişimden tek isteğim ramin gelmesi rami hiçbiryerde bulamıyorum sadece orada var.

ram geldi mi?

• boss bilişim'den sata kablo sipariş verdim geç geldi. sabırlıyım diyorsan ona göre sipariş verin.

29-12-2020 22:55:16 tarihinde satın aldığım 5 şubatta geldi. neredeyse 5 hafta sürdü.

• Bossbilişimden Kumanda aldım, 35 günde geldi. Beklemeniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: quas1modo

Merhaba, 30 Temmuz tarihinde hiçbir yerde bulamadığım 1 More H1007 Spearhead Gaming Kulaklığı Boss Bilişim'den siparişi geçtim. Ürün elime 4 Eylül tarihinde ulaştı. Müşteri temsilcilerini aradığımda sürekli bu hafta gelir ve adresinize kargolanır diyorlardı. Tabii ki öyle olmadı yaklaşık 35 günün ardından 2 Eylül tarihinde siparişim paketlendikten sonra kargolandı. Sizlere önerim sabırlıysanız ve aradığınız ürün stoklarda değilse buradan isteyebilirsiniz. Ucuz olması da göz ardı edilmemeli tabii ki.

1007 den memnun musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.