Şimdi Ara

BOSS BİLİŞİM (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
58.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kurulan site olduğundan alışveriş yapan yok. Bende tane ürün alacağım ama buradan alışveriş yapanı göremedim.
  • TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz, RTX2080 8GB, 16GB Ram, 1TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-7-3700x-3-6ghz-rtx2080-8gb-16gb-ram-1tb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

hazır sistem istersen ekleme cıkarmada yapıyorsun

• Ben nanokatolog sitesine para kaptıran salaklardan biriyim. Benzer duruma düşmemek için Kadıköye gidip birebir yüz yüze görüşerek para bir tarafa mal bir tarafa firmadan al. Sitede adresleri var. Bende Thermaltake GF1 850W güç kaynağı alacağım ama nanokatolog sitesinde yediğim kazıktan sonra siteye güvenip sipariş veremedim.
  • Meretten kullanıcısına yanıt
    Ödeme itirazında bulun bankaya çok zaman geçmediyse çözerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende internetten bir marshall ses sistemi almak istedim reklamlardan en ucuz boss bilisim cıktı aradim düzgün konuşan bir eleman 9 is gununde elime ulaşacağını soyledi hatta dedim içimdem getiremezler 9 gunde 15 gune gelir herhalde ...
    Amaaa gelmediii :)))) gumrukte urunler deniliyor telefona çıkmadıkları oluyor 15 gunden sonra aradigimda isterseniz iyade işlemleri başlatalım dedim bekleyelim bir hafta daha ...
    En son dun görüştüm dedi cikti gumrukten yarin arayin kargo bilgilerinizi vereyim deyince sevindim aradim ertesi gunu telefonu açan yok surekli meşgul ,mesgul olmadiginda da acilmiyor bugun 19 gun gecti urun fiyatı 2900 şikayet lere baktigimda 1 ay geçti gelmedi urun diyor biri , otekisi diyorki kargo ya verdik dediler 3 hafta gecti gelmedi al birde burdan yak :)))
    Halbuki bastan söylese piyasadan ucuz urunler satiyoruz gordugunuz gibi 15 gun ile 1 ay arasinda temin ediliyor dese en azindan insanlari tedirgin etmezler 9 gun denince beklentiler farklı oluyor buda insani strese sokuyor .. nacizane dusuncelerim sevgi ile kalin 👍👍👍

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ERave

Merhaba bende internetten bir marshall ses sistemi almak istedim reklamlardan en ucuz boss bilisim cıktı aradim düzgün konuşan bir eleman 9 is gununde elime ulaşacağını soyledi hatta dedim içimdem getiremezler 9 gunde 15 gune gelir herhalde ...
    Amaaa gelmediii :)))) gumrukte urunler deniliyor telefona çıkmadıkları oluyor 15 gunden sonra aradigimda isterseniz iyade işlemleri başlatalım dedim bekleyelim bir hafta daha ...
    En son dun görüştüm dedi cikti gumrukten yarin arayin kargo bilgilerinizi vereyim deyince sevindim aradim ertesi gunu telefonu açan yok surekli meşgul ,mesgul olmadiginda da acilmiyor bugun 19 gun gecti urun fiyatı 2900 şikayet lere baktigimda 1 ay geçti gelmedi urun diyor biri , otekisi diyorki kargo ya verdik dediler 3 hafta gecti gelmedi al birde burdan yak :)))
    Halbuki bastan söylese piyasadan ucuz urunler satiyoruz gordugunuz gibi 15 gun ile 1 ay arasinda temin ediliyor dese en azindan insanlari tedirgin etmezler 9 gun denince beklentiler farklı oluyor buda insani strese sokuyor .. nacizane dusuncelerim sevgi ile kalin 👍👍👍
    geçmiş olsun diyelim bile bile lades demişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ERave

Merhaba bende internetten bir marshall ses sistemi almak istedim reklamlardan en ucuz boss bilisim cıktı aradim düzgün konuşan bir eleman 9 is gununde elime ulaşacağını soyledi hatta dedim içimdem getiremezler 9 gunde 15 gune gelir herhalde ...
    Valla aliexpress siparişini beklerim bu Tr deki bilinmedik sitelerden alışveriş yapmam en azından aliexpressten geçte olsa geliyor.

• Para fazla geldiyse denenebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4ERave 4 kullanıcısına yanıt
    Boss bilişim batti hocam. Nanokatalog bossbilisim istanbulbilisim bunlar ayni firmalar hepsi batti

• Nanokatologdan 40-50 tl yi geçmeyen şeyler aldım 2 kere. Geçte olsa geliyor ama. Biri 15 günde diğeri 2 ayı bulmuştu. Tr de başka sitelerde bulunabilen ürünleri nanokatolog gibi sitelerden almamanızı tavsiye ederim.

• dostum boss bilişimin güvenilir olduğunu sanmıyorum sinerjiden veya iventusdan yap, sinerji tavsiyem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Boss bilişim batti hocam. Nanokatalog bossbilisim istanbulbilisim bunlar ayni firmalar hepsi batti
    Bunların aynı firma olduğuna ilişkin kanıtınız nedir?
  • bu hala dolandırmak için aktif sipariş alıyorlar
  • eazzy kullanıcısına yanıt
    Nano sipariş almıyor, tüm ürünleri satışa kapattı. Boss 6 ay kadar olmuş kurulalı, yeni bir firma olarak görünüyor. Yukarıdaki arkadaş aynı firma olduğunu iddia etmiş ama "Bunların aynı firma olduğuna ilişkin kanıtınız nedir?" soruma yanıt vermedi. Tamamen hissiyatına dayalı bir iddiada bulundu sanırım. Boss yeni olduğu için biraz zamana ihtiyacı olacak gibi... Şu anda siparişlerin geciktiğine ilişkin şikayet yorumları var ama stoksuz çalıştıkları, yani siparişe dayalı olarak mal ithal ettikleri için gecikme olması normal ancak siteye "9 günde teslimat" ibaresini yazınca müşteriler haklı olarak sabırsızlanıyor. "Geç olsun, güç olmasın" mantığıyla beklenmesi gerekir ama eninde sonunda malın geleceğine ilişkin bir inanç oluşması gerekir müşterilerde. Şu anda bu inanç henüz oluşmuş değil. Dediğim gibi; Boss yeni olduğu için biraz zamana ihtiyacı olacak... Güvenilir mi, değil mi, zaman gösterecek.

• 24.02.2020 tarihinde Conceptronic Wireless Bluetooth Super Bass hoparlör;
    Boss Bilgisayar
    Conceptronic Wireless Bluetooth Super Bass 3 W 85 dB 0.5% Wired & Wireless 10 m Mini-USB
    https://www.bossbilisim.com/conceptronic-wireless-bluetooth-super-bass-3-w-85-db-0.5-wired--wireless-10-m-mini-usb-50425
    siparişi verdim beklemedeyim güncel durum tedarik ediliyor olarak gözüküyor gelişmeleri aktaracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: [_FUSI_]

24.02.2020 tarihinde Conceptronic Wireless Bluetooth Super Bass hoparlör;https://www.bossbilisim.com/conceptronic-wireless-bluetooth-super-bass-3-w-85-db-0.5-wired--wireless-10-m-mini-usb-50425 siparişi verdim beklemedeyim güncel durum tedarik ediliyor olarak gözüküyor gelişmeleri aktaracağım.
    maceraya gerek yok Tahmini Teslim Süresi 9 Gün diyor

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    Göz göre göre insanları yanıltıyorsun geciksin geç olsun güç olmasın diyorsun. 9 gün dedilerse 9 günde gelmeli
    Nanokatalog ifşa oldu kepenkleri indirdi buda aynı tip firma

ARKADAŞLAR KESİNLİKLE UZAK DURUN İLK BAŞLARDA GÜVEN VERMEK İÇİN SİPARİŞLER GELİR AMA EN SONUNDA DOLANDIRILIRSINIZ NANOKATALOG BİNLERCE SİPARİŞ ALDI AYLARCA BEKLETTİ SONRA KAÇTI
    BÖYLE SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPACAKSANIZ ARKASINDA KİM VAR BİLMENİZ LAZIM BÜYÜK VE OTURMUŞ BİR ŞİRKET YADA HOLDİNG VARSA ALIŞVERİŞ YAPIN
    BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR
    BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYA KALKIP DOLANDIRILANLA DALGA GEÇECEĞİM ŞİMDİDEN SÖYLEMESİ
  • Hiç bir yerde bulamadığım bir ürünü sipariş ettim. 50 TL diye riske girdim. 15 gün oldu hala tedarik sürecinde. Tedarik süresi 1 ay. Beklemedeyim bakalım. Gelişme olursa yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.