Şimdi Ara

BOSS BİLİŞİM (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
58.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin de sende değilsin iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de edifier hoparlör modellerine bakıyorum. Sadece bu sitede var, zaten çok eski hoparlörler. Bundan önce de nanokatalog getiriyordu lakin orası da bildiğiniz gibi pek güvenilir değildi. En azından bir ömür bekliyordunuz. Şu an nanokatalog batmış durumda ve bütün ilanları kapatmış. Orada da çoğu ürün için 9 gün tedarik diyordu(edifier için). Şu an bu sitede de durum böyle. Bazı ürünlerde 1 gün yazıyor ama alıp denemeye çekiniyorum:D Çoğu arkadaşın dediği gibi garanti de sıkıntı olacak ama şimdilik o kısmı düşünmüyorum. Fiyat konusunda da garip şekilde ucuzlar. Aşağıdaki ürün için fiyat almanya fiyatlarıyla hemen hemen aynı. UK fiyatı daha ucuz. Belki ucuz olarak sabit getirdikleri bir yer vardır bilemiyorum.

BossBilişim ₺589,77

AmazonUK ₺467

AmazonDE ₺564

Düzgün ve olumlu tek yorum @mustafa537 arkadaşımızın. Aynı konu technopat ta da konuşuluyor. Orada da durum aynı. Yeni alışveriş yapmış ya da yapacak arkadaşlar buraya yazarsalar belki bir cesaret ben de 1000tl altı bir alışveriş yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Sattıkları ürünlerde ürün ile beraber gelen garanti belgesinde hangi ithalatçı ismi yazıyor o önemli. Örneğin Asus, MSI, Gigabyte gibi servisler resmi ithalatçı harici gelen ürünlere bakmıyorlar. Yani sonuç olarak bu firma yarın kapatıp giderse 3 kuruş daha ucuz diye aldığınız ürün garantisiz şekilde elde patlar.

Alıntıları Göster
    Evet resmi ithalatçı ürünü olmazsa ileride sorun olabilir. Çünkü ne olursa olsun üreticinin servisi gibi olmaz. Çamura yatacak çok bahane bulurlar diye düşünüyorum. Aslında fark 3 kuruş kadar az değil :)
    Logitech G560 şu an Teknosa ve vatanda 2200 TL. Ama Boss 1250 TL ye satıyor. Neyse zaten gittim Logitech Z625 aldım.

• Boss bilişimden aldığım ürün 24 gün sonra elime ulaşmıştır.
    BOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir.
  • Ben urun aldim siparis 1 gun sonra teslim dedikleri ertesi gun geldi 9 gun sonra dediklerini bekliyorum. Simdilik hersey yolunda ve cok ucuza geldi....

• aynı şekilde 3 tane sleev kablo siparişi verdim. 1 gün dedikleri ertesi gün geldi. diğer iki kablo 9 gün diyorlar. beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 3 Nisan 2020; 15:38:52 >
  • Arctic Thermal Pad aldım buradan, iki günde geldi. Piyasadan 100tl daha ucuzdu üstelik, tarafımca baya kazançlı bir alışveriş oldu. Buradan alışveriş edilecek ise stoklarda olup olmadığına dikkat etmekte fayda var bence. Benim ürün 1 günde teslimat ibaresine sahipti. 9 gün yazanlar tedarik, gümrük vs derken beklenenden çok daha uzun sürede gelebilir. Üstüne COVID-19 nedeniyle çok daha fazla uzaması olası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

aynı şekilde 3 tane sleev kablo siparişi verdim. 1 gün dedikleri ertesi gün geldi. diğer iki kablo 9 gün diyorlar. beklemedeyim
    Hocam 9 gün süre verdikleri ürünlerde durum nedir ? Güvenilir mi bu site ?
  • 1 gün dediği geldi 9 gün dedikleri 20 gün gelmeyince iptal ettim parayı iade ettiler bir daha almam

• Formlardaki kötü yorumlara aldırmayıp firma telefonu aradım, telefona hemen cevap verdiler. Ürünü sordum stoklarda varmı diye, var dediler ve bende siparişi verdim. 05.06.2020 tarihli siparişim 08.06.2020 tarihinde elime ulaştı. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bunun üzerine bir de telefon açıp teşekkür ettim. Logitech Z625 h.burada ' da 2.770 tl ben Boss bilişimden 1.480 tl ye aldım. Aradaki fark üç kuruş filan da değil tamı tamına 1.290 tl. Temin süresi 1 gün yazan tüm ürünler alınabilir. 9 gün yazanlar yurt dışı olarak geldiğinden günümüz pandemi sıkıntıları ve kargo yoğunluklarından dolayı gecikmeli gelebilir. bunu göz önüne alarak sipariş verebilebilir.
    BOSS BİLİŞİM  (Sistem toplanır mı) konu kapanmıştır boss bilişim den vazgeçilmiştir.

• bir geri dönüş var mı Ürünler elinize ulaştı mı?
  • sariarslan38 S kullanıcısına yanıt
    bir mesajın var oda boss bilişim bizde sana inanıp sipariş mi vereceğiz ?
    sağol kardeş bizim kendi dolandırıcımız var
  • 08.06.2020 tarihinde BossBilişim üzerinden 188 liralık bir ürün siparişinde bulundum. Tahmini teslim süresi 9 gün olduğu yazıyordu, bugün 10. gün ancak hala tedarik ediliyor yazısı ile karşı karşıyayım. Aldığım ürün birçok yerde bulunmayan performansı ve kalitesi iyi bir kasa fanı idi. 5 adet sipariş verdim halen daha beklemedeyim. Gelen yorumlara istinaden beklemeye devam ediyorum. 1 ay içerisinde elimde olsun benim için kafi :)

EDİT: Biraz önce BossBilişim'i aradım. Site üzerinde vermiş oldukları iletişim numarasından onları aradım ve hiç beklemeden arar aramaz müşteri temsilcisine bağlandım. Telefondaki beyefendiye isim-soyisim bilgilerimi verdikten sonra hemen siparişimi gördü ve siparişim hakkında bilgi verdi. Bu haftasonu sevkiyat aracının geleceğini, önümüzdeki hafta içerisinde, tahmini salı-çarşamba günü ürünlerin elimde olacağını söyledi. Ben şu ana kadar gayet memnunum alışverişimden. Sonuç olarak Türkiye'de bulunmayan ve yurtdışından almaya kalksam 2 kat fazla para ödeyeceğim ürünleri bana uygun fiyata tedarik ediyorlar. Fazla para vermektense beklemeyi tercih ederim. Şimdilik deneyimlerim bu kadar. Ürünler elime gelince tekrar geri dönüş sağlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3lackbess -- 18 Haziran 2020; 12:33:37 >

• Sevgili arkadaşlar adamlar dolandırıcı falan değil. Ben 1200 tl ye th8a oyun shifter aldım bugün geldi. 25 gün bekledim ama geliyor ve faturalı. Piyasada bu ürün 2800 tl
  • sitede bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Thrustmaster direksiyon aldım fakat daha sonradan ani gelişen bir sebepten dolayı siparişimi iptal ettim 1 günde parayıda aldığım karta hemen yatırdılar.Ürünler yurtdışından geldiği için tabi beklemeniz gerekiyor yoksa sitede bir sorun yok gibi N11'dede mağazaları var.
  • 1 adet Corsair LL120 siyah ve 2 adet Arctic F12 PWM PST fan alacağım aylardır bekliyorum yav hiç bir yerde stoklara girmiyor. En sonunda mikerler diyip bossbilişimden sipariş edicem artık. Ulan ne biçim iş ya kasa fanı bile bulamıyoruz
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    3 adet ll120 siyah yada beyaz farketmez 1 ay kullanildi fanlar yurtdisi hepsi 450 tl 3 adet fiyati

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wishnem35 kullanıcısına yanıt
    Bana 1 tane lazım hocam onu da sıfır alırım yine de sağol
  • nanokatalogun diğer oluşumu sanırım. yurtdşndan toplu sipariş sonrası getirtiyorlar öyle dağıtıyorlar. benim acelem yok diyorsanız alın ama alıpta insanları sıkboğaza sokmayın . 9 gün diyor onu geçin sanki aliexpressten alıyormş gibi bekleyin. türkiyede satılmayan yurtdışındaki sitesininde türkiyeye yollamayacağı şeyleri alırsanız daha iyi olur . vatan 500 tl bossda 450 tl ye satılan ürünleri almayın saçmalık olur. nanodan ben 5 parça ürün almıştm 20 günde geldi her defasında haftaya diyip durdular sonra geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishnem35

3 adet ll120 siyah yada beyaz farketmez 1 ay kullanildi fanlar yurtdisi hepsi 450 tl 3 adet fiyati
    Kontrolcüsü de dahil mi bu fiyata?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.