Şimdi Ara

Bostancı VATAN a Nasıl Gidebilirim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminönünden Bostancı Vatan a nasıl gidebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Adresi;

VATAN BİLGİSAYAR BOSTANCI
    Ankara Asfaltı Yeşilvadi Sokak No: 1
    Bostancı Kavşağı - İstanbul

http://www.vatanbilgisayar.com/iletisim.aspx

• Vapurla Kadıköye ordanda E-5 güzergahından giden Kadıköy Pendik minübüsleri ile rahatlıkla gidebilirsin
  • Artık Minibüsler E-5 ten geçmiyor biliyorum ben.
  • yanlış biliyosun o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Vapurla Kadıköye ordanda E-5 güzergahından giden Kadıköy Pendik minübüsleri ile rahatlıkla gidebilirsin

Çok teşekkürler kardeşim.
  • Şubat ayından itibaren Minibüsler E-5 i kullanmayacak demişti haberlerde.
  • o yol minibüsle cekilmez ya bin otobüse e5ten gecen tonla otobüs var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköyden e-5 den pendiğe devam eden otobüse bin.

Bostancı köprüsünde in.

Karşıya geç.Benzinliğin yanından giriş var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxL_aq

quote:

Vapurla Kadıköye ordanda E-5 güzergahından giden Kadıköy Pendik minübüsleri ile rahatlıkla gidebilirsin

Çok teşekkürler kardeşim.

Rica ederim
    stonegiant'ın dediği gibi Kadıköyden otobüslede gidebilirsin.
    TuVNeRa olabilir tabii mümkündür

• Eminönünden kadıköye geç dediği gibi arkadaşların. Sonrasında iner inmez dümdüz yürü orda solunda otobüsler olcak kaldırımdan inmeden 319 durağı var. O otobüsler bostancı köprüsünden geçer. Bostancı köprüsünün üstünde inersen 10 dkk yürüme mesafesinde.
  • @feriox, @stonegiant, @TuVNeRa, @haznedarog1u
    hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
  • eminönü'den kadıköye geç vapurla sonra da 21 no'lu herhangi bir otobüse bin (21A, 21B, 21U, ne olursa). sonra da bostancı köprüsü durağında in ve E-5'in karşı tarafına geç orada görürsün zaten yanında shell ve total benzin istasyonu var.
  • quote:

Kadıköy-Pendik minibüsleri E-5 ten gitmezler ziverbey-bostancı-maltepe-kartal güzergahını takip ederler

E-5 ten gidenler Kadıköy-Maltepe minibüsleri (mavi şapkalı) dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Şubat ayından itibaren Minibüsler E-5 i kullanmayacak demişti haberlerde.

hocam minibüslerin işlemiyeceği yer karşıda (avrupa yakası) metrobüslerin işlediği güzergaha denk gelen minibüs hatlarıydı anadolu yakasında canavar gibi çalışyorlar ve trafiğin içine etmeye devam ediyorlar
  • deniz ulaşımı ile kadıköy e geç. ordan minibüslerin kalktığı yerden e-5 den geçen minibüsler var. onlara bin. şöfere söyle vatana gelince indirirmisniz o seni vatanın tam önünde indirir. zaten vatanın önünde po mu ne vardı. benim okulda vatanın az ilersinde maltepe tarafında kalıo. zaten

NOT:MAVİ BAŞLIKLI MİNİBÜSLERE BİNİLCEKSE BU MİNİBÜSLER ANABABA GÜNÜDÜR BUNU UNUTMAYALIM,DEĞERLİ EŞYALARIMIZA SAHİP ÇIKALIM.
  • Avrupa yakasından cevizlibağdan kalakn 500 T var hemen hemen her yerden geçer

Karsıda en azından kartal girişine kadar gidebilirsin oradan Bostancıya giden minibüsler var...
  • gel kadiköye 16b ,16y ,19z ,19b ,16c , ...........

veya ark dediği gibi 500T yap tek araç
  • biraz uzun olur belki ama üsküdara gec vapurla ordan da atla bostancı arabasına numarasını tam hatırlamıyorum fakat o şekilde 3 kere falan gittim ben istanbulda yasamıyorum......
  • Vapurla Kadıköye gidersen 21a,Üsküdara gidersen 16a ile e5 üzerinde Bostancı Köprüsünün orada inip karşıya geçebilirsin.

Dip Not:İstanbulda yaşamıyorum sadece biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 12 Şubat 2008; 3:00:17 >
  • karşı tarftan 256 mı 252 mi ne vardı tam ordan geçiyodu ama orda nerde kalktığını bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.