Şimdi Ara

Boun makine vs Bilkent ie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara’da yaşıyor olsam çoktan Bilkent ie demiştim bile. İstanbulda kalmak istiyorum ama burada içime sinen bölümler tutmuyor.

Buradan mezun olan,okuyan tanıdığınız varsa bildiklerinizi aktarabilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up

• Bölüm tercihini yap önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Hangisini okursam okuyayım aynı alana yöneleceğim

• Bilkent ie

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent ie bence

• hard mühendislik istemiyorsan kesinlikle bilkent ie hocam. gidip de boun diye makina istememene rağmen makina yazmak bilkent tutuyorken çok saçma. böyle şovlara hiç gerek olduğunu düşünmüyorum. boun makinanın sıralaması 30kdır gidip sütçü imam ie falan oluyodur boun’da makina yazarsın anlarım da bu biraz fanatiklik olmuş. ayrıca yönelmek istediğiniz alanı bilmiyorum (muhtemelen hard mühendislik değil) ama bilkent ie size her türlü fırsatı sağlar. tabii her zaman en iyisi burdakilerin yorumundan çok orada okuyan/mezun/öğretim görevlilerinin yorumudur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam ama boun’u boun olduğu için değil istanbulda olduğu için istiyorum yani o kafamı karıştırıyor ailemin yanından ayrılmak benim için zor olacak

• Up

• Şehir için, okul için üniversite tercihi yapılmaz. Öncelikle hangi bölümü istediğinize karar verin.

Ayrıca üniversite yıllarında şehir dışında okumak ( bu istanbul'dan ankara'ya gitmek bile olsa ) kesinlikle yapılmalı, insanı büyütüyor ve olgunlaştırıyor.

• Boun makine yazardim endustrici isi de yaparsim bilgisayarcı isi de boun sonucta her yone cekiliyor. Danisman olan birsuru insan var boun makineden bence mukemmel bolum heke ki 3k gibi bir siralama için 2 sene once 1.5la kapiyordu 2 3 seneye gene 2k altina iner

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Sen ne okuyorsun

• Makine bölümü hedefiniz değilse, yani başka bölümlerle ikilemdeyseniz hayatta okunmaz. O yüzden Bilkent IE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 3 Ağustos 2021; 13:12:32 >
  • hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt

%95 bu sene sabanciya yerlesecegim mezundum

• İstanbulda yaşayan ve iyi bir yer gelen birisi için Ankara’ya gitmenin bir esprisi yok bence. Özellikle İstanbul’u seven birisi başka yere gidince afallıyor ve bunu istanbulda yaşamayan kesinlikle anlayamaz ayrıca aileden ayrılmak zor geliyorsa bu riski alma çünkü psikolojik olarak alışmak istemeyeni sarsıyor işkence geliyor.İşin okul boyutuna bakınca bence itü endüstri düşünmüyorsan Boğaziçi makine seçmek daha mantıklı hard evet ama okulun kendisi ve konumu ile kendine çok fazla şey katabilirsin. Hem yönelmek istediğin alan ikisinde de aynıysa Bilkent ie seçmek bence mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 3 Ağustos 2021; 14:47:42 >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hocam tebrik ederim

Peki boun makineye sıralaması yetip bilkent ie ye yetmeyenler ne yapsın hocam?(boun makinenin gerileme ihtimali yüzünden)

Bitirince yönetici oluyorsun geyiği doğru mu

• geridekaldılar kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle kesinlikle bunlar benim alanım değil ama çevremden dolayı hakimim birçok şeye, bir de bunun sadece 1 kişinin yorumu olduğunu ve en yararlı bilgiyi o bölümde okuyan/mezunlardan alabileceğinizi kesinlikle unutmayın.

bakın boun makineden de istediğiniz yere ve konuma ulaşabilirsiniz. örneğin bi danışmanlık veya finans şirketinde staj yapıcaksanız kimse size sen makine okuyosun makineci olmak zorundasın, aselsana git, gelemezsin demez. senin o alana karşı ilgin varsa zaten kendi çabanla ulaşırsın. sadece müfredat ve alan olarak çok farklı şeyler. ben olsam odtü endüstri veya istanbul istiyorsam itü endüstri yazardım.

siz eğer benim için müfredat ve dersler sorun değil benim mutlu olacağım yer kesinlikle boğaziçi diyorsanız gözünüz arkada kalmadan yazabilirsiniz. ne de olsa önemli olan insanın mutlu olacağı yerde olması.

Hocam kafamda net bir bölüm yok açıkçası. Ondan boğaziçi boğaziçidir mantığıyla düşünüyorum şu anda. İmkan olarak itü ve odtünün çok çok ötesinde çünkü.

• geridekaldılar kullanıcısına yanıt
    “kafamda net bir bölüm yok açıkçası” cümlesinin karşılığı makine mühendisliği yani. bol şans hocam, umarım mutlu olursunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.