Şimdi Ara

Boun politika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sene başından beri bu okulu istiyorum ama mezun oluncaki oluşan belirsizlik beni korkutuyor.Bu bölüm hakkında edindiğiniz bilgiler veya düşünceniz nelerdir?
    Ya ankara hukuk ya boun politika sizce hangisi?

• up
  • Hocam uluslararası ilişkiler mi diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Hocam uluslararası ilişkiler mi diyosun

siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
  • İlgin vasa gel dostum ui güzel bölüm. Genel olarak da yurt olayı bazen cikmiyormus onun dışında kötü pek bir şey duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence uluslararası ilişkiler yaz hocam boun. Hukuğun eski numarası yok artık. Bana kalırsa boun iyidir, okul bitmeden iş teklifleri bile alırsın.

• Sıralama 1689.boğaziçi psikoloji gelebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B60EE9E64 -- 3 Ağustos 2016; 10:58:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLKENT LOBİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence psikoloji gelir de politika yazdın mı onun gelme olasılığını nasıl görüyorsun kendin için öne hangisini yazdın yazdıysan bir de
  • Politika ilk tercihim ama sanırsam çok talep var ucundan kaçacak gibi geliyor,sizce gelme olasılığı nedir?

• geçen sene olsa tm3 üçte bu sıralama ve sbui orda olsa gelirdi ama bu sene çok sınırda gibi gerçekten benim de aşağı yıkarı buralarda ama yüzde 50 den fazladır yine şansımız bence geçen sene her yerin sıralaması öne geldi yok sistem değişecek yok dershaneler kapandı derken falan belki bu sene biraz rahatlar (inşallah)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenatay

geçen sene olsa tm3 üçte bu sıralama ve sbui orda olsa gelirdi ama bu sene çok sınırda gibi gerçekten benim de aşağı yıkarı buralarda ama yüzde 50 den fazladır yine şansımız bence geçen sene her yerin sıralaması öne geldi yok sistem değişecek yok dershaneler kapandı derken falan belki bu sene biraz rahatlar (inşallah)
    bu sene politikanın gerileyeceğini söyleyenlerde var...forumun yarısı tercih edecek ama inşallah gelir politika.
  • geriler de o tm3 e geçtiğinden suni bir gerileme olur en gazla da 150 geriler bence gelsin de sonuncu bile girsek yeter valla
  • Sizin sıralama kaç?

• 1653 benim de bakalım beklemekten harap oldum dün gece gram uyku girmedi gözüme bütün gece forumda yazı okuyup tercih listemle bakıştım :\
  • Boğaziçi politika,psikoloji,sosyoloji diye gidiyor benim tercih,psikoloji konusunda hala hafif kararsızım ama.

• psikoloji iyidir bence çok sorun etme gelir ilk tercihin inşallah açıklansa da kurtulsak artık yaz tatilinin her anı eziyet oldu resmen
  • İlk tercih gelsin sondan girsem de olur gerçekten... inşallah seninde gelir ilk tercihin

• benim de ilgimi ceken bir bolum ama tek basina okumak hafif kalir/gelecek belirsiz. akademisyen olmak istesem de her ihtimale acik dusunmek lazim o yuzden yazmayacagim

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenatay -- 17 Haziran 2017; 16:0:55 >
  • ösym nin ifşasına bile razıyım bende cidden olsun da
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.