Şimdi Ara

Boun Psikoloji - Ankara Hukuk - Bahçeşehir Hukuk - Yeditepe Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genşler hangisi birinci tercih olmalı Psikoloji okumak istemiyorum ama yine de boun havalı diye düşünüyorum

• psikoloji okumak istemiyorsan hiç bulaşma
    Ankara Hukuk yaz bence
  • Yeditepe hukuk yaz geç hukuku iyidir eğer istanbuldaysan ama yoksa ankara hukuk zaten Türkiyedeki hukuk fakültelerinin babasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunsparce, yeditepe'yi ciddi ciddi düşünmeye başladım. kalacak yer de veriyorlar. kafalarına göre bursları kesmiyorlardır inşallah.

]R3DROS3V3RTIGO, senin psikoloji konusunda çok dertli olduğunu biliyorum. Boğaziçi havalı diye düşünmüştüm ama yazmayı düşünmüyorum. En baştan beri Ankara Hukuk vardı aklımda ama şu yeditepe'yle bahçeşehir kafamı bulandırdı

@R3DROS3V3RTIGO
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtu

Dunsparce, yeditepe'yi ciddi ciddi düşünmeye başladım. kalacak yer de veriyorlar. kafalarına göre bursları kesmiyorlardır inşallah.

]R3DROS3V3RTIGO, senin psikoloji konusunda çok dertli olduğunu biliyorum. Boğaziçi havalı diye düşünmüştüm ama yazmayı düşünmüyorum. En baştan beri Ankara Hukuk vardı aklımda ama şu yeditepe'yle bahçeşehir kafamı bulandırdı

@R3DROS3V3RTIGO

Bildiğim kadarıyla kesmiyor zaten sakin okulun burs kesme şartlarına bakarak burslu tercih yapma sonra ne yaptım dersin ama Yeditepede öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum yinede bak resmi siteden ve okulu araştır

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Tşkler. Araştırmalarım devam ediyor.
  • quote:

Dunsparce, yeditepe'yi ciddi ciddi düşünmeye başladım. kalacak yer de veriyorlar. kafalarına göre bursları kesmiyorlardır inşallah.

@R3DROS3V3RTIGO

bu kadar çok sevdiğim bölümden hassas bir insan olduğum için vazgeçmek üzere olmam çok sinirimi bozuyor ve üzüyor beni belki de vazgeçmem bilmiyorum kafam çok karışık,psikoloğuma danışıcam
    psikolojiyi hem soğukkanlı hem de insanlara yardım etmeyi seven insanlar okumalı

Ankara Hukuk yukarıdaki arkadaşın dediği gibi markadır
    aslında İÜ Hukuk ta düşünebilirsin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB ve Yeditepe Tıp
    5 yıl önce açıldı
    hacettepe hukuk
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde biri Boun İşletme yaz 5 bin dalır'la işe başla dedi, doğru mu la, böyle bişey var mı $$$$
  • kardeşim özel üniversitelerle ilgili şu durumu da düşünmelisin: sen tam burslu, yüksek sıralamalı olarak oraya gitsen de çevrendeki herkes öyle olmayacak. senin gibi en fazla 5-6 kişi görürsün.
  • Siralaman nasil

• Tm'ler 800 küsür.
  • quote:

Tm'ler 800 küsür.

Yaz gec bogazici iktisat

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    İktisat'ın ne gibi artıları var ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.