< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Boun yazanlar
-
-
kanka bu konuya cevap verebilecek 2 kişi vardı, ikisini de forumdan kovdum. maalesef bounlu kalmadı.
konuya gelirsek katılıyorum. en overrated üniversite boun.
-
İlk 3 yapanlara 100K + özel yurt + aylık burs veriyorlar. İlk 100 için ise özel yurt + aylık burs. Derece yapanlar bu yüzden Boğaziçi yazıyor.
-
İlk 3 hariç diğerlerini de tüm top okullar yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 hariç de veriyorlar + olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orası doğru. Boğaziçi, diğer üniversitelerden isim olarak daha cazip geliyor demek ki. Muhtemelen de diğer Top üniversitelerin durumunun gayet iyi olduğunu biliyorlar.
Boğaziçi, bu seneki mühendislik sıralamalarında ODTÜnün gerisine düştü. EA bölümlerinde de sıralamalar ya gerilemiş ya da çok oynamamış. Yani Boğaziçi tercih eğilimi azalıyor diyebiliriz.
İlk 100 yurtları, diğer Boğaziçi yurtlarından farklı. İlk 100 yurtları tek kişilik diye biliyorum.
-
Boun yazardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten derece yapmış olsam koç yazardım ben ya. İtü çıkışı gittiğim oluyor çok ayrı mekan. Ama eada derece yapsam boğaziçi işletme garanti 1. Tercih
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X