Şimdi Ara

Boun yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabancı, bilkent, odtu falan geliyorken 2024 yilinda burayı yazanlarda nasıl bir akıl tutulması var anlamiyom en düşük oda 8 kişilik 14 kişi bile duydum 14 kişiyle aynı odada uyumak nedir koğuşmu bu a** imkan desen top özellerin yarısından bile kötü tutturmuşlar boun ağı, networku diye kendilerine kandırıyorlar sanki diğer toplarin ağı yok hocaların referansı yok valla boşa geçmiş bir ömür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka bu konuya cevap verebilecek 2 kişi vardı, ikisini de forumdan kovdum. maalesef bounlu kalmadı.

konuya gelirsek katılıyorum. en overrated üniversite boun.

• İlk 3 yapanlara 100K + özel yurt + aylık burs veriyorlar. İlk 100 için ise özel yurt + aylık burs. Derece yapanlar bu yüzden Boğaziçi yazıyor.

• Jamser kullanıcısına yanıt
    İlk 3 hariç diğerlerini de tüm top okullar yapıyor

• 100 hariç de veriyorlar + olarak

• Orası doğru. Boğaziçi, diğer üniversitelerden isim olarak daha cazip geliyor demek ki. Muhtemelen de diğer Top üniversitelerin durumunun gayet iyi olduğunu biliyorlar.

Boğaziçi, bu seneki mühendislik sıralamalarında ODTÜnün gerisine düştü. EA bölümlerinde de sıralamalar ya gerilemiş ya da çok oynamamış. Yani Boğaziçi tercih eğilimi azalıyor diyebiliriz.

İlk 100 yurtları, diğer Boğaziçi yurtlarından farklı. İlk 100 yurtları tek kişilik diye biliyorum.

• Boun yazardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    İTÜ UOLP YAZANLAR BURDA MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten derece yapmış olsam koç yazardım ben ya. İtü çıkışı gittiğim oluyor çok ayrı mekan. Ama eada derece yapsam boğaziçi işletme garanti 1. Tercih

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.