Arkadaşlar bende +6 ib war buna possion basarsam ne olur yakma ihtimalini geçin atack olarak ne kazanırım ne kaybederim. Bu konuyada bi çözüm bulalım bow a possion basılırmı basılmazmı ?
Posion damage bas atck kaybetmessin hiç bişey olmaz ama blassed elemental scroll la bas yoksa yanabilir.. şu işe yarıo ıskalamanı azaltıo mesela ash a 19-1000-821-19-...sonra mana gidio bazen atck olmuo damage wermio bas..
bowa posion basarsan vuruşun+ posion demage vuruşu olur ve daha iyi bir vuruş elde edersin ve tavsiyem olsun eğer high class ise kesinlikle blessed elemental ile bas yoksa yakarsın ama diğer middle class ve low class itemlerde basarken yanma çok nadirdir tabi ben 2-3 kez yakmışımdır böyle
Ya upgradeyi biliyorum bilmeyen +6 yapamaz zaten ben ne kaybederim ne kazanırım dedim
Bendede +7 İb Var Ve Bugun Posion Eklemeyi Dusunuyorum Ama Yanma İhtimaLi Varmi Onu Merak Ediyorum +7 Cunku Bide Silah Arkadasin Yanarsa Hem O UzuLur Hemde Ben ....
blessed scroll bile kullansanız mutlaka yanma ihtimali olacaktır. çok zengin değilseniz değerli bir itemde denemenizi önermem. elimde 4 tane +8 hornx varken hepsine teker teker blessed elemental scroll kullandım ve bunlardan biri yandı.
Evet Posion Çok Işe Yarıyor Özellikle Bi Warrior Posion Bassın Yoksa Mana Gidipte Damage Görmemek Çok Sık Görülen Bir Durum Haline Gelir...
asla basma ii bir okçu olan bilir poision damage zehirliyo we sıyırmalar başlıyo fatrkındaysanız poision damage basınca tutmuyo bazı oklar
biri bişi soluo bı adam cıkıo onun dedıgının tam tersı hangısı ?
kişisel görüşüm basmamandan yana kararsız kalma poison sektirmleri artıryo arkadaşdan +7 mirage aldım poisonlu 20 spikeden 3 90 attack verio evvelden dula +6 kullanıodum 20 spike = 0 ıska hepsi yerine gidio bana sorarsanız oyunda bu poison damage sadece eklendiği silahları 8 den sonra ışıklandırması için işe yarıyodur ...
quote:
Orjinalden alıntı: wolworeyn
Ya upgradeyi biliyorum bilmeyen +6 yapamaz zaten ben ne kaybederim ne kazanırım dedim
ilerde bow unu basmak istiyosan +7 veya +8 e falan basmak istiyosan poison damage basma ! ! ! , ama basmicam diyosan poison damage bas ! ! ! mesela zehirli oklar var poison okları onlarda ard arda damage vermeni fazlalaştırıyo galiba...Ya sen ilerde basmayı düşünmüyosan , poison damage bas...Bişi kaybetmiyosun merak etme , kazanıyosun... ama kimse ne kazandığını bilmiyo boşver sen bas
Ben basmıyacam +7 bastım yanmasın dan korkumdan deil basamayan +7 basamaz zaten ib bu boru deil 1.112 atack war har bi acı koyuyom lwl 49
Satıcaksan basma ama satmıycaksan hep kullanıcaksan. Blessed Elemental Scroll'la bas sekmeyi önlüyor.
blessed elemental le basarsan %95 upg. olur ama çok sekme oluyo.bnce +8 yapmadığın sürece bişeye posion basma.bnde posion damage li birsürü silah war bi wuruorum ıska geçio bi daha wuruorum 50 wuruo ondan sonra normal damage ini wuruo
Bazı priestler +8 mirage flame basmıyorlar neden diye sordugumda ise cok failed veriyor cvbını alıyorum gecen de cz de troll party de bir priest daha +7 flame damage li troll keserken party den offf bu ne yaw failed failed dedigini gördüm sizce dogrumu ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme