Şimdi Ara

Bow Skill Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben sroda bow kasıcam şöyle bir skill dağılımı düşünüyorum"Light/Cold/Pacheon" sizce nasıl ? Fire dense light daha makul gibime geliyor. Sizce doğru olurmu ? Beni aydınlatıcak olanlar için şimdiden teşekkür ederim. Konuda yanlışlık yapmış isem özür dilerim

• Hızlı kasmak için önerebileceğim en iyi build

FIRE %100 GEREKLİ
    ONUN YANINDA LIGTH

Yani ;

110FIRE 110 PACHEON 90 LIGTH 20 COLD

Önerim: 100lv'e kadar 90light 20cold kasman daha sonra light'i 0'a coldu 110'a çekmen pwpde yenizmez olabilmen için.
  • Teşekkür ederim.
  • Önemli değil.
  • bow char
    cold / fire olmalıdır. light'a zaten gerek yok ranged attacker oldugun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

bow char

+1
  • +1 nedir ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bow char

Bana göre de cold/fire olmalı. cold-fire videoları izleyin, veya serverınızda pvp'lerine bakın ne kadar sağlam olduklarını görürsünüz. Pvp'de warriorlardan kaçmak istemiyorsanız chinese str charlar için cold şart.Yanına da fire tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

+1 nedir ya

şöyle söyliyim, alıntı yaptıgı gönderiye harfiyen katıldıgının göstergesidir. bilmiyodun artık öğrendin, böyle tepkiler vermessn ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

quote:

bow char

Bana göre de cold/fire olmalı. cold-fire videoları izleyin, veya serverınızda pvp'lerine bakın ne kadar sağlam olduklarını görürsünüz. Pvp'de warriorlardan kaçmak istemiyorsanız chinese str charlar için cold şart.Yanına da fire tabii ki.

col/fire bow da colf imbue ve frost wall açılmalımı ? Yoksa sp israfımıdır ?
  • @Xreleave

fazladan sp'si olan bir charım olsa kb skillini kullanırken açmak için kullanırdım cold imbue hocam.Eu'lar ile pvp yaparken işe yaramaz (holy spell) ama chinese charlarında takıların bluesi tamamlanmamışsa işe yarar diye düşünüyorum.
    O skille zaten fazla damage vurma amacında olmuyorsunuz.Arka arkaya ve seri vuruş olduğundan dondurma şansınız yüksek oluyor.11D iken yapılan bir pvp'de karşınızdaki kişi bluelerini tamamlamış olur ama 11D altında fazla uğraşan olmaz cold imbue de işe yarar.

Frost Wall da phy defans olduğu için int charların yıkması fire walla göre daha zor olduğundan açılabilir.Dediğim gibi sp'li char varsa neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 31 Mayıs 2010; 12:04:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.